Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Tyle nadrabiania znowu
Eni dobrze ze wszystko opanowane takie krwiaki czesto sie zdarzaja przy ivf. Teraz tylko lezysz i pachniesz a maz wszystko podaje korzystajdbaj o siebie i kropka :*
Asia08 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lura82 wrote:Eni bedzie dobrze. Wiem, ze teraz bardzo sie boisz ale zobaczysz szybko dojdziesz do siebie. Dużo odpoczywaj.
Dzieki dziewczyny za rady.
A mnie i meza choroba lapie. Gardło zawalone, a rano jeszcze bylo dobrze. Cebula juz sie robi, a teraz herbata z imbirem miodem.
Ojj, niedobrze z tym przeziebieniem.Ja jeszcze wczoraj wieczorem zrobilam sobie mleko na cieplo z maslem i miodem. To moja trauma z dziecinstwa, bo ojciec mnie zmuszal do picia, ale wczoraj stwierdzilam ze dobre to jest.
ana1122 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:Asia08 no nie mów, że to była Twoja zmora. Ja uwielbiałam to pić.
-
Lura82 wrote:Eni bedzie dobrze. Wiem, ze teraz bardzo sie boisz ale zobaczysz szybko dojdziesz do siebie. Dużo odpoczywaj.
Dzieki dziewczyny za rady.
A mnie i meza choroba lapie. Gardło zawalone, a rano jeszcze bylo dobrze. Cebula juz sie robi, a teraz herbata z imbirem miodem. -
Emilka zgadzam się że bleeee w smaku, ale mi na kaszel nigdy nie pomógł syrop apteczny, tylko i wyłącznie syrop z cebuli, rekomenduje go wszędzie i wszystkim kaszlacym. To kiedy Ci wypadnie dokładnie wizyta? Eni ja też miałam malutkiego krwiaka i pojedyncze krwawienie w 8 t.c. od tego czasu staram się leniuchować jak tylko się da.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 20:15
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Sonia wizyta wypada 24 kwietnia (poniedziałek) wizyta u dr Z. Zawsze mam owulacje późno ( ok 21 - 23 dnia cyklu) ale boje się że ten estrofem ją przyspieszy. I cykl pójdzie na straty.
Mi na kaszel pomagają inhalacje z wody i sody lub soli. -
Maz właśnie mleko z miodem grzeje jeszcze czosnek w to wali bleee.
Jakies tabletki na ból gardła moge wziąć? Jutro mam zamiar spać caly dzień.
Emilka tym razem wszystko będzie jak w zegarku, koniecznie musi się udać, bardzo w to wierzę
e_mil_ka lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Karcia wrote:Dziewczyny powiedzcie mi co mam zrobic z lekami ktore piwinny byc w lodowce chodzi mi o decapeptyl chce go sprzedac bo ma krotka date a nie wiem czy da rade jakos chodzi mi o przesylkie
Karcia lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Musiałabys przesłać W jakies torbie termicznej z zagrożonym wkładem I najlepiej żeby upalow Nie było. Albo taka paczke przekazać przez kierowcę auusu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 21:18
Karcia lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Emilka, od wczoraj lubie.
Laura, mozesz prenalen. To sa leki dla k9biet w ciazy.Lura82 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
A mnie czeka wizyta u stomatologa tak odwlekałam przed ciążą a teraz coś znowu odzywa się ząb a.ja tak niecierpie. ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 23:26
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE