Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Emilka ja wierzę że i Wam się uda, bardzo to wszystko skomplikowane. ja już straciłam nadzieję, miałam chwilę totalnego załamania i depresji, jeszcze dwa dni temu wyłam w wannie że się nie udało i nigdy nie uda, a jednak cuda się zdarzają i u Was też tak będzie.
asiastokrota lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
nick nieaktualnyEmilko ja dzwoniłam do Diagnostyki na Warszawskiej, to powiedziano mi ze ANA kosztuje 140zl, APA 100zl. Badanie zakrzepowe 120zl, Kariotym 380 za osobę. Takie tez badania zleciła mi pani z którą rozmawiałam.
Kiedy pytałam dr D czy powinnam robic te badania to stwierdził ze nie ma takiej potrzeby, bo 70% nieudanych ivf to " wina" zarodka....
Ja zamierzam zrobić te badania jednak.asiastokrota, sonia86 lubią tę wiadomość
-
sonia86 wrote:Emilka ja wierzę że i Wam się uda, bardzo to wszystko skomplikowane. ja już straciłam nadzieję, miałam chwilę totalnego załamania i depresji, jeszcze dwa dni temu wyłam w wannie że się nie udało i nigdy nie uda, a jednak cuda się zdarzają i u Was też tak będzie.
Soniu zobacz jaki los jest przewrotny. Ja znów byłam pewna że się udało. -
Emilko te kilka dni cie nie zbawi, zaczekaj z odstawianiem leków i nie pij piwa, dzielna z ciebie kobieta.........
sonia86 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Soniu super super super, GRATULACJE kochana. Powtórz bete w sobote, umów się na wizytę "serduszkową" i informuj ciotki na bieżąco mamusiu. Dbaj o siebie i maleństwo, oszczędzaj się i wykorzystuj męża i wszystkich dookoła
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Słuchajcie nam też lekarze mówili że to wina zarodków, małe to pocieszenie. Lepiej może na tak wczesnym etapie niż później.....
Makumba lubi tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Emilka zrób te badnia, mi dr Z mówił że nie trzeba robić ukł krzepnięcia a dr genetyk mi zleciła i wyszło że mam mutacje mthfr..więc czym masz więcej badań tym lepiej.. ty to masz jeszcze świeżynki .. mi się nawet jednego zarodka nie udało uzyskać.. więc głowa do góry i rób badania..
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sonia wow ale wysoka beta. Idz do lekarza tak po 6 tc żeby zobaczyc już serduszko. A może zarodek się podzielił I będą bliźniaki jednojajowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 19:54
-
ana1122 wrote:Sonia wow ale wysoka beta. Idz do lekarza tak po 6 tc żeby zobaczyc już serduszko. A może zarodek się podzielił I będą bliźniaki jednojajowe