Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHey. Dziewczynki. Cały czas Was czytam:)
Ciesze sie ze walczycie cały czas i ze jestesmy dla siebie wsparciem.
U mnie Oki. Czekam cierpliwie do 4 marca na badania prenatalne. Oczywiscie stresik jest, ale tsk to juz jest.
Damy rade u mnie zaraz koniec 12 tygodnia ciazylawendowapani, leo, bąbel, malgos741, Asia08, triss, asia-m-b, Ali.G, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny odnośnie punkcji....
Naprawdę nie ma czego die bać. Ja przeszłam kilka operacji z narkozą.
Natomiast ta przy punkcji podawana jest dożylnie i zapadająca w krótki fajowy sen. Po ok 20 min sie budżecie. To bardzo słaba narkoza, która daje Wam i lekarzowi poczucie bezpieczeństwa podczas punkcji.
Uwierzcie nie ma obaw, tylko spokojniemalgos741, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zapominajko, cieszę się, że wszystko dobrze się u Was układa
A trzeba brać jakąś piżamkę/koszulę nocną czy dają koszulę szpitalną ? Nie wiem jak mam się spakować do Białegostoku stąd te pytania.Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZapominajka o to już 12 tc - może na kolejnej wizycie dr zasugeruje płeć. Dobrze, że wszystko Oki. Na zwolnieniu jesteś?
Triss - powodzenia na dalszym etapie tej dzidziolowej drogi.
Ona 84 jak duże opóźnienie będzie to wpadniemy na siebie w piątek. -
nick nieaktualny
-
lawendowapani wrote:Tez mnie ciekawi temat punkcji, jak sie trzeba przygotować, co wziac ze sobą, jak dlugo trwa i ul godzin później sie leży. Nigdy nie miałam narkozy i trochę się stresuję jak to wszystko wygląda.
Rano stawiasz się na IP szpitala. Dajesz swoją historię leczenia, panie rejestrują i zapraszają na pierwsze piętro wraz z partnerem. Sale są dwuosobowe i cały czas może towarzyszyć partner. Przebierasz sie w swoją koszulkę, dobrze zabrać skarpetki bo po znieczuleniu robi się chłodno. Położna zakłada wenflon i Przechodzisz do sali zabiegowej. Tam kładziesz się na fotel, anestezjolog dostztykuje środek znieczulujacy i odpływsz. Ja się obudziłam już na swoim łóżku z milionom głupich pytań do mojego P. w szpitalu byliśmy 7.30 , o godz. 9 punkcja a 10.20 już byliśmy w samochodzie.
U mnie pobrano 12 komórek. Transfer albo w e dobie w piątek albo w 5 w niedzielę. Doktor ma dzwonić. Boję się jak nigdy dotądWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 08:32
słomka :), e_mil_ka, lawendowapani, malgos741, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Triss kciuki, zapominajka za Ciebie też, za badania prenatalne
Jutro jadę do Białegostoku pogadać z profesorem Wołczyńskim o in vitro, mam nadzieję, że coś się zacznie w końcu dziaćtriss, malgos741, zapominajka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTriss - stres jest, bo to mega ważne wydarzenia w waszym życiu. Kciuki zaciśnięte.
Sandra - to jutro się okaże jak wasza droga będzie wyglądała - powodzenia. Daj znać po wizycie.
Zapominajka - to wypoczywaj ups przepraszam - wypoczywajcietriss, zapominajka lubią tę wiadomość
-
Sandra mi profesor Wolczynski "wpadl" w oko. Kiedyś w artemidzie czekaliśmy na wizytę i profesor przechodząc spojrzał na mnie i uśmiechnął się delikatnie. Wtedy pomyślałam że pomimo opinii o tym że bywa mrukliwy zaufalabym mu bez problemu. Ma w sobie coś tak niesamowitego, nie potrafię tego nazwać ale nie znając go wiem że to musi być bardzo dobry specjalista
Zapominajka odpoczywaj, pewnie i za badania prenatalne trzymam kciuki . Na pewno wszystko jest ok -
Triss 12 komoreczek PIEKNIE!Trzymam mocno kciuki za zarodki niech się pięknie rozwijają i dzielą!
Judytka, triss, lawendowapani lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
triss wrote:Sandra mi profesor Wolczynski "wpadl" w oko. Kiedyś w artemidzie czekaliśmy na wizytę i profesor przechodząc spojrzał na mnie i uśmiechnął się delikatnie. Wtedy pomyślałam że pomimo opinii o tym że bywa mrukliwy zaufalabym mu bez problemu. Ma w sobie coś tak niesamowitego, nie potrafię tego nazwać ale nie znając go wiem że to musi być bardzo dobry specjalista
Zapominajka odpoczywaj, pewnie i za badania prenatalne trzymam kciuki . Na pewno wszystko jest ok
Byłam kiedyś u niego, no gadatliwy to on nie jest ale widać że dobroci człowiek. Zdiagnozował mi jako jedyny endometriozę, miał mnie operować, ale złamał nogę i tak trafiłam do JD, który mi robił laparoskopię. Ale na endometriozie tam najlepiej się zna Wołczynski. No i przyjmuje w bardziej odpowiadających mi dniach, ponieważ będę dojeżdżać w czasie stymulacji do Białegostoku.triss lubi tę wiadomość