Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja jak zwykle pobudka w granicach 3-4 dziś trochę później i człowiek musiał nawilzyc ciało rozbudzil się i weź teraz zaśnij i wstań na śniadanie przed 8 wg zaleceń aaa i wcześniej jeszcze tabletkę trzeba wziąć od tarczycy z 30 min przed hehe życie z zegarkiem czas zacząć ale.i tak wartooo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 04:49

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Tera, wstaje o 2.20 zmierzyc cukier. Klade sie i wstaje po 5tej, wyprawic meza i psa (tak z przyzwyczajenia), klade sie i wstaje po 8mej juz na dobre. Idzie sie przyzwyczaic, tylko teraz ten kaszel mam i jest do bani."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
Dziewczyny jak usunąć/poprawic suwaczek. Wpisałam datę ostatniej miesiączki, tj. 31.01.2017 a mi takie cuda wyskoczyły. Usunelam w ustawieniach konta ale pod postami dalej go widać.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....

-
Sonia, zanim wstawisz na forum, to pokombinuj z datami. Ja tez tak mialam.
sonia86 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
Udało się, ale skorzystałam z innej strony, na suwaczki.pl wyskakiwalo mi że termin porodu już minął. Tutaj też mam przesunięcie o 2 dni do tyłu względem belly, ale niech już im będzie.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....

-
Sonia w końcu-ładny suwaczek.
A ja wam powiem co facet to facet. Dziś po raz pierwszy chłopak zapytal się mnie czy jestem W ciąży I że powinnam wejść bez kolejki. A te baby jak na niego patrzyły to szok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 08:36
Karcia, asiastokrota, polopiryna, sonia86 lubią tę wiadomość
-
Słuchaj ten cukier w nocy to raz w tyg mi kazali ze takie są zalecenia chyba że masz słabe wyniki. Wiesz może i szło by się przyzwyczaić Ale moje problemy skórne potęgują problem jak się obudze ciało suche swedzi skóra się ze mnie sypie muszę iść się.ogarniac żeby móc zasnąć gdyby nie skóra na pewno byłoby lżejAsia08 wrote:Tera, wstaje o 2.20 zmierzyc cukier. Klade sie i wstaje po 5tej, wyprawic meza i psa (tak z przyzwyczajenia), klade sie i wstaje po 8mej juz na dobre. Idzie sie przyzwyczaic, tylko teraz ten kaszel mam i jest do bani.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 09:01

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Asia ja mam tylko mierzyć 4 razy dziennie. Na czczo I po głównych posiłkach. A tobie Ten cukier już się unormował?Asia08 wrote:Tera, wstaje o 2.20 zmierzyc cukier. Klade sie i wstaje po 5tej, wyprawic meza i psa (tak z przyzwyczajenia), klade sie i wstaje po 8mej juz na dobre. Idzie sie przyzwyczaic, tylko teraz ten kaszel mam i jest do bani.
-
Ana a bylas w koncu u tej Lewandowskiej? Kurde, mi nic nie mowila, zebym zmniejszyla liczbe pomiarow. Na ostatniej wizycie dala mi norme do 140 i nie mam przekroczen ponad to.

Dr P tez byl w szoku, ze 7 razy musze mierzyc. Za tydzien ja zapytam o to.
Sonia, szczerze wspolczuje Ci problemow ze skora. Ja po kapaniu nam tak, ze wszystko mnie swedzi i balsam nie pomaga. Ale po jakims czasie przechodzi."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
Nie byłam U niej bo baby nie chciały mnie wpuścićAsia08 wrote:Ana a bylas w koncu u tej Lewandowskiej? Kurde, mi nic nie mowila, zebym zmniejszyla liczbe pomiarow. Na ostatniej wizycie dala mi norme do 140 i nie mam przekroczen ponad to.

Dr P tez byl w szoku, ze 7 razy musze mierzyc. Za tydzien ja zapytam o to.
Sonia, szczerze wspolczuje Ci problemow ze skora. Ja po kapaniu nam tak, ze wszystko mnie swedzi i balsam nie pomaga. Ale po jakims czasie przechodzi.
pojechałam prywatnie do Olsztyna. Dostałam glukometr i nakaz kucia 4 razy. A ty na czczo masz ok więc nie potrzebnie W nocy sprawdzasz.
Ja zjadłam dziś 2 kawałki sernika-pychota:-) ciekawe jaki będzie cukier -
A, Olsztyn... dr P mowil wlasnie, ze oni kaza mierzyc 4 razy...
Sernik z kajmakiem, mniam. Zjadlabym.
ana1122 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
Po serniku 110. Można jeśćAsia08 wrote:A, Olsztyn... dr P mowil wlasnie, ze oni kaza mierzyc 4 razy...
Sernik z kajmakiem, mniam. Zjadlabym.
Asia08 lubi tę wiadomość