Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
leo wrote:Właśnie wróciłam z wizyty(już ostatniej)
i co? Jerzyk jest gotowy do porodu ale się leni a jeżeli przez 2 dni nic nie ruszy to mam skierowanie do szpitala na patologię. Miałam chęć rodzić u malarkiewicza ale jednak ciąża zagrożona, moja udawaną dieta i do tego małopłytkowość i wojewódzki bezpieczniejsze.
Także ten tego trzymajcie kciukite ostatnie dni są najgorsze.
W szpitalu była ze mną dziewczyna, która trafiła w 32tyg z powodu zagrożenia wczesnym porodem - duże rozwarcie, skrócona szyjka. Lekarzom udało się ją dotrzymać do terminu porodu, a córka już nie chciała wychodzić. Jej to się dłużyło, 4 dni po terminie urodziła.leo lubi tę wiadomość
-
Makumba racja w sobotę wizyta. Ale jestem jakaś taka obojętna
chyba nadzieja mnie opuściła w tym tygodniu.
Ona84 trzymam kciuki za to żeby pęcherzyki sie ruszyły no i współczuje wizyty u dr S. U mnie ostatnio jajnika nie znalazła.
Ena znać jak jest dalszy plan.
Leo no to już niedługo -trzymam kciukasy za jak najszybszy poród.
leo, Karcia lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Emilka ja 3 na plusie
Ana wcina mleczną czekoladkęMakumba gorzką
Karcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFionka wrote:Trzymam kciuki za szybkie rozpoczęcie akcji
te ostatnie dni są najgorsze.
W szpitalu była ze mną dziewczyna, która trafiła w 32tyg z powodu zagrożenia wczesnym porodem - duże rozwarcie, skrócona szyjka. Lekarzom udało się ją dotrzymać do terminu porodu, a córka już nie chciała wychodzić. Jej to się dłużyło, 4 dni po terminie urodziła.
Ana potem wszystko dzieć wyssie z mlekiem i żadnych zbędnych kilogramów nie będzie.
Emilka uszy do góry. W sumie to lepsza obojętność niż pesymizm. Jak ta koleżanka w pracy? -
Mi zostało 6 kg po ciąży
e_mil_ka, ana1122, Makumba, malgos741, Karcia lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:A czemu udawana?
Ja już 5 kg do przodu:-)
Udawana bo na obciążeniu glukozą ten wynik po 2 godzinach był delikatnie ponad normę, mierzenie cukrów ok, czasami delikatnie ponad normę i diabetolożka powiedziała że to nie jest prawdziwa cukrzycą-tylko udawana:-)
Co do wagi w ciąży mi doszło 16 Kg
A czekoladkę dokładałabym do każdego posiłku- bez różnicy mleczną czy gorzką :-pMakumba, Karcia lubią tę wiadomość
-
Ale Wam zazdroszcze tej czekolady. Ja to nawet gorzkiej, mojej ulubionej nie moge jesc. Nie smakuja mi slodycze.
Leo, czy po wypiciu tej glukozy dobrze sie czulas? Ja musze zrobic na kolejna wizyte i czytalam ze moze sie zrobic slabo itp. A niestety nie bede miala z kim pojsc do laboratorium.Karcia lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 ja po wypiciu glukozy czułam się dobrze, ale ja jestem inny przypadek. Koleżanka ostatnio nie dała rady i wszystko zwróciła. Ja bałam się tego badania jak poczytałam w necie jak inne reagują. Żeby lepiej smakowało wcisnęłam sok z 1/2 cytryny. Aby mieć pewne miejsce siedzące bez stojących nad głową dziadków poszłam robić w artemidzie
-
To chyba zrobie je za tydzien juz i pojde do mamy. Chyba nie bedzie przeszkadzac jak wynik
bedzie sprzed 1,5 tygodnia, co?
Fionka, tez wlasnie naczytalam sie i mam pietra. Pierwszy raz przed badaniami krwi."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui