Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Dziewczyny czy któras z was robila badania nasienia w artemidzie? Potrzebuje pomocy.
My jesteśmy po takich badaniach, co prawda wyniki odbieramy dopiero jutro, ale może jakoś Ci pomogę? -
słomka :) wrote:Mamy tylko 20% żołnierzy o ruchu linearnym szybkim, i ogólnie mamy ich mało. To są wyniki ze starych badań ze stycznia i czerwca 2015. Dr W zlecił nam badania u nich i jutro będziemy odbierać wyniki i od razu wizyta. W Artemidzie robią te badania komputerowo, bardziej dokladnie i oby nie wyszły gorsze.
-
słomka :) wrote:My jesteśmy po takich badaniach, co prawda wyniki odbieramy dopiero jutro, ale może jakoś Ci pomogę?
-
My wcześniej robiliśmy badania w lab. miejskim, i jak patrzę na te wyniki to tu była morfologia. Też podejrzewam, że nasze wyniki będą gorsze... Doktor W podczas naszej pierwszej wizyty spojrzał na te wyniki z lab. miejskiego i od razu powiedzial, że tam robią niedokładnie i ze te u nich komputerowe mogą być gorsze...
Dziewczyny a mam takie pytanie czy jest wśród nas któraś, której udalo się po iui? -
słomka :) wrote:My wcześniej robiliśmy badania w lab. miejskim, i jak patrzę na te wyniki to tu była morfologia. Też podejrzewam, że nasze wyniki będą gorsze... Doktor W podczas naszej pierwszej wizyty spojrzał na te wyniki z lab. miejskiego i od razu powiedzial, że tam robią niedokładnie i ze te u nich komputerowe mogą być gorsze...
Dziewczyny a mam takie pytanie czy jest wśród nas któraś, której udalo się po iui? -
Dziewczyny, ile czekałyście na @ po Marvellonie? Dzis 4 dzien po odstawieniu a po @ ani śladu...Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Z tego co się orientuje to w pakiet iui wchodzą wizyty, zabieg iui i badanie poziomu estradiolu.Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
polopiryna wrote:Dzięki. Kolejne pytanie w takim razie - Czy badanie nasienia jest wliczone w pakiet IUI?01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
słomka wrote:Ana, ale mi podnosisz poziom stresu... my na wcześniejszych wynikach też podobnie - mamy 7 mln. A gdzie wy robiliście swoje - te wcześniejsze?
słomka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeżeli jutro ty też będziesz miała takie źle wyniki to ja W nie nie będę wierzyć i tyle. dlatego daj znać co I jak. O której masz wizytę?
-
słomka wrote:I co jak taka mała ilość plemników, to od razu kwalifikacja do in vitro?
Rozmawialiście już z jakimś lekarzem? -
nick nieaktualnyJutro po 13. Tak jak analizuje tą moją pierwszą wizytę to Dr W. od razu założył że wyniki nasienia te z Artemidy mogą wyjść gorsze..., nie chcę nic podważać, bo może z doświadczenia wcześniejszych badań u innych pacjentów taki wniosek. A z drugiej strony od prawie dwóch lat staramy się o dzidzię i bez rezultatu..., Sama nie wiem co mam o tym myśleć
-
Ja wcześniej byłam na wizytach u dr. W to polecał badać w szp.Wojewódzkim gdzie pracuje..bo miałam wczesniej w diagnostyce robione i też uważał że one są do d..py..
Judytka lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
lawendowapani wrote:Dziewczyny, ile czekałyście na @ po Marvellonie? Dzis 4 dzien po odstawieniu a po @ ani śladu...
lawenowapani ja za każdym razem dostawałam 7 dnia po odstawieniu (2*marvelon, 1* mercilon)
Ja jestem podłamana po dzisiejszej wizycie. Od 17 dni jestem na gonapeptylu, przez pierwsze 12 dni pół ampułki, przez ostatnie 5 dni po całej ampułce. W 3 dc badałam estradiol (12 dzień na gonapeptylu 1/2 ampułki), wynik 60 pg/ml.
Dzisiaj 8 dc cylku a wynik 70 pg/ml. Wzrósł zamiast spadać po zwiększonej dawce leku. Dr Z kazał mi przyjść do dr D w czwartek, rano mam też zrobić estradiol.
Chyba oszaleję do czwartku