Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
W Olsztynie macie chociaż wybór ja w Ostródzie nie mam.... jeśli chodzi o szpital, moje koleżanki chwalą Malarkiewicza ...Też często się zastanawiam czy nie wolałabym w Olsztynie ale jak sobie pomyślę, że jak zacznie się akcja i mam jechać jeszcze do Olsztyna ... ponad 40 km ... to chyba miałabym większego stresa, chyba, że los zdecyduje inaczej zobaczymy :)jeszcze trochę ....nawet więcej niż trochę hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 15:45
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
To czyli ze jak raz mialam menopur do iui a potem do in vitro to juz wykorzystalam dwie szanse na refundowane leki?
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki buziaki Wam przesyłamy i uściski :* ♥
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 17:36
Asia08, e_mil_ka, malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Makumba wrote:Śniło mi się dzisiaj, że dr Przybyłowicz miał gruby wąs i krzywy, kulfoniasty nos. Oraz zniknął podczas wizyty i się nie pojawił. Pojawił się za to jego bardzo przystojny wspólnik wysmarowany czarnym olejem i po badaniu powiedział, że nie mogę ćwiczyć!
No kochana powiem Ci, że masz podświadomość jak ta lala
A propos jeśli koleś ten wysmarowany czarnym olejem pozwolił ćwiczyć to ĆWICZ
Powiem Wam, że po pierwszej ciąży, brzuch miałam długo, a taką skórę rozciągniętą jeszcze dłużej. W tej ciąży ćwiczyłam do 8 miesiąca = zero brzucha a Jasiek ma 4 tygodnie
w 7 miesiącu na zdjęciu
e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Odebralam wyniki moczu i nie jest dobrze. Jutro rano musze jechac do Artemidy po recepte na antybiotyk i musze zrobic posiew moczu. Boje sie."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ena wrote:A Menopur do iui miałaś refundowany?
-
Asia08 wrote:Odebralam wyniki moczu i nie jest dobrze. Jutro rano musze jechac do Artemidy po recepte na antybiotyk i musze zrobic posiew moczu. Boje sie.
Asia08 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJ_agoda wrote:Mogę wiedzieć czemu tak?
Sonia K bardzo dobra beta
Asia-m-b człowiek guma
Eni 33 nie chcę cię wprowadzać w błąd, ale tak mi mówili w Art, że są trzy razy refundowane te stymulacje. Jak miałam stymulację na samym Menopurze to płaciłam słono - 100 procent. -
ana1122 wrote:Kurde szkoda. to pewnie ci wyszły jakieś bakterie co? ja też odebralam dziś mocz tsh i krew i jest ok. Trochę wahania w krwi są ale to nie duże
I inne cholerstwa. A wczesniej wyniki idealne. Nie wiem co sie stalo.
Nie wiem gdxie ten posiew na szybko zrobie.
Ena, ja do iui nie mialam refundacjo bo sie nie nalezy. Tylko do ifv.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 18:10
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia-m-b teraz to mi wstyd jak patrze na to zdjęcie. Nie pamiętam kiedy ostatni wykonywałam jakiekolwiek ćwiczenia
A ty w ciąży na zdjęciu.
Obiecuję sobie, że jak tylko wyniesiemy się na górę zacznę ćwiczyć, bo teraz to nawet za bardzo nie mam gdzie.asia-m-b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsia08 wrote:I inne cholerstwa. A wczesniej wyniki idealne. Nie wiem co sie stalo.
Nie wiem gdxie ten posiew na szybko zrobie.
Ena, ja do iui nie mialam refundacjo bo sie nie nalezy. Tylko do ifv.
Nie zgadzam się. Mnie dr M i dr S mówiły, że skoro u mnie potrzeba tyłu jednostek gonadotropiny nawet w cyklu stymulowanym nie do in vitro to mogę wykorzystać refundację. Ja nie chciałam tego koła ratunkowego wykorzystywać.
Ja zazwyczaj posiew robię w laboratorium Przygoda naprzeciwko teatru Jaracza. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEna, Dr W nie chcial ze mna rozmawiac nawet o ivf za nim nie podejdziemy 3 razy do iui....powiedzial wtedy dokładnie - ze z tego tez ma dużo dzieci.
Z kolei dwóch moich lekarzy w Anglii nie stosuja w ogóle metody iui, uważają ze dla osób które staraja sie kilka lat iui jest bez szans -
Ena wrote:Nie zgadzam się. Mnie dr M i dr S mówiły, że skoro u mnie potrzeba tyłu jednostek gonadotropiny nawet w cyklu stymulowanym nie do in vitro to mogę wykorzystać refundację. Ja nie chciałam tego koła ratunkowego wykorzystywać.
Ja zazwyczaj posiew robię w laboratorium Przygoda naprzeciwko teatru Jaracza.
O widzisz, a mi mowili co innego.
Zrobilam ten posiew w szpitalu."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Ena wrote:Dziewczyny a czy któryś z lekarzy w Art niekoniecznie zachęca do iui tzn. jak działania naturalne zawodzą, to sugeruje od razu in vitro, bo iui to strata kasy? Dr P?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 19:21
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE