Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
eve87 wrote:Też mi chodzą bliźniaki po głowie jesli chodzi o Sonie,bo wysoka ta beta
sonia86 lubi tę wiadomość
-
Ja całe życie mówiłam że chcę mieć bliźniaki, mój ojciec jest z bliźniaków i teść. Jak się nasłuchałam od znajomych 3 par co mają jakie są komplikacje ile ich ciążą i poród nerwów kosztował to poproszę jedno maleństwo zdrowe a potem drugie i trzecie....
Gosia321 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
No co wy dziewczyny.. oczywiście nie mam nic przeciwko Waszemu scenariuszowi, ale teraz najważniejsze jest zeby bylo serduszko, a beta może taka bo to był 5 dniowy zarodek. Nie dociera to do mnie jeszcze, jakoś nie potrafię się cieszyć, zwłaszcza po wiadomości od Emilki.
asiastokrota lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Emilka bardzo mi przykro naprawdę myślałam że Ci się uda , no ale może jeszcze zdarzy się cud i się uda. Trzymam kciuki. Tak jak piszą dziewczyny masz jeszcze śnieżynki wiec musi się udać do 3 razy sztuka. Soniu bardzo się cieszę że choć Tobie się udało. Gratuluję z całego serducha. Ana powiem Ci że ja jak blondynka dziś po Dzialdowie bladzilam i wyjechać nie mogłam juz w myślach Cię przywolywalam.
sonia86 lubi tę wiadomość
Karcia -
Soniu86 ciesz się my musimy sie z tym pogodzić.
Kiedy po transferze mąż zapytał mnie czy czuje ze się uda szczerze wtedy odpowiedziałam że sie nie uda. Potem jednak miałam nadzieję że się uda. Niestety. Najgorsze i dobijające jest dla mnie to że pierś mnie bolą straszliwie, brzuch co jakiś czas zaboli ale to nie jest jakiś mocny ból. Temperaturę w ciagu dnia mam 37,3 a wyniki mówią co innego. Wolałabym chyba dostać @ i sie nie łudzić bo to mnie powoli zabija. -
Emilko biedactwo...tulę mocno. Los pisze dla nas okrutne scenariusze... Przetrwamy to bo jak nie my to kto...Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Karcia wrote:Emilka bardzo mi przykro naprawdę myślałam że Ci się uda , no ale może jeszcze zdarzy się cud i się uda. Trzymam kciuki. Tak jak piszą dziewczyny masz jeszcze śnieżynki wiec musi się udać do 3 razy sztuka. Soniu bardzo się cieszę że choć Tobie się udało. Gratuluję z całego serducha. Ana powiem Ci że ja jak blondynka dziś po Dzialdowie bladzilam i wyjechać nie mogłam juz w myślach Cię przywolywalam.
-
asiastokrota wrote:Emilko biedactwo...tulę mocno. Los pisze dla nas okrutne scenariusze... Przetrwamy to bo jak nie my to kto...
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Asia właśnie przesunelam w dol twój podpis A tam tyle iui i jeszcze ivf. Kochana silna babka jesteś!Asia
4 x iui
4 próby ivf
Emilka, dziewczyny poczytajcie o św Stanisławie Papczynskim, ja w najgorszym okresie beznadziei zwróciłam się do Niego po pomoc odmawiając 9 dniowa nowenne i wierzę że ją otrzymałam. Nie chcę wyjść na mohera, ale modlitwa naprawdę mi pomogła.
asiastokrota, Fionka lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Laura moje nastawienie jest narazie żadne. Po pierwszej porazce nie chcem robic sobie nadziei. Ja mam za soba ciezki dzien nie wiem czy to te zastrzyki tak na mnie dzialaja czy bierze mnie coc. Dzis biegunka bol glowy i ogólnieie zmeczenie sennosc i zawroty glowy. A to dopiero 2 dzien stymulacji. Genetyki nie robilam ale mialam ja w planach. Mam nadzieje ze jak juz zrobie to nie bede sobie wypominac ze za puzno.
-
Emilka wieże ze bedzie dobrze. Sonia gratuluje
-
A ktoras pisala o ksiazce ostatnio. Przypomnijcie tylul.