Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Asia daj znać co Ci powiedział lekarz. Ja mam lekki w porównaniu do Ciebie. Wstaję rano i liżę miód na łyżce, trochę przechodzi. Męczące.
Dam znac.
Ja juz dzisiaj zaparzylam siemie lniane i bede pic ta glutowata wode, bo podobno lagodzi podraznienie gardla."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Eni wreszcie sie odezwalas
teraz będzie tylko lepiej.
Emilka Ty to albo w mleczarke albo w bociana haha.
Nadziejka znam ten bol. Dwa razy mialam przesuwany termin histero przez wredna @. Dlatego dobrze byc na antykach. Kiedyś lekarz mi powiedzial , ze jeszcze nie widzial ciazy przy polipie, wiec usuwaj wrednote.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Co do tej cebuli to nie daje rady, szczegolnie moj żołądek. Wczoraj wieczorem łyżeczkę sprobowalam a do dziś czuje.
Przeziębienie najszybciej mi przechodzi po herbacie z imbirem i miodem. A teraz mam jeszcze od bratowej pelen zestaw sokow : z malin, z czarnego bzu z imbirem i syrop z mniszka lekarskiego. Fuull wypas22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Asia08 wrote:Dam znac.
Ja juz dzisiaj zaparzylam siemie lniane i bede pic ta glutowata wode, bo podobno lagodzi podraznienie gardla.. Nie wiem czy w ciazy nie trzeba z tym ostrożnie? Ja sobie takie kuracje robiłam przed ciążą. Zalewałam letnią wodą, wstawiałam do lodówki i na drugi dzien wieczorem miksowałam z jabłkiem. Miałam Piękne włosy, paznokcie i jelita
Teraz się trochę boję, nasion chia też.
-
Lura82 wrote:Co do tej cebuli to nie daje rady, szczegolnie moj żołądek. Wczoraj wieczorem łyżeczkę sprobowalam a do dziś czuje.
Przeziębienie najszybciej mi przechodzi po herbacie z imbirem i miodem. A teraz mam jeszcze od bratowej pelen zestaw sokow : z malin, z czarnego bzu z imbirem i syrop z mniszka lekarskiego. Fuull wypas
Aronia stawia też na nogi. Mam własny sok, zrobiony na ciążę. Praktycznie bez cukru, lekko podgotowany żeby nie stracił wartości i mieszam go z wyciśnięta pomarańczą. -
Makumba, wyczytalam w internetach, ze to siemie mozna w ciazy. Ale dopytam jeszcze. Pewnie jak wszystko z umiarem.
Ja przed ciaza tez probowalam, ale wymieklam. Mam odruchy po takich glutach.
Sok z aronii mowicie? Musze zapytac mame, czy ma.
Imbiru nie znosze, nie przejdzie u mnie."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Izaura bardzo bym chciała abyś miała racje ale niestety mój polip działa jak wkładka antykoncepcyjna i nie ma szans na ciążę
wiec niech @ nie robi sobie jaj i przychodzi. Zawsze jest na odwrót, jak ma przyjść to się spóźnia a jak jej nie chce to przylazi jak w zegarku.
Dziewczyny niech nam się juz wszystkim uda. ...
asiastokrota, nadziejka88 lubią tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Makumba, wyczytalam w internetach, ze to siemie mozna w ciazy. Ale dopytam jeszcze. Pewnie jak wszystko z umiarem.
Ja przed ciaza tez probowalam, ale wymieklam. Mam odruchy po takich glutach.
Sok z aronii mowicie? Musze zapytac mame, czy ma
Imbiru nie znosze, nie przejdzie u mnie.Jak organizm przyzwyczajony do suprerfoods to jedz chia, jak masowany to masuj się, jak robiłaś sport rób dalej.
Ale jak jadłaś pizzę i schabowy, i nagle się przestawiasz na tzw zdrowa żywność to może już być nieciekawie.
Omega3 są bardzo ważne w diecie, stosunek omega3:omega6, w naszych dietach mamy przewagę omega6. Ja skrapiam sobie sałatki olejem lnianym budwigowym. Nawet w naszych suplementach dla ciężarnych od niedawna trąbią o kwasach DHA. Ciekawe też jakie jest jego pochodzenie, bo nigdzie nie piszą. Pozyskiwane z ryb, może zanieczyszczonych pierwiastkami ciężkimi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2017, 11:29
-
Malewiki wiadomosc.
-
Makumba wrote:Asia a byłaś u dentysty?
Ja byłam przed, zęby zdrowe, a teraz próchnica!
Nie bylam. Przed ciaza leczylam, wyrywalam."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Asia a byłaś u dentysty?
Ja byłam przed, zęby zdrowe, a teraz próchnica!
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Jestem po wizycie. Tradycyjnie u mnie zaczyna sie zapalenie krtani i tchawicy. Antybiotyku dozwolonego na to nie ma i mam sie leczyc sokiem z malin, wit.C i wapnem. I chociaz 2 dni polezec i nie wysilac sie. Wychodzic moge, ale nie moge sie przemeczac. Jak mi nie przejdzie to za tydzien wizyta. Oby przeszlo. Chyba skumuluje wszystkie naturalne sposoby, moze zadzialaja."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui