Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba, dziś powtórzyłam morfologię. Jest trochę gorzej niż ostatnio, jeszcze czerwone spadły. Z dietą to tak różnie mi wychodzi, ale łykam żelazo w tabletkach od dwóch tygodni. Podobno jeszcze za krótko żeby wyniki się poprawiły. Poza tym wyczytałam dzisiaj w necie, że normy dla ciężarnych są trochę inne. Wydaje mi się, że jeszcze się łapię, ale zobaczymy, co doktor powie w poniedziałek.19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Dziewczyny polecam soki z buraka
Są do kupienia w sklepach takie z samego buraka,a jak macie możliwość to domowe z pomarańczą i jabłkiem polecam
Żelazo się wtedy lepiej wchłania w towarzystwie wit C. I fajny jest też koktajl z pietruszki,cytryny i miodu. Polecam
Oczywiście wołowina i od czasu do czasu trochę wątróbki.
Choć fakt faktem na poprawę morfologii z samej diety to ze 3 miesiące potrzeba. Ja po Sorbiferze wspomaganym dietą w 3 tyg super podbiłam wynikiMakumba, polopiryna lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Mam pytanko odnośnie witamin. Do tej pory brałam vitrum D3 a teraz w aptece nie mieli i kupiłam jakieś vita Buer D3. Chyba to nie przeszkadza że inna firma? Może gorzej się wchłaniać? Mam nadzieję, że nie. -
Makumba, ostatnie badanie było prawie miesiąc temu, więc nawet nie próbował się dopatrywać.
Eve, dzięki za podpowiedź. Chyba spróbuję tych soków...choć krzywię się na samą myślMam świetną starą sokowirówkę (chyba starszą nawet ode mnie), więc mogę poszaleć z domowymi mieszankami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 17:45
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Polopiryna, na pewno juz bedzie widac. Chyba, ze maluch nie bedzie chcial wspolpracowac.
Ja mam nadzieje ze maz zartowal z ta Stasia. Tez jeszcze nie widzialam malej o takim imieniu.
Fujjj s9k z buraka. Chyba bym nie przellnela.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 18:21
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Dziewczyny ja mam kilka zastrzyków clexanu, z chęcią oddam w dobre ręce
jak by któraś chciała to piszcie śmiało
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
leo wrote:Mi to niedawno wpadło do głowy na dziewczynkę Jagoda. Stasia fajnie ale mój teść Stanisław i w tym przypadku na Stasię nie byłoby szans:)
choć moim teściom Jerzy się nie podobał od samego początku... ale chyba powoli się przywyczajająJadwiga ciut gorzej. Przepraszam wszystkie Jadwigi.
leo lubi tę wiadomość
-
Ja za smakiem samego soku z buraków też nie przepadam, ale w połączeniu z pomarańczą, jabłkiem i marchewka to go prawie nie czuć. Nawet mąż się przekonał i też pije z burakiem
Mamy jakąś czteroletnią sokowirówkę Julitę za grosze kupioną i co wieczór robimy sobie drina oglądając "na wspólnej"
polopiryna lubi tę wiadomość
-
Wiecie przy wybieraniu imienia dla dziecka wychodzi jak wielu osób się nie lubi. Np Tomek nie bo znam jednego i głupi jest, Anka nie bo zołza. Ciężko wybrać, ja na razie mogę tylko pomarzyć ale wkręciła mi się Michalina i Ania ostatnio a dla chłopca Adam
Asia08, alexiss, ana1122 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Leo, mi jakos Jerzy nie podchodzi, ale jak Ty piszesz Jerzyk, to brzmi tak fajnie.
Do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic, wiec do takiego soku tez.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Leo, mi jakos Jerzy nie podchodzi, ale jak Ty piszesz Jerzyk, to brzmi tak fajnie.
Do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic, wiec do takiego soku tez.
Sok z buraka dam radę ale wątróbka to normalnie rośnie mi w buzi:( a od początku ciąży cały czas mi spadają płytki krwi, mimo zjadaniaa żelaza w diecie i tabletkach
-
eve87 wrote:Ja za smakiem samego soku z buraków też nie przepadam, ale w połączeniu z pomarańczą, jabłkiem i marchewka to go prawie nie czuć. Nawet mąż się przekonał i też pije z burakiem
Mamy jakąś czteroletnią sokowirówkę Julitę za grosze kupioną i co wieczór robimy sobie drina oglądając "na wspólnej"
-
e_mil_ka wrote:Cześć dziewczyny.
Mam pytanko odnośnie witamin. Do tej pory brałam vitrum D3 a teraz w aptece nie mieli i kupiłam jakieś vita Buer D3. Chyba to nie przeszkadza że inna firma? Może gorzej się wchłaniać? Mam nadzieję, że nie. -
Makumba wrote:Kto robi? Wspólnie?
Wspolnie... zona oglada serial a maz robi.
asiastokrota lubi tę wiadomość
21.06.2016 III iui