Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi doktor D powiedział że ciąża mnoga jest ciężka do urodzenia ale nie wiem O co mu chodziło dokładnie aby powiedział że cel był żeby uzyskac pojedyncza ciąże mimo 2 zarodków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 12:06
-
Asia08 wrote:A ja nie czuję jeszcze nic i zaczynam się stresować... Jakieś bulgi mam, ale nie potrafię tego zaklasyfikować odpowiednio.
-
Asia08 wrote:A ja nie czuję jeszcze nic i zaczynam się stresować... Jakieś bulgi mam, ale nie potrafię tego zaklasyfikować odpowiednio.
Wcześniej czują niektóre. Ja wiem, że to nie omamy. -
Izaura wrote:Czasem tez myślę o tym, ze może tu jest problem, ale wielokrotnie lekarzom mowilam ze mialam jedno poronienie i ze mamy przeciwne grupy krwi, nigdy żaden nie zwrócił uwagi. Teraz jak będę na wizycie przed crio t to dopytam lekarza.
-
ana1122 wrote:Asia czemu ten twój awatrek jest taki smutny? przecież jesteś W ciąży!
On nie jest smutny.On się rusza i wystawia język, ale tu się chyba nie da tak ustawić.
co ruchów, to czytałam też, że wcześniej czują je kobiety szczupłe a ja taka nie jestem, więc jak ta moja mała ma się przebić przez tyle powłok...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 12:32
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnyDzieki Fiona
Powiem Wam Dziewczyny ze niezle sie wkurze jesli tu będzie problem (oczywiście lepiej wiedzieć ) bo od lat kazdemu lekarzowi podkreslam o tej grupie krwi i ze mialam poronienie, nigdy nikt nie zwrócił na to uwagi, wręcz mowili ze poronienia sie zdążają. ... -
nick nieaktualny
-
My dzisiaj na 16 idziemy na wizytę. Ciekawa jestem co dzisiaj nasza Mała będzie skubać, rączkę czy nóżkęMakumba, Asia08, asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Fionka wrote:Emilka u mnie przed każdym IUI miałam po 2 pęcherzyki i zawsze dr W mówił, aby tylko nie bliźniaki, które bardzo chciałam. Przy IVF zapadła decyzja o transferze 1 zarodka, ze względu na moją budowę byłby problem z donoszeniem ciąży mnogiej.
-
e_mil_ka wrote:TEra ale masz farta. Oby ciąża sie potwierdziła.
Ena u mnie tak jak ostatnio na pierwszej wizycie monitorującej szału nie ma. Endo 5 mm, brak pęcherzyka ale narazie się nie przejmuje bo ostatnio też tak było. Ja mam owulację zazwyczaj 20 lub 21 dzień cyklu a dziś jest 14 dzień. W środę wizyta u dr M i pomiar E2. Podobno jest jakaś nowa Pani dr. Przyjmuje we wtorki. Miałam miec wizytę właśnie we wtorek ale jak mi powiedziały że to nowa Pani dr to stwierdziłam że pójde w środę do M. Przybyłowicz mówił że 1 dzień nie zrobi różnicy jeśli owulacja jest tak późno.
ok już wiem, przeoczyłam twój wpis.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Ja w ciąży przy mega katarze ratowałam się inhalacją. Robiłam najczęściej z majeranku. Można też krople euphorbium lub jakoś tak. A z czosnkiem trzeba uważać bo wg dr W można go przedawkować.
Jeżyk śliczny.
Ja mimo ciąży mnogiej ruchy czułam ok 20tc dopiero. Ja juz bym nie chciała więcej ciąży mnogiej. Nie było lekko.Nie spoczniemy nim poczniemy...
Ivf 09.2012
Crio 10.2015 [*]
Crio 12.2016 [*] [*]
Plan jest - czekamy na start! -
Styczeń
04:nadziejka88-wizyta
16:Karcia-wizyta
18:Asia-m-b-termin porodu
25:asiastokrota - wizyta
25:Asia08 - wizyta
25:gosia321 - wizyta
26:ona84 - wizyta