Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Asia08 te paski na ketony to zanurzasz w moczu na sekundę I potem odczytujemy wartość tak?
Tak.ana1122 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Tak.
sprawdzam czy nie głodze synusia:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 13:46
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
a ja dzisiaj i jutro i cały tydzień po świętach do pracy na 8.00 i do 13.00 haha. Szefowa mnie zaskakuje:) No i szykuje się chyba podwyżka. Nie moge wyjść z podziwu.
No właśnie Eni jak się czujesz? -
e_mil_ka wrote:Cześć dziewczyny
a ja dzisiaj i jutro i cały tydzień po świętach do pracy na 8.00 i do 13.00 haha. Szefowa mnie zaskakuje:) No i szykuje się chyba podwyżka. Nie moge wyjść z podziwu.
No właśnie Eni jak się czujesz? -
Ana1122 no w końcu. Właśnie dostałam telefon od szefowej że dostane podwyżkę ale jeszcze nie wie kiedy organ prowadzący każe naliczać nową wypłatę. Pewnie od początku przyszłego miesiąca. Ale jaja nie spodziewałam się. Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa.
asiastokrota, ana1122, nadziejka88, leo, Izaura, malgos741, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
To w tym roku moja trzecia podwyżka ja to mam farta jednak. Koleżanka ktora pracowała przede mną miała jedną podwyżkę przez 4 lata. No pewnie juz długo podwyżki nie dostanę ale i tak się cieszę. Już nie będę się martwić kredytami.
TERA83, ana1122, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:To w tym roku moja trzecia podwyżka ja to mam farta jednak. Koleżanka ktora pracowała przede mną miała jedną podwyżkę przez 4 lata. No pewnie juz długo podwyżki nie dostanę ale i tak się cieszę. Już nie będę się martwić kredytami.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
A ja się dziś rozpieszczam miałam ochotę na sernik to sobie zjadłam A co tam A teraz zjadłam dorsza z kalafiorem:-) już myślę O kolacji:-D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 16:49
-
ana1122 wrote:A ja się dziś rozpieszczam miałam ochotę na sernik to sobie zjadłam A co tam A teraz zjadłam dorsza z kalafiorem:-) już myślę O kolacji:-D
Jak robilas dorsza? Bo jutro mam zamiar robic."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Jak robilas dorsza? Bo jutro mam zamiar robic.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izaura, bedzie dobrze.
Emilka, przeczytalam zamiast "kropek" to koperek.ana1122, Izaura, e_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Izaura trzymam kciuki, myśl pozytywnie
Emilka 3 podwyżka, ty farciaro, mamy dopiero kwiecień, co to będzie dalejgratulacje
Ana1122, Asia08 też mam jutro dorsza na obiadjuż się rozmraża, mężuś zrobi
e_mil_ka, Asia08, ana1122 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc