Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:Plakac mi sie chce rano zbilam do36,7 a teraz mam38,1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 16:01
-
[email protected] wrote:Teraz jeśli idziesz krotkim protokołem to l 4 od razu się należy.W momencie gdy zaczynasz brać menopur wchodzisz na prawidłową stymulacje.Przy dlugim podczas wyciszanie gonapetylem nie dają od razu tylko później(jak rozpoczynasz lek stymulujący i wtedy od razu 2 tygodnie)
Nie mam pojęcia jakim protokołem idędostałam GONAL 150 i Menopur 150 mam brać od 2/3 dc i przez 5 dni i zgłosić się 7/8 dc
niestety moje wyniki nie są zbyt ok mam niskie amh nie wnikałam jaką drogą ufam, że lekarz wie co ma robić a czasem oszczędzić parę groszy w stosunku do i tak dużej kwoty to mija się z celem, ja się na tym nie znam więc ich wybór
ale rozumiem, że z tego co napisałaś powinnam dostać L4 jak pojadę 7 lub 8 dc bo lekarz powiedział, że przez 10-14 dni będę często więc wówczas pewnie może dojść lub nie dojść do punkcji powinno wszystko się wyjaśnić ? czy np. jak skończę zastrzyki po 5 dniach mogę dostać kolejne ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 17:27
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
ona84 wrote:Chyba zapalenie zatok.Bola skronie nosAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Jak najbardziej możesz prosić o l-4 od momentu rozpoczęcia prawidłowe stymulacji czyli od pierwszego dnia z zastrzykiem menopuru.Zazwyczaj pierwsza wizyta jest po 5 dniach brania leku,wtedy lekarz decyduje jakie dawki masz dalej brać i dostajesz kolejna receptę. TAK na zapas to nie dają zbyt dużo.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
TERA83 wrote:Nie mam pojęcia jakim protokołem idę
dostałam GONAL 150 i Menopur 150 mam brać od 2/3 dc i przez 5 dni i zgłosić się 7/8 dc
niestety moje wyniki nie są zbyt ok mam niskie amh nie wnikałam jaką drogą ufam, że lekarz wie co ma robić a czasem oszczędzić parę groszy w stosunku do i tak dużej kwoty to mija się z celem, ja się na tym nie znam więc ich wybór
ale rozumiem, że z tego co napisałaś powinnam dostać L4 jak pojadę 7 lub 8 dc bo lekarz powiedział, że przez 10-14 dni będę często więc wówczas pewnie może dojść lub nie dojść do punkcji powinno wszystko się wyjaśnić ? czy np. jak skończę zastrzyki po 5 dniach mogę dostać kolejne ??
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyAsia08 wrote:A odzież ciążową gdzie kupujecie? Muszę znaleźć jakieś spodnie, bo jedyne które mnie aż tak mocno nie cisną podczas jazdy samochodem muszę rozpinać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Nawet o tym nie pomyślałam
Na razie nadal żyję nadzieją... Brzuch mnie pobolewa, mega wzdęcie, co może wskazywać na dwa scenariusze i ten happy, i ten mniej optymistyczny...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 22:09
-
Asia m-b właśnie przez przypadek znalazłam cię na facebooku, jestem w szoku okazało się że mamy wspólnego znajomego,masakra jaki ten świat mały :)Jasiek jest cudny
asia-m-b lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Dzięki dziewczyny za info ja wolę chodzić póki co do pracy ale jak już pojadę na kontrolę 7/8 dc po 5 dniach brania zastrzyków to poproszę, bo wówczas jeździć co 2 dzień np. czy 3 to już wolę żeby mnie ciągiem nie było :)chyba, że będę odczuwać jakiś dyskomfort przy zastrzykach w samopoczuciu... oby nie
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Makumba wrote:Alexis napisz, że się udało.
Hejwczoraj zrobiłam te badania, beta ładnie prawidłowo przyrasta, ale progesteron nadal idzie w dół, wyglada na to ze moj organizm wcale go nie chce produkować a ten progesteron z leków w wyniku prawdopodobnie nie wychodzi. Pozostaje mi cierpliwość... Ciekawe czy bedzie widoczny pęcherzyk dzisiaj...
Xissi