Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia w sumie masz racje jesli tak sytuacja sie przedstawia. Koledzy mojego męża tak doprowadzili że codziennie pił i nie wracał na noc do domu. Trzymaj się. Jesteś naprawde dzielna.
Karcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEve to fajnie, że wyszło wszystko ok z I.
Jagoda - Tak, doszły badania przed iui - tak mi mówiły Panie w recepcji - wymogi ministerialne. Czyli u małego obserwacja. Jak do kolejnego weekendu nie dostanę @@@, to polecę na betę w sobotę.
Asiastokrotka - ufff już po. Wypoczywaj.
Storczyki - też bym olała na twoim miejscu opcję iui z gonalem.
J_agoda, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Cześć dziewczyny, dopiero wróciłam do domu. Jestem wykończona, źle tym razem zniosłam znieczulenie. Nic nie wiem, co wyszło, kto robił, nawet żadnych dokumentów nie dostalam. Zadzwonie tam w poniedziałek. Dziękuje że myślałyście o mnie i za ciepłe słowa. Kladem się, głowa mi pęka i strasznie mi niedobrze. Odezwę się jutro.
Zdrowia zycze, dochodz szybko do siebie.asiastokrota lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Dziewczyny super przyrosty, oby tak dalej.
Ana jesteś teraz na cenzurowanym z tym poziomem cukru - dbaj o siebie.
Asiastokrota odpoczywaj kochana.
Aneta kciuki na jutrzejszy dzień.
Karcia przykro mi bo ciężko sobie poradzić z tyloma problemami samej. Dużo na ciebie ostatnio spadlo ale silna babka z ciebie i dasz rade.Karcia, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarcia wrote:Emilka uwierz mi że już wiele razy pierwsza wyciagalam dłoń. Teraz stwierdzilam że poczekam na jego krok skoro go nie wykona to znaczy że Tak lekko podchodzi do małżeństwa i że mu nie zależy. Wiesz na niego maja duzy wplyw koledzy on sam jak wiatr a wiesz jak to koledzy doradzaja nie ta to nastepna.
Karcia współczuję ci tej sytuacji.
Karcia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jest blada 2 kreska.! Nie wiedziałam jak wstawić zdjęcie. Ohhh . . . Rany.!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 06:39
Lura82, malgos741, ana1122, eni33, nadziejka88, Asia08, leo, TERA83, asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
Problem: PCOS.!
IVF (1) Marzec 2017- Punkcja 11.03; Transfer 14.03 'A8'; Beta-HCG 25.03 '95'; 27.03 '216.50' -
nick nieaktualny
-
Karcia współczuję, to nieźle się pokłóciliście ...
Karcia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
anetk89a wrote:Dziewczyny jest blada 2 kreska.! Nie wiedziałam jak wstawić zdjęcie. Ohhh . . . Rany.!
-
Wlasnie to bardzo gruba krecha lec na bete.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
A ja na wieczór lutinus zaapikowalam palcem a jak w nocy bylam siku to wyplywa ale zawsze bylo biale a teraz taki kolor kawy z mlekiem blady. Ciekawe co bedzie dzisiaj. Miezylam tem to 37.3.
-
Miałam dzisiaj głupi sen ale zarazem piękny. Śniło mi się że odzyskaliśmy synka który chyba został przez kogos porwany. Miał już chyba parę miesięcy. Trzymałam go a on odbijał sie nóżkami i śmiał się w głos. Szkoda ze ten sen sie skończył. Przynajmniej we śnie mogłam go przytulic i poczuć się matką. Echh...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 08:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Miałam dzisiaj głupi sen ale zarazem piękny. Śniło mi się że odzyskaliśmy synka który chyba został przez kogos porwany. Miał już chyba parę miesięcy. Trzymałam go a on odbijał sie nóżkami i śmiał się w głos. Szkoda ze ten sen sie skończył. Przynajmniej we śnie mogłam go przytulic i poczuć się matką. Echh...
e_mil_ka, ana1122, asiastokrota, Ena, Karcia lubią tę wiadomość