Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:A która cenowo dostępna I ładne rzeczy? najbardziej chodzi mi O wózek I pościel do łóżeczka. Bo ubranka to chyba będę kupowała po trochu W każdym miesiącu
-
Asia08 wrote:A odzież ciążową gdzie kupujecie? Muszę znaleźć jakieś spodnie, bo jedyne które mnie aż tak mocno nie cisną podczas jazdy samochodem muszę rozpinać.
Asia08 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Teraz mają byc w lidlu spodnie ciążowe Z tym pasem za 35 zł od 2 lutego. Zamierzam kupić A poza tym to będą leginsy i luźne bluzki. Nic więcej nie kupuje. Jeśli chodzi O pokój to my mamy Nowy dom więc pokój cały czas czeka na maleństwo
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Fionka wrote:Polecam dobra cena i fajne gatunkowo, a najważniejsze, że możesz w domu zmierzyć.
Bede musiala zajrzec, jak nie zapomne."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
asiastokrota wrote:Asia m-b właśnie przez przypadek znalazłam cię na facebooku, jestem w szoku okazało się że mamy wspólnego znajomego,masakra jaki ten świat mały :)Jasiek jest cudny
a który to nasz wspólny znajomy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 11:35
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
alexiss wrote:Hej
wczoraj zrobiłam te badania, beta ładnie prawidłowo przyrasta, ale progesteron nadal idzie w dół, wyglada na to ze moj organizm wcale go nie chce produkować a ten progesteron z leków w wyniku prawdopodobnie nie wychodzi. Pozostaje mi cierpliwość... Ciekawe czy bedzie widoczny pęcherzyk dzisiaj...
-
Ja też wolę w kolorze i za groma nie mogę zmienić..
Karcia, Gosia321 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:a który to nasz wspólny znajomy?
asia-m-b lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asia-m-b wrote:Ja też wolę w kolorze i za groma nie mogę zmienić..
Ale on jest ładny. ❤️
asia-m-b lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Aleksis powodzenia na wizycie.
Asia m_b cudny Jaśko
Gosia 321 na serio nie testowałam. W sumie to już się dziś kwestia wyjaśniła, niestety na moją niekorzyść. No kur... oszaleję Nie wiem już o co biega...asia-m-b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny