Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a mnie zaczęło coś boleć po prawej strony od łopatki W dol do pasa. Tak mnie tam ciągnie I jak leżę jest ok A jak pochodzę to zaraz mnie boli
-
Asiastokrota ale nam trafiło z tymi podwyżkami. Ja to zawsze się dziwnie czuje bo sama musze dla siebie dokumenty przygotować o podwyżce. Śmiesznie tak dla siebie pisać podwyżkę
ana1122, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Asiastokrota ale nam trafiło z tymi podwyżkami. Ja to zawsze się dziwnie czuje bo sama musze dla siebie dokumenty przygotować o podwyżce. Śmiesznie tak dla siebie pisać podwyżkę
-
Makumba wrote:Dziewczyny zdrowia!
Zrobiłam dziś żurek i.... mazurekMakumba lubi tę wiadomość
-
Oj tak swieta = niezly zapierdziel. My w tym roku nie robimy swiat ale wiadomo ze cos zrobic trzeba. A wiec sernik, karpatja I rolada upieczone a jutro do polodnia miesiwo I maliwanie jajcow
tylko jakich skoro chlopa brak
Makumba lubi tę wiadomość
Karcia -
Asia08 wrote:Jestem po wizycie. Tradycyjnie u mnie zaczyna sie zapalenie krtani i tchawicy. Antybiotyku dozwolonego na to nie ma i mam sie leczyc sokiem z malin, wit.C i wapnem. I chociaz 2 dni polezec i nie wysilac sie. Wychodzic moge, ale nie moge sie przemeczac. Jak mi nie przejdzie to za tydzien wizyta. Oby przeszlo. Chyba skumuluje wszystkie naturalne sposoby, moze zadzialaja.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
A odnośnie zdrowia ton tez dziwnie się czuje pogoda nie sprZyja dodatkowo dziś znowu wymioty coś mi na żołądku ustało albo raczej od zgagi
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
A u nas w domu swiat w tym roku nie ma.Źle sie czuję i śpię 20 h dziennie.
Maz tylko okna umyl,zero sprzątania, zero zakupów i gotowania. W niedzielę jedziemy do rodziców, wałówkę dostaniemy i po swietach.
Za to dziś pojechalismy na nasza działkę, tak sie zakopalismy na drodze (dosłownie bagno), ze nawet dzrzi otworzyć nie mogłam. Sąsiad na szczęście pomogl22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Karcia wrote:Lura dobry sasiad to skarb:) . Emilka do dzis sie nie odezwal ani raz. Az tu pol godz temu patrze a tu sms czesc zono slyszalem ze babcia umarla itp
Karcia lubi tę wiadomość
-
Tera, jutro mam zamiar lezec. Tylkk jajka pomaluje i pojde z koszykiem i tyle. Maz posprzata. Ja tez nic nie robie, bo nazwozilam od mamy ciast, mies. Juz nawet powiedzialam mezowi, ze chba nigdzid nie pojedziemy, bo sie boje.
Karcia, "zono" napisal... ach te chlopy. Teskni.Karcia lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui