Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena wrote:Cześć w sobotę
Ja nie miałam żadnych znajomości w Szpitalu Wojewódzkim, a Panie położne zarówno z oddziału patologii, jak i na tym po porodzie były świetne. Żadna nie miała mnie w du...Marzenia się spełnia -
J_agoda wrote:Dziewczyny od dr W -prowadzicie ciążę u niego w prywatnym gabinecie czy w Artemidzie?
-
J_agoda wrote:To teraz to są dwa różne oddziały? jak rodziłam to na jednym leżałam przed porodem i po porodzie. Pielęgniarki cudowne, wyściskałam wszystkie jak wychodziłam, naprawdę wspaniała opieka. Ale pielęgniarki noworodkowe tragedia, muchy w nosie, obrażone, krzyczące, nie to że jedna, ale wszystkie. Dziwne, bo sporo było młodych dziewczyn, ale naprawdę okropne były i jędzowate. Jeśli ktoś miał problem z kp, to zero pomocy, tylko burczenie. Może to się zmieniło?
-
Mi się wydaje że W szpitalu dużo zależy od zmiany. Ja raz trafiłam na taka wredna że szok. Chciała mi pobrać krew I dałam jej prawa rękę bo tam jest widoczna żyla. A ona do mnie że ona wie lepiej jak się pobiera krew I wzięła lewa. Miała problem i po paru kuciach jej się udało ale ręki nie zmieniła tylko mnie męczyla
-
ana1122 wrote:Mi się wydaje że W szpitalu dużo zależy od zmiany. Ja raz trafiłam na taka wredna że szok. Chciała mi pobrać krew I dałam jej prawa rękę bo tam jest widoczna żyla. A ona do mnie że ona wie lepiej jak się pobiera krew I wzięła lewa. Miała problem i po paru kuciach jej się udało ale ręki nie zmieniła tylko mnie męczyla
-
nick nieaktualnyJ_agoda wrote:To teraz to są dwa różne oddziały? jak rodziłam to na jednym leżałam przed porodem i po porodzie. Pielęgniarki cudowne, wyściskałam wszystkie jak wychodziłam, naprawdę wspaniała opieka. Ale pielęgniarki noworodkowe tragedia, muchy w nosie, obrażone, krzyczące, nie to że jedna, ale wszystkie. Dziwne, bo sporo było młodych dziewczyn, ale naprawdę okropne były i jędzowate. Jeśli ktoś miał problem z kp, to zero pomocy, tylko burczenie. Może to się zmieniło?
-
nick nieaktualny
-
eve87 wrote:No to ładnie.Ciekawa jestem czy to tak samo wychodzi czy trzeba się jakoś dopominać na wizytach. Ja mam swoją w poniedziałek to może coś się dowiem więcej
Stresuje mnie trochę ten Clexane co biorę. Muszę dopytać jak on się ma do znieczulenia i wogóle, czy go się jakoś odstawia wcześniej przed planowanym terminem.
I wczoraj chyba miałam pierwsze skurcze przepowiadające.Najpierw w sklepie mnie złapało takie silniejsze kłucie w kroczu,a potem w domu brzuch zaczął od góry twardnieć. Początkowo myślałam,że to tylko Mała się wypina tak boleśnie,ale puściło na chwilę i powtórzyło się jeszcze kilka razy. Wzięłam ciepły prysznic w międzyczasie i przeszło.
To Ty już pewnie na torbach i skupiona jesteś tylko na jednym.
A jak mała jest ułożona?
-
Ena wrote:Kobieca intuicja + męski refleks = niezawodny duet
Makumba torby już od 2 tyg spakowane ze względu na tą szyjkę. Mała do tej pory była cały czas ułożona pośladkowo, zobaczymy w poniedziałek czy się odwróciła. Po ruchach to ciężko mi wyczuć.
Dzisiaj to się tak wypina i kręci, że aż boli
Makumba, J_agoda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeve87 wrote:Mój mąż do wczoraj myślał,że do szpitala to jedzie się dzień przed terminem porodu i tyle
Dzisiaj to się tak wypina i kręci, że aż boli
Cześć wszystkim
W sumie ja też wierzyłam w wersję, że wyznaczony przez lekarza termin porodu jest wiążący i czekałam na te boooom
Takiego boksowania zazdroszczę
To już minęła u ciebie ta magiczna granica 36 tc - ciąża donoszona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 09:42
-
Makumba jeszcze chwilę I my będziemy na porodówach lezec. a z tego testu pappa wyszło że istnieje możliwość U mnie przedwcześniejszego poródu przed 34 tyg. Ciekawie na podstawie czego oni to liczą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 09:53
-
słomka :) wrote:U mnie też coś takiego wyszło. Prawdopodobieństwo 1-61, ale dr Z kazał się tym nie przejmować...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 10:31
-
ana chciałabym być już w tym tygodniu co najmniej co Ty
heh nie było mnie dwa dni bo mdłości ogarnęły mój grafik dnia, dziś trochę lepiej a w piąteczek drugie usg już się nie mogę doczekać zacznie się 9 tydz.żeby zobaczyć czy wszystko ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 11:34
Makumba lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
ana1122 wrote:Makumba jeszcze chwilę I my będziemy na porodówach lezec. a z tego testu pappa wyszło że istnieje możliwość U mnie przedwcześniejszego poródu przed 34 tyg. Ciekawie na podstawie czego oni to liczą
A ja nic takiego nie słyszałam od lekarza po teście pappa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 11:37
ana1122 lubi tę wiadomość