Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane 5 dni mnie nie bylo bo brak czasu na zagladanie a tu taka produkcja ze godzine nadrabialam stronki
Enilko wyrzyc ten termometr jesli bierzesz jakikolwiek progesteron to nie ma po co mierzyc temperatury bo wyniki nie sa miarodajne. Bol podobny do @ i bole kregoslupa czesto sa zwiastunem ciazy. Takze mysl pozytywnie i odstaw termometr
Jagoda trzymam kciuki zeby jednak beta wyszla pozytywna
Karcia super ze remont tak szybko sie udal milego urzadzania gniazdka
Makumba strasznie mi przykro z powodu straty tak poznej ciazy kolezanki
Niestety jak widac nawet ciaza nie gwarantuje spokoju caly czas trzeba byc czujnym
Eve lez grzecznie i czekaj na zblizajacy sie porod
Ooo spotkanie forumowych kolezanek byloby super sprawatrzeba ustalic jakis termin
Ena u nas wszystko idzie w dobra strone emek sie kuruje jutro kontrola jak sie wszystko goi i mam nadzieje zmiana na ostatni opatrunek
Mimo ze dr D powiedzial ze raczej leczenie oparzen nie powinno miec wplywu na wyniki i podejscie do stymulacji to jednak przesuniemy rozpoczecie o przynajmniej miesiac wole dmuchac na zimne. A slowa raczej nie powinno jakos mnie nie uspokajaja bo to nie to samo co nie ma wplywuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 12:07
Makumba, Karcia, J_agoda lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia, Emilka nie odstawi termometru, trzeba to zaakceptować
Dobrze, że przesuwacie rozpoczęcie stymulacji.
Swoją drogą, jestem ciekawa, Emilka jak tempka? Jak samopoczucie? Nic nie piszesz.
Sonia? Jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 13:55
J_agoda lubi tę wiadomość
-
[QUOTE
Luty
02: ona84-iui
03: Leo termin porodu
04: tera83 test pozytywny
09: tera83- beta 13600
13: Jagoda - wizyta
14: tera83 pierwsze usg bije serduszko.
15: J_agoda - iui
16: ona84-testowanie po iui
19: sonia86 - podejście do crio
19: e_mil_ka - podejście do crio
20: eni -wizyta
22: Asia08 - wizyta
22: Jagoda - wizyta
24: asiastokrota - wizyta
Marzec
01: J_agoda - testowanie po iui
02-03: e_mil_ka testowanie po crio
03: tera83 wizyta
22: Asia08 - wizyta
24: asiastokrota - histeroskopia
26: eve87 termin porodu
xx: eni. - podejscie do ivf.
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
xx: Malgos741 - podejście do ivf
xx: nadziejka88 - histeroskopia
Xx: Izaura - podejście do crio
Czerwiec
29: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu[/QUOTE]
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Gosiu co prawda biorę duphaston ale on akurat nie ma wpływu na temperaturę. Przerobiłam ti już po poprzednim transferze.
Makumba czuję się dobrze. Czasem pobolewa mnie brzuch ale ten bol nie jest tak silny jak na początku. Dziś wzięłam pół nospy rano i do tej pory mam spokój. Temperatura dziś rano 36,8.Makumba, sonia86 lubią tę wiadomość
-
Hej u mnie niestety bez happy endu, zaledwie tydzień temu był transfer, a @ już czai się za rogiem, tylko kwestia godzin kiedy się rozkręci, tak mi szkoda mojej blastki, najgorsze jest to że ja nawet nie wiem gdzie u mnie jest problem, meza nasienie jest ok, moje amh było ponad 3, podejrzewam że to coś z endometrium, może endometrioza, cholera wie. Na razie muszę wytępić bakterie helicobacter z żołądka, ona na pewno nie pomaga. Mój Boże skąd tylko brać na to wszystko siły.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
słomka :) wrote:Ana moje Małe Szczęście narodziło się w Białymstoku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 14:10
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Soniu86 na pewno??? Może to nie @, pewna jesteś? Tydzień po transferze to wcześnie. Liczę na to że to nie @ nadal trzymam kciuki. Siłę kochana znajdziesz od siebie, męża z waszej miłości. Przetrwasz to kochana jak większość z nas...Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ena wrote:To już minęła u ciebie ta magiczna granica 36 tc - ciąża donoszona.
zwłaszcza po tym jak mnie dr troche nastraszył ostatnio ta szyjką.
ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
-
Dziękuje Asiu, też mi się wydawało że za wcześnie, ale w sumie to 29 d.c., a okres zawsze dostawalam miedzy 27 a 32 dniem. Muszę to wziąć na klatę i jakoś sobie z tym poradzić, bo wiem że nie tylko mnie to spotkało, strasznie to wszystko niesprawiedliwe i trudne, ale trzeba iść dalej...3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
sonia86 wrote:Dziękuje Asiu, też mi się wydawało że za wcześnie, ale w sumie to 29 d.c., a okres zawsze dostawalam miedzy 27 a 32 dniem. Muszę to wziąć na klatę i jakoś sobie z tym poradzić, bo wiem że nie tylko mnie to spotkało, strasznie to wszystko niesprawiedliwe i trudne, ale trzeba iść dalej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 14:50
-
sonia86 wrote:No niby ładne, ale coś nie zatrybiło. Ale za Was trzymam dalej kciuki z całych sił.
-
sonia86 wrote:Hej u mnie niestety bez happy endu, zaledwie tydzień temu był transfer, a @ już czai się za rogiem, tylko kwestia godzin kiedy się rozkręci, tak mi szkoda mojej blastki, najgorsze jest to że ja nawet nie wiem gdzie u mnie jest problem, meza nasienie jest ok, moje amh było ponad 3, podejrzewam że to coś z endometrium, może endometrioza, cholera wie. Na razie muszę wytępić bakterie helicobacter z żołądka, ona na pewno nie pomaga. Mój Boże skąd tylko brać na to wszystko siły.
sonia86 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Eve piękne chwile za Tobą ale i najpiękniejsze właśnie tuż za moment. Faceci mają fajne wyobrażenia nt jazdy do szpitala
Sonia - trzymam kciuki, by przepowiadacze się jednak nie sprawdziły.
Emilka dzisiaj z ciekawości zmiezyłam sobie i mam 36,9. To oznacza lipę?
Gosia - chyba dobrze, że dmuchacie na zimne. Jednak szkoda wydawać kasy, jeśli nie ma się 100% pewności, że wszystko jest ok.
Mam pytanie, czy przy duphastonie mogą tak bardzo boleć piersi? Nie jestem w stanie ich dotknąć od kilku dni, są obrzmiałe, powiększone i bardzo bardzo bolesne.Gosia321 lubi tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
Jagoda nie mogę wypowiedzieć sie w 100% na temat Twojej temperatury bo można coś stwierdzić jeśli temperaturę mierzy sie od początku cyklu. Mierzy się ją rano przed wstaniem. Ale myślę że Twoja temperatura nie oznacza lipy
kiedy testujesz?
J_agoda lubi tę wiadomość