Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny w Olsztynie jest podobno hurtownia Z artykułami dziecięcymi gdzie można kupic niedrogo całą wyprawkę? polecacie coś?
-
Anna są 3: Bobas na Wyszyńskiego, Maluszek na Piłsudskiego i Kangurek na Towarowej można tam całą wyprawkę skompletować i wielu moich znajomych tak zrobiło, weszli do hurtowni i kupili wszystko.
Ja powoli sama gromadzilam wszystko, szukałam, przeglądałam i zamawiałam. Po prostu dla mnie to było wygodniejsze
-
Hey wiec tak jajeczko17 mm w prawym endometrium14, jutro wizyta a iui we wtorek.Najgorsze ze mialam caly czas goraczke,lekarz kazal ja zbic normalnie dopiero mi sie udalo, ale nie wiem jak bedzie jutro.Teraz nos zapchany raczej zatokowy i do tego kaszel
Asia08 lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Hey wiec tak jajeczko17 mm w prawym endometrium14, jutro wizyta a iui we wtorek.Najgorsze ze mialam caly czas goraczke,lekarz kazal ja zbic normalnie dopiero mi sie udalo, ale nie wiem jak bedzie jutro.Teraz nos zapchany raczej zatokowy i do tego kaszel
-
leo wrote:Anna są 3: Bobas na Wyszyńskiego, Maluszek na Piłsudskiego i Kangurek na Towarowej można tam całą wyprawkę skompletować i wielu moich znajomych tak zrobiło, weszli do hurtowni i kupili wszystko.
Ja powoli sama gromadzilam wszystko, szukałam, przeglądałam i zamawiałam. Po prostu dla mnie to było wygodniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 10:44
-
Cenowo to podobnie w każdej takie slyszalam opinię. Ja w hurtowni kupiam tylko materacyk do łóżeczka a resztę przez Internet. Do hurtowni chodzilam zeby dotknąć, popatrzeć i ewentualnie podpytac. Posci zadna mi sie nie podobala stacjonarnie a w necie dostawalam zwrotów glowy i oczoplasu wiec sobie zamowilamm u krawcowej bo chcialam komplet niebiesko zielony i taki mi uszyly
Makumba lubi tę wiadomość
-
leo wrote:Cenowo to podobnie w każdej takie slyszalam opinię. Ja w hurtowni kupiam tylko materacyk do łóżeczka a resztę przez Internet. Do hurtowni chodzilam zeby dotknąć, popatrzeć i ewentualnie podpytac. Posci zadna mi sie nie podobala stacjonarnie a w necie dostawalam zwrotów glowy i oczoplasu wiec sobie zamowilamm u krawcowej bo chcialam komplet niebiesko zielony i taki mi uszyly
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Dziewczyny w Olsztynie jest podobno hurtownia Z artykułami dziecięcymi gdzie można kupic niedrogo całą wyprawkę? polecacie coś?
-
Dzięki dziewczyny za odp., bede brała od 3 dc do owulacji, chciałabym w końcu podejść do criotransferu, ale ciągle coś na przeszkodzie staje, jak nie brak owu to cienkie endometrium. Ramel ostatnio powiedział żeby ten cykl jeszcze naturalny zobaczyć, jak znowu coś nie tak będzie to włączą leki.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
A odzież ciążową gdzie kupujecie? Muszę znaleźć jakieś spodnie, bo jedyne które mnie aż tak mocno nie cisną podczas jazdy samochodem muszę rozpinać."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia 1 spodnie ciążowe kupiłam w gracji, dżinsy i czarne dżinsy na szmatach, i w sumie nic więcej takiego nie kupowałam. A najwygodniej mi w leginsach i t-szertach.
Leżąc w domu to nic nie było mi potrzebne, pewnie gorzej by było gdybym chodziła do pracy, a do lekarza to jakieś tuniki
-
Makumba wrote:Asia08 ja mam jedną parę spodni, w których ciagle chodzę
Ana Asia08 POlopirynka (bo reszta dziewczyn już w zaawansowanym stanie), macie gotowy pokoik dla niemowlaka?
Niee, pewnie na wiosnę będziemy remontować. Póki co, zajmuje go nasz pies.
Ja też ciągle w jednych chodzę, ale obawiam się, że zaraz będą za ciasne. Na szczęście rzadko mam wychodne "do ludzi", więc te jedne mi wystarczają."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Teraz mają byc w lidlu spodnie ciążowe Z tym pasem za 35 zł od 2 lutego. Zamierzam kupić A poza tym to będą leginsy i luźne bluzki. Nic więcej nie kupuje. Jeśli chodzi O pokój to my mamy Nowy dom więc pokój cały czas czeka na maleństwo
-
ana1122 wrote:Teraz mają byc w lidlu spodnie ciążowe Z tym pasem za 35 zł od 2 lutego. Zamierzam kupić A poza tym to będą leginsy i luźne bluzki. Nic więcej nie kupuje. Jeśli chodzi O pokój to my mamy Nowy dom więc pokój cały czas czeka na maleństwo
-
Makumba wrote:Asia08 ja mam jedną parę spodni, w których ciagle chodzę
Ana Asia08 POlopirynka (bo reszta dziewczyn już w zaawansowanym stanie), macie gotowy pokoik dla niemowlaka?
Ja zresztą na razie nie zamierzam nie wiem czego szykować. Na początku i tak wstawimy łóżeczko do sypialni, a potem się zobaczy jak maluch podrośnie.
Makumba lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
polopiryna wrote:Nie, na razie zajmuje go lokatorka
Ja zresztą na razie nie zamierzam nie wiem czego szykować. Na początku i tak wstawimy łóżeczko do sypialni, a potem się zobaczy jak maluch podrośnie.