Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też Wam życzę zdrowych radosnych Świąt w.gronie najukochańszych osób oby w końcu spelniło się wszystkim to czego pragniemy najbardziej.
Ja z mężem święta pierwsze w domu. Ale z maleństwem w brzuszku i pieskiem hehe Wesołego Alleluja.asiastokrota, Izaura, Karcia, nadziejka88, sonia86, eni33, Gosia321, ana1122, SoniaK, malgos741, leo lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Lura82 wrote:Moj tez tydzień temu i tym sposobem pol osiedla wie, ze w ciąży jestem. Co go ktorys sasiad widzial to gadal, ze tez to przeszedl i laczyli sie w bolu baaa nawet uwagami jak myc te okna wymieniali.
Wiesz co Karcia, nie wiem czy bylabys zadowolona z czystości tych okienodpuscilam mu bo to debiut byl i nie chciałam go zniechecac
asiastokrota lubi tę wiadomość
Karcia -
Ja również przyłączam się do życzeń zdrowych,pogodnych świąt spędzonych w gronie najbliższych ,mokrego śmingusa ale nie z nieba
i spełnienia tych marzeń o których każda z nas marzy.
nadziejka88, eni33, Gosia321, ana1122, SoniaK, asiastokrota, malgos741, leo lubią tę wiadomość
Karcia -
Gosia321 wrote:http://polki.pl/rodzina/ciaza,przeziebienie-w-ciazy-jak-leczyc,10020925,artykul.html
Asiu poczytaj tu jest wszystko i wick mozesz uzywac
Pytalam w aptece i kobieta mi powiedziala, ze raczej wick nie mozna. Ze zmienily sie jakues normy i nawet dzieciom mozna to stosiwac dopiero od ktoregos roku zycia.
Nadziejka, raczej mi sie nie zdarza spanie z tabletka, ale dzisiaj chcialam sie wyspac.
No ija tez zycze Wam wesolych swiat!
Ja juz leze a maz sprzata.sonia86, malgos741, leo lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Dziewczyny wesołych świąt, żeby dołączyło tu do nas jak najwięcej króliczków, zajączków i kurczaczków o których wszystkie marzymy.
eni33, Gosia321, ana1122, Karcia, SoniaK, asiastokrota, malgos741, nadziejka88, leo lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
No wlasnie widzialam ze mnie zaprosilas myslalam ze moze pamietasz moje nazwisko. A moze obie lubimy mamaginekolog i jakos tak przekierowalo. Witaj wsrod znajomych.
-
Asia08 wrote:Pytalam w aptece i kobieta mi powiedziala, ze raczej wick nie mozna. Ze zmienily sie jakues normy i nawet dzieciom mozna to stosiwac dopiero od ktoregos roku zycia.
Nadziejka, raczej mi sie nie zdarza spanie z tabletka, ale dzisiaj chcialam sie wyspac.
No ija tez zycze Wam wesolych swiat!
Ja juz leze a maz sprzata.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Smacznego jajka, Świąt jak z bajki I niech Wam zając przyniesie podarki. Pięknej święconki, udanych wypieków, Żeby ten czas był najmilszy na świecie. I taka tradycja jest w tym kraju, Żeby w śmigusa Was zmoczyć miało.
Karcia, SoniaK, ana1122, asiastokrota, malgos741, nadziejka88, leo, sonia86 lubią tę wiadomość
-
Asia08 polecam maść RUB-AROM, lekarka kazała mi się tym smarować jak podejrzewaliśmy że jestem w ciąży. Jest w 100% naturalnaAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
A ja mam te cholerne bakterie helicobacter pylori. Od jakieś czasu non stop dokuczał mi żołądek do tej pory nigdy mnie żołądek nie bolał. Zrobiłam dziś ten test z krwi no i dodatni. Soniu ty też się z tym meczysz prawda?
-
Gosia321 wrote:A to faktyczbie musialo sie cos znienic bo jeszcze 2 lata temu moja siostra sie nim w ciazy wspomagala. A co doradzila ci pani w aptece ?
Aromactiv chyba sie to nazywa. Ale nie przekonala mnie do konca i nie wzielam nic.
Asiastokrotka, zapisze sobie i jak bede w aptece to kupie."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
A no widzisz Emilka, może to też ma wpływ na niepowodzenia. Mi ta bakteria dała nieźle popalić, jak tylko ją wykryto w gastroskopii dostałam tzw. terapie trojlekową, czyli antybiotyk, metronidazol i ipp. Niestety nie za bardzo pomogło, nie robiłam kontrolnych wyników, ale bóle żołądka, częste biegunki i zaparcia, mdłosci i osłabienie upewniły mnie że to swinstwo dalej we mnie siedzi. Rodzinna kazała przyjmować osłonki na żołądek dicoflor i oczywiście stosowac dietę. Na własną rękę leczylam się deglicyryzowanym korzeniem lukrecji, miodem manuka, piłam olej lniany, podobno bakteria nie lubi witaminy c, więc od czasu do czasu piłam 100% sok z żurawiny, najbardziej pomógł olej lniany. Korzeń lukrecji też w miarę ulżył, ale nic nie zlikwidowało dolegliwości tak do końca. Mimo wszystko podeszliśmy do transferu i się udało, jak na razie objawy się uspokoiły i mam nadzieję że szybko nie wrócą. Koniecznie idz do rodzinnego z tym wynikiem, a narzie bierz osłonkę i pij olej lniany.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Dziewczynki.. Wesołych i zdrowych świąt Wielkanocnych.. niech szczęście będzie z Wami
asiastokrota, Karcia, nadziejka88, leo, ana1122, Izaura, eni33, Gosia321 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sonia86 przed poprzednimi transferami nie miałam problemów z żołądkiem wiec myślę że niepowodzenia nie były z tym związane. Ale owszem boje się ze może to mieć wpływ na kolejny transfer. Już mam leki. Mojemu mężowi pomogly wiec mam nadzieje ze mi też.
-
Patrzcie co znalazlam:
http://allegro.pl/body-500-smieszne-napisy-56-krotki-rekaw-bawelna-i6696936761.html?fromVariant=6696937707
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui