Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A ten steching to ja czytalam o nim i tez o nim myslalam . to dobrze ze jest taka mozliwosc i go robia tez u nas na miejscu.
-
Malewiki wyslalam ci wiadomość.
-
eni33 wrote:Gosia to teraz bedziesz szla krótkim protokolem?a wczesniej jakim szlas.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:Co do leków zalecanych przez naszych lekarzy-to trochę tak jakby nie chcieli dawać za dużo oby broń Boże nie udało się wszystkim za pierwszym razem,bo co to byłby za interes.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ona trzymamy kciuki na prawą stronę..
ona84, Asia08 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Asiastokrotka-ja szczerze tak właśnie myślę, że wyludzaja kupę kasy.Jakim cudem ivf się nie udaje a kobiety zachodzą naturalnie później. Paranoja-statystyki są takie ze tylko 20% kobiet po ivf urodzi zdrowe żywe dziecko. Do tych statystyk wliczając wszystkie ciążę-biochemiczne,poronienia,zdrowe i z wadami.Wiec takie są nasze szanse.A lekarze się cieszą bo zysk jest i każdy z nas odda ostatnia złotówkę na to aby sie leczyć.Dobrze o tym wiedzą.
Po co dr.pyta na ile kogoś stać?Mi zadał pytanie ile razy mamy zamIAR probowa. Powiedziałabym ile się da,ale wypaliłam ze mnie nie stać.Raz mówił ze jest szansa naturalnie a za chwilę se tylko przez ivf-zwariować idzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 09:35
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Malawiki widzisz każda z nas ma inne doświadczenia to pewnie dlatego. Ja np tutaj u nas nie odczuwam wyłudzania kasy. Co innego w Gdańsku. Nas nikt tu nie pytał ile razy będziemy podchodzić, na ile nas stać.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Dziewczyny na prawdę tak sądzicie??? Przecież wtedy skuteczność i statystyki im spadają. Nie chcem brać wszystkiego ale też chcem żeby sie wkońcu udało.
asiastokrota, leo, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Ja tak nie myślę. Jak nam się udało dr D był naprawdę szczęśliwy.
asiastokrota, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Ja tak nie myślę. Jak nam się udało dr D był naprawdę szczęśliwy.
Oni i tak swoje zarobią na tym wszystkim. Zarówno na wizytach pojedynczych jak i tym ile się płaci za sama procedurę. Nie ma się co oszukiwać,ze robią to po kosztach charytatywnie. Też zobaczcie ile jest osob,ktore maja problem z zajściem w ciąże. Iluś parom się uda od razu,ale ile nowych im dojdzie.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Ona, wymocz sobie wieczorem nogi w baaardzo ciepłej wodzie z solą i pod kołdrę od razu. Aha, i sposób mojego męża: na noc 2 polopiryny, żeby wypocić wszystko.
Dziewczyny, został mi letrozol 2,5 mg - 25 tabletek i clostilbegyt 50 mg - 5 tabl. termin do 2018 i 2021. Czy któraś nie potrzebuje? Szkoda mi wyrzucić."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Ona, wymocz sobie wieczorem nogi w baaardzo ciepłej wodzie z solą i pod kołdrę od razu. Aha, i sposób mojego męża: na noc 2 polopiryny, żeby wypocić wszystko.
Dziewczyny, został mi letrozol 2,5 mg - 25 tabletek i clostilbegyt 50 mg - 5 tabl. termin do 2018 i 2021. Czy któraś nie potrzebuje? Szkoda mi wyrzucić.
2polopiryny juz wziełam leze w poscieli,juz mnie nos boli od wycierania:( -
Dziewczyny ja też sie przypomnę,ze mam 3 ampulkostrzykawki Gonapeptylu i chyba z 7tabl Clo. Oddam w dobre ręce za jeden uśmiech
Chyba jeszcze kilka tabl. Dostinexu mam,ale muszę sprawdzic ile dokładnie jak cos.