Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Fionka wrote:Przede mną za ok. rok crio, więc jakoś finansowo dam radę. Gorzej jak trzeba rozpoczynać całą procedurę od nowa. Nie jestem pewna czy jakiś czas w GD nie trzeba być zameldowaną, aby skorzystać.
-
Makumba wrote:Eve jak tam zajęcia w szpitalu miejskim?
Ogólnie nie polecam. Coś tam pani Wiesia poopowiadała,ale inaczej sobie to wyobrażałam. Ogólnie ciągle powtarzało to samo - jak rodzić to tylko naturalnie i bez znieczulenia. Jak nie czujesz bólu to znaczy,że nie rodzisz. A już CC to w ogóle wielkie zło. I ogólnie to 'dziecko samo wie jak ma się ułożyć, ono samo wie jak ma się urodzić, to wszystko natura'. Także nie polecam. I biorąc pod uwagę prawdopodobieństwo CC u mnie to mam nadzieję,że uda mi się rodzić w wojewódzkim.
Makumba lubi tę wiadomość
-
Fionka wrote:Tak, ale to ogólne zalecenia większości lekarzy. Jak na razie jest wszystko ok, mam po roku po porodzie się zgłosić i zobaczymy co dalej.
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Szkoda. Bo jesli raz by miało 160 A później 80 to znaczyło by że coś jest nie tak ze np się przydusza
Makumba lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:Ana nie zawsze tak jest z tym tętnem. Czasem maluch po prostu jest spokojny i ma tętno bliżej Dolnego progu, a nagle dostanie jakiś bodziec np. napijesz się wody i zaczyna szaleć i wtedy tętno wysokie. To normalne sytuację i wcale nie wskazują na przyduszanie przez pępowinę.
-
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:Dziewczyny a słyszalyscie coś O zatrudnieniu poloznej na czas porodu?Marzenia się spełnia
-
J_agoda wrote:Rozważaliśmy to, mieliśmy umowioną Panią, ale skończyło się cc. Nawet przyszła do mnie po porodzie, bo dowiedziała się, że urodziłam jednak cc, bardzo fajna babka. Ogólnie fajne są babeczki w wojewódzkim.
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Aha to dobrze wiedzieć. Nie miałam pojęcia. Ja pani położna szukała mi tętna to znalazła kilka punktów gdzie pokazywało 205 albo 185 co to mogło być? później znalazła miejsce I mówi tu jest puls
Po cc nakazują odczekać 2 lata i dopiero starać się o kolejne dziecko. Po naturalnym można szybciej. -
nick nieaktualnyana1122 wrote:Dziewczyny a słyszalyscie coś O zatrudnieniu poloznej na czas porodu?
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Dziewczyny a jak wy używacie Tantum Rosa - za pomocą irygatora?
Malgos 741 lepiej się Czujesz?
Gosia 321 jak tam u ciebie?mąż lepiej się miewa?Ena lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:To tętno. Ana na pewno z twoją dzidzią jest wszystko ok.
Po cc nakazują odczekać 2 lata i dopiero starać się o kolejne dziecko. Po naturalnym można szybciej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 22:47