Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny co myślicie lub co słyszałyście ciekawego na temat criotransferu na cyklu bezowulacyjnym. Zastanawiam sie nad tym czy gdyby w środę okazałoby się że nie będzie owulacji to czy decydować sie na crio?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 17:36
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny co myślicie lub co słyszałyście ciekawego na temat criotransferu na cyklu bezowulacyjnym. Zastanawiam sie nad tym czy gdyby w środę okazałoby się że nie będzie owulacji to czy decydować sie na crio?
Ja miałam crio na cyklu stymulowanym czyli bezowulacyjnym. Tak robi invicta i dr T. Wszystko zależy od poziomu hormonów i grubości śluzówki. Jak coś to podam szczegóły.Nie spoczniemy nim poczniemy...
Ivf 09.2012
Crio 10.2015 [*]
Crio 12.2016 [*] [*]
Plan jest - czekamy na start! -
Mi się tez zdaje że na cyklu bezowulacyjnym tez można podejść do transferu.Emilka martwisz się ze nie będzie owulacji?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ena wrote:Eve powodzenia na wizycie.
choć dzisiaj wyszłam z wizyty z nakazem leżenia przed najbliższe 2-3tyg bo szyjka zaczyna puszczać i rozwarcie tak na palec jest
także mam wstawać najlepiej tylko do toalety,bo to ciut za szybko. Zmartwiłam się trochę, ale w sumie oby się nie zwiększało to. No i Mała dalej pośladkowo, nie chce sie obrócić uparciuch.
Ena, Karcia lubią tę wiadomość
-
Eve nasza czarownica forumowa zaczaruje i będzie dobrze. Lez i odpoczywaJ.
To ty jesteś teraz następna? I będzie dziewczynka.
Asia08 dziewczynka a co reszta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 18:52
Asia08, Makumba, Karcia lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Tera właśnie jak tam beta. Bo nic nie piszesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 19:09
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
ana1122 wrote:Eve nasza czarownica forumowa zaczaruje i będzie dobrze. Lez i odpoczywaJ.
To ty jesteś teraz następna? I będzie dziewczynka.Zmartwiło mi to wszystko dzisiaj. Jeszcze stresów mnóstwo ostatnio w domu mamy
plus mały,że Męża mam w domu do końca tygodnia i potem powinien wcześniej z pracy wracać czyli około 15. Jakoś dociągnę jeszcze kilka tygodni mam nadzieję.
-
eve87 wrote:Tak, ja jestem następna. I przydadza mi się forumowe czary
Zmartwiło mi to wszystko dzisiaj. Jeszcze stresów mnóstwo ostatnio w domu mamy
plus mały,że Męża mam w domu do końca tygodnia i potem powinien wcześniej z pracy wracać czyli około 15. Jakoś dociągnę jeszcze kilka tygodni mam nadzieję.
A dużo chodziłaś? Robiłaś coś więcej typu sport? Dobrze, że masz gotowy pokoik! -
Makumba wrote:Eve nie łam się! Leż ile wlezie, bo warto. Zaangażuj wszystkich, niech Ci porobią w słoiki jedzenie, może się polepszy.
A dużo chodziłaś? Robiłaś coś więcej typu sport? Dobrze, że masz gotowy pokoik!chociaz na wszelkie wypadek torby juz zacznę pakować w tym tygodniu
Na poprawę humoru przygotowałam ciasto na gofry,ale robić je bedzie juz Maz jak wróci. Ja sie juz ulokowałam na kanapieeni33 lubi tę wiadomość
-
Lillyanne wrote:Ja miałam crio na cyklu stymulowanym czyli bezowulacyjnym. Tak robi invicta i dr T. Wszystko zależy od poziomu hormonów i grubości śluzówki. Jak coś to podam szczegóły.Monisiek
-
Makumba będę się konsultować najwyżej po wizycie w środę, bo na razie się czuje jednak jakby owulka miała być. Czuje bol w jajniku tak jak poprzednio ale oczywiście zaczynam panikować.
Malawiki właśnie tak martwię się trochę chociaż czuję inaczej. -
Karcia wracaj tu do nas trzeba poczarowac Eve. Mi też zrób jakieś laleczki I natrzyj je czosnkiem żebym zdrowa była
Karcia lubi tę wiadomość
-
Emilka nie martw sie-juz niedlugo jedziesz po swojego maluszka.Stres nie jest wskazany;lampka wina,ciepła kąpiel-niech mężuś masaż zrobi. .od razu humor wróci.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902