Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asia mb jak czytałam to aż ciepło bije od ciebie a mi się łezka zakręciła..
asia-m-b lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Tera to ja też taką będę miała taką stymulację.. powodzenia
TERA83 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Ena a ja tak dzisiaj czekałam że powiesz o dwóch kreseczkach
Jak już byłam w Olsztynie, to prawie obrałam kierunek laboratorium szpitala miejskiego, ale ostatecznie zrezygnowałam. Nie czuję się tak jak przy Z, ale wszystko się może zdarzyć
Dziękuję za pamięć.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Fionka wrote:Asia-m-b super, że wszystko dobrze się skończyło i Jasiek dostał dyszkę.
A jak Ty się czujesz? Wychodzicie już na spacerki? Synek spokojny czy raczej płaczliwy? Co ile w nocy musisz karmić?
Więcej nie męczę na razie pytaniami, odpoczywajcie i cieszcie się sobą wzajemniena spacery chodzimy
Jachu raczej spokojny niż placzliwy ale zdarza Mu się zapłakać.
W nocy zależy, bo karmię "na życzenie" ale zazwyczaj 3 razy, więcej cycuje w dzień
Makumba bez znieczulenia na pełnym hardcorzeMakumba, Karcia, Fionka lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
[email protected] wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi czy po nieudanych transferach zmieniłyscie lekarzy?Czy ciągle jesteście przy tym samym.
i.
Ja nie zmieniałam, tak mi się udawało że podczas stymulacji chodziłam do dwóch Do mistrza i Zbroch. Mam nadzieję ze tym razem też mi się tak uda.
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ena masz ty anielską cierpliwość kobieto! Jak dajesz radę? Większość z nas nie wytrzymywała i robiła szybciej albo chociaż sikańce, a ty??? PODZIWIAM mam nadzieję że zostanie ci to wynagrodzone
&&&
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
malgos741 wrote:Tera to ja też taką będę miała taką stymulację.. powodzenia
malgos741 lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Teraz jeśli idziesz krotkim protokołem to l 4 od razu się należy.W momencie gdy zaczynasz brać menopur wchodzisz na prawidłową stymulacje.Przy dlugim podczas wyciszanie gonapetylem nie dają od razu tylko później(jak rozpoczynasz lek stymulujący i wtedy od razu 2 tygodnie)Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Sonia krople od początku cyklu,rozumiem że podchodzisz do criotransferu?Ja brałam jeszcze kilka dni po transferze(chyba ze 3 dni-w sumie do momentu zagniezdzenia)
e_mil_ka, sonia86, ona84 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Ena masz ty anielską cierpliwość kobieto! Jak dajesz radę? Większość z nas nie wytrzymywała i robiła szybciej albo chociaż sikańce, a ty??? PODZIWIAM mam nadzieję że zostanie ci to wynagrodzone
&&&
W sikańce nie wierzę, bo tylko namieszają i człowiek bije się z myślami. Jak mi się przypomni o tym, to wtedy zdrowaśkę w myślach recytuję za pomyślny bieg zdarzeń
Sonia ja brałam ten Hormeel od początku stymulacji tj. od 3 dc do jej zakończenia, czyli do 9 dc. Nie łykałam trzy razy dziennie, bo zapomniałam.asiastokrota, sonia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakumba wrote:Może i to było zakończenie sezonu hehe Nudziło mnie jeszcze jak się przebudzałam
Co to jest ten hormeel?
Zakończenie sezonu z przytupem
Hormeel to eliksir na poprawę endometrium. Nie tylko ma to, ale ja akurat po to go stosowałam.Makumba, sonia86 lubią tę wiadomość