Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMakumba wrote:Ena przykro mi.
Musisz chyba konkretniej zacząć działać.
A co u Ciebie Jagoda? Jak się czujesz?
Ona - wyzdrowiałaś?
Ja już bym chciała mieć ustalone jakieś plany A,B... A oni sugerują się wcześniejszą, naturalną ciąża i ciągle to podkreślają.
Nadziejka ja dziś idę na 17. Całe szczęście sama to na spokojnie wypytam o wszystko. -
Makumba wrote:Ana co u Ciebie?
Jak się czujesz? -
Właśnie wróciłam z wizyty(już ostatniej)
i co? Jerzyk jest gotowy do porodu ale się leni a jeżeli przez 2 dni nic nie ruszy to mam skierowanie do szpitala na patologię. Miałam chęć rodzić u malarkiewicza ale jednak ciąża zagrożona, moja udawaną dieta i do tego małopłytkowość i wojewódzki bezpieczniejsze.
Także ten tego trzymajcie kciukiasia-m-b, Asia08, asiastokrota, Makumba, Fionka, Karcia lubią tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Eni jak tam wczorajsza wizyta?
Gosia321 czy miałaś wczoraj histero? i jak się czujesz
Gosia741 daj znać jak odbierzesz wyniki.
Leo jak Ty się czujesz na finiszu? teraz za Ciebie trzymamy kciuki tak jak za Asie-m-b.
Asia dzieć jak malowany! niech zdrowo rośnie na maminym mleku.
Asia08, asiastokrota, nadziejka88, Makumba, Karcia lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
leo wrote:Właśnie wróciłam z wizyty(już ostatniej)
i co? Jerzyk jest gotowy do porodu ale się leni a jeżeli przez 2 dni nic nie ruszy to mam skierowanie do szpitala na patologię. Miałam chęć rodzić u malarkiewicza ale jednak ciąża zagrożona, moja udawaną dieta i do tego małopłytkowość i wojewódzki bezpieczniejsze.
Także ten tego trzymajcie kciukileo lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ana1122 wrote:Makumba czuje się Dobrze. Tylko trochę mało ruchu mam I to mnie trochę martwi. Teraz mam 3 tygodnie odpoczynku od lekarzy I usg. A co tam U ciebie? czujesz już ruchy?
Mam to samo, praktycznie zero ruchu, w domu sie nudze. Czekam az zniknie lid i snieg, to bede z psem chociaz na spacery wychodzic. Teraz nie wychodze, bo on nie umie chodzic na smyczy i ciagnie.
Co do ruchow, to dr P powiedzial, ze ok.20 tc bedzie czuc.
Leo, kibicuhemy Jerzykowi.
Ona, super. Czekamy na dalsze wiesci.
Gosia, dobrze ze wyniki ok.
Ena, przykro bardzo. Chyba nie tulko ja czekalam na inny wynik...leo, Gosia321 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
Asia08 wrote:Mam to samo, praktycznie zero ruchu, w domu sie nudze. Czekam az zniknie lid i snieg, to bede z psem chociaz na spacery wychodzic. Teraz nie wychodze, bo on nie umie chodzic na smyczy i ciagnie.
Co do ruchow, to dr P powiedzial, ze ok.20 tc bedzie czuc.
Leo, kibicuhemy Jerzykowi.
Ona, super. Czekamy na dalsze wiesci.
Gosia, dobrze ze wyniki ok.
Ena, przykro bardzo. Chyba nie tulko ja czekalam na inny wynik...
jutro znowu wizyta,oby sie ruszyly. -
nadziejka88 wrote:Ona może urosly 1mm ale czasami inaczej sie ulozy i błąd w pomiarach. W końcu to jest usg wiec bazuje tylko i aż na falach. Trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę. A ty tez walczysz o pierwsze szczęście? Bo nie pamiętam.