Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka sama nie wiem co bedzie te zlego sie zjego strony stalo ze nie wiem czy bwde potrafila mu to zapomiec. Ale jestem z siebie dumna ze to on jako pierwszy wyciagnol rekie a nie ja ze wytrzymalam
asiastokrota, ana1122, Gosia321 lubią tę wiadomość
Karcia -
Karcia rozumiem Cię. Ja też ze swoim już duuużo przeszłam. Ale powiem Ci że dziś wiem że to wszystko wzmocniło nasz związek. Oboje cenimy to co mamy bo wiemy ile nas to kosztowało i ile nad tym pracowaliśmy i nadal pracujemy. Ale oczywiście na pewno będziesz lepiej wiedziała co dla Ciebie jest dobre. Niech się teraz postara bo czuje że łatwo Cię nie odzyska:)
A mnie boli jajnik martwię się że owulka niebawem chociaż oprócz bólu nic na to nie wskazuje. Obyśmy nie przegapili i transfer będzie trzeba przełożyć. Tego nie zniosę.Karcia lubi tę wiadomość
-
Ja dzis wyczytalam ze w 1 trymestrze ciazy boli żołądek i to chyba mi dolega. U mnie mąż tez myl okna ale tydzien temu w sobote.
-
Moj tez tydzień temu i tym sposobem pol osiedla wie, ze w ciąży jestem. Co go ktorys sasiad widzial to gadal, ze tez to przeszedl i laczyli sie w bolu baaa nawet uwagami jak myc te okna wymieniali.
Wiesz co Karcia, nie wiem czy bylabys zadowolona z czystości tych okienodpuscilam mu bo to debiut byl i nie chciałam go zniechecac
leo, ana1122, eni33, Karcia lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Asia08 wrote:Czesc. Ja tez juz nie spie przez kaszel.
Moj mężus tez się namyl okien. Ale ładnie mu to poszło bo mamy myjke. W tygodniu też ładnie posprzątal łazienki aż szkoda się W nich myćdziś zostało mu aby odkurzyc i święta:-)
Karcia lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny a ja miałam rano przygode. Zabiłabym bociana. Siedział przy drodze a jak nadjechałam samochodem to przed samą maskę się wzbił. A w dzobie miał gałazki do gniazdka. Mam nadzieje ze to przyniesie mi szczęście.
I nie smucimy sie kazda nas tu lapia doly ale glowa do gory piers do przodu i trzeba walczyc o szczesciee_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Asiu nasmaruj sie mascia wick na noc moze to troche pomoze. I syrop prenalen albo tabletki. W aptekach sa cukierki nawilzajace gardlo np z kwiatem lipy i innymi zioloami dopytaj sie farmaceuty czy mozna jesc je w ciazy. Przede wszystkim musisz nawilzac gardlo bo to od tego ze jest suche masz ten wstretny kaszel
Niestety z tym cholerstwem troche sie pomeczysz nie raz to przechodzilam i na antybiotyku bylo nie za wesolo 2 razy nawet prawie stracilam glosBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dziewczyny ja również życzę wam wesołych świat spędzonych W gronie rodzinnym. Aby wszystkie smutki W tych dniach odeszły na bok i żeby każdy z nas mógła się cieszyć miłą oraz ciepłą atmosfera domowa. A po świętach żeby spełniły się wasze wszystkie marzenia!
asiastokrota, sonia86, e_mil_ka, Izaura, Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Gosia, do mnie tez czesto to wraca. I tez tracilam glos pare razy, ale wtedy pracowalam.
Wlasnie sie zastanawialam, czy moge wick uzywac? Podjade do apteki. Prenalen mam tabletki. Dzisiaj od 2.20 do prawie 5tej ciumkalam.Znaczy spalam z tabletka.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia ty nie spij z tabletka bo możesz sie zakrztusić.
Dziewczyny dołączam sie do życzeń Wesolych rodzinnych swiat wielkiej nocy! Wszystkiego co najlepsze:)asiastokrota, sonia86, e_mil_ka, ana1122, Izaura, Karcia, eni33, SoniaK, malgos741, leo lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczęta,
Spokojnych, radosnych, pogodnych Świąt Wielkiejnocy dla Was i waszych rodzinsonia86, Gosia321, e_mil_ka, ana1122, Izaura, Karcia, nadziejka88, eni33, SoniaK, malgos741, leo lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny