Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia-m-b super, że wszystko dobrze się skończyło i Jasiek dostał dyszkę.
A jak Ty się czujesz? Wychodzicie już na spacerki? Synek spokojny czy raczej płaczliwy? Co ile w nocy musisz karmić?
Więcej nie męczę na razie pytaniami, odpoczywajcie i cieszcie się sobą wzajemnieasia-m-b lubi tę wiadomość
-
Asia-m-b super niech maluszek szybko rośnie i da pospać rodzicom w nocy
. Małgoś bo wiesz ludziom niektórym to żal d..pe ściska że komuś lepiej się powodzi i z tąd pewnie donos na Twojego męża. Ja nigdy na nikogo nie doniosłam więc musi być ten pierwszy raz
. Fionka ja nie wiem jak to jest z tymi urzędami skarbowymi ale jak pracowałam w lodziarni to mieliśmy kontrole z różnych placówek z Olsztyna również więc mam nadzieję że i teraz ktoś bardzo nie miły go nawiedzi
asia-m-b, malgos741 lubią tę wiadomość
Karcia -
Kurczę, przyblokował się Asi Jaś. Dobrze, że wybrnęli. I moj lekarz dobrze rokuje
W razie czego. O ile będzie miał dyżur.
Asia m-b nie brałaś znieczulenia?
Byłam wczoraj na usg, nie było fajnie, mało było widać.
Ale dobre wiadomości są takie, że wyniki ok, a szczególnie te prenatalne. Niskie ryzyko.
Płci nie poznałam.asia-m-b, asiastokrota, malgos741, Karcia lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Kurczę, przyblokował się Asi Jaś. Dobrze, że wybrnęli. I moj lekarz dobrze rokuje
W razie czego. O ile będzie miał dyżur.
Asia m-b nie brałaś znieczulenia?
Ale dobre wiadomości są takie, że wyniki ok, a szczególnie te prenatalne. Niskie ryzyko.
Płci nie poznałam. -
ana1122 wrote:Mało widać? nie chcial się pokazać? A co Z tym echem?
A z echem to podobno się tak mówi, ale chodzi o mierzenie? Pytał czy dostałam skierowanie. Mam wizytę w marcu. -
Makumba wrote:
Płci nie poznałam.
Oj dziewczyny ciężko mi jak diabli, może zaczarujcie mnie żebym tak przespała te kilka dni i obudziła się 1.02 z rozpoczynającą się akcją :-pMakumba, Asia08, Karcia lubią tę wiadomość
-
Leo jeszcze trochę. szybko minie.
A do mnie wróciły siły wczoraj biegalam za meblami dziś od rana smaze racuchy. Teraz robie surowke na obiad I nie chce mi się już leżęc w tym łóżku:-)eni33, Makumba, Asia08, leo, malgos741, Karcia lubią tę wiadomość
-
Mi dzisiaj mąż piłkę napompował taka duża do ćwiczeń i bede kręcić na niej brzuchem. Podobno pomaga dziecku nabrac chęci do obrócenia się główka do wyjścia
Makumba, malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Asiastokrota i malewiki napisalam wam wiadomosc
-
Dziewczyny a powiedzcie mi czy po nieudanych transferach zmieniłyscie lekarzy?Czy ciągle jesteście przy tym samym.
Eni odpisałaś Ci.
Ena odezwij się do nas,kochaniutka juz światujesz bez nas dwie kreseczki.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Asia gratulacje !!,
Cześć Wam kochane... no i zaczęło się u mnie, czekam teraz na @ żeby zacząć zastrzyki, dostałam GONAL w dawce 150 ml i Menopur w dawce 150 i teraz wóz albo przewóz czy w ogóle uda się z jajeczkami bo niestety mam niskie amh poniżej 0,5 i pół jednego jajnika, drugi wyciętyBoję się bo teraz czekam jakby na wyrok... czy w ogóle dojdzie do punkcji ale jak to mówią ludzie mają o wiele gorsze zmartwienia trzeba doceniać co się ma
Słuchajcie, mam pytanie z innej beczki czy jak pojadę 7-8 dc to mogę otrzymać L4 w Olsztynie np. na tydzień a potem kolejny z racji częstych wizyt ... które mają być. Czy raczej wystawią tylko na dni wizyty. W pracy może to trochę źle wyglądać jak będę tak dawać L4 jednodniowe co 2-3 dni wolałabym chyba w ciągu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 20:54
malgos741, asia-m-b, Makumba lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualnyCześć
Dziewczyny dziś wróciłam z wczasów u rodziców i już was nadrabiam.
Eve to skacz skacz - oby skutecznie
Terra nie orientuję się jak to z tymi zwolnieniami jest. Niech organizm pięknie reaguje na leki.
Makumba - najważniejsze że wyniki ok. Można spać spokojnie.
Asia m_b - chwilo trwaj - cieszcie się sobą. Poród ostry... Dzielna jesteś.
Dziękuję za pamięć - jesteście wielkie. Może to dziwne, ale nie zrobiłam badania bety ani sikańca. Wczoraj odstawiłam Luteinę i małpa zazwyczaj się pojawiała dwa albo trzy dni po, czyli albo jutro albo w poniedziałek. Mam nadzieję, że się nie pojawi.asia-m-b, Makumba, TERA83 lubią tę wiadomość