Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz w domu . bylam w szpitalu wojewódzkim. Na usg dr powiedziala ze ciaza jest widziala pecherzyk ciazowy i zarodek 5.3mm ale sprzet maja taki stary ze nie mogla mi pokazac jak bije serduszko i do poronienia nie doszlo ale takie krwawienia sa podstawa do tego. Mam brac dalej leki i lezec bo roznie moze byc. Umowilam sie jeszcze dzis do dr M.Leze i czekam i sie boje co sie wydarzy. Ta dr w szitalu nic nie mowila jaka moze byc przyczyna tego krwawienia tzn zadnych krwiakow tam nie bylo. Dzwonila tylko do drP bo byl na oddziale i on powiedzial zeby wziasc jak wroce do domu 4 tabletki duphastonu a potem normalnie i lezec. I wrazie mocnego krwawienia to do szpitala znowu.
-
Pamietam ze aneta pare dni po transferze dostala tego krwawienia to ja przeciesz zostawili w szpitalu na obserwacji a tu nic. To nie ze bym chciala tam zostac ale czlowiek mysli ze pod ich oopieka bedzie lepiej ale to chyba nie prawda.
-
eni33 wrote:Ja juz w domu . bylam w szpitalu wojewódzkim. Na usg dr powiedziala ze ciaza jest widziala pecherzyk ciazowy i zarodek 5.3mm ale sprzet maja taki stary ze nie mogla mi pokazac jak bije serduszko i do poronienia nie doszlo ale takie krwawienia sa podstawa do tego. Mam brac dalej leki i lezec bo roznie moze byc. Umowilam sie jeszcze dzis do dr M.Leze i czekam i sie boje co sie wydarzy. Ta dr w szitalu nic nie mowila jaka moze byc przyczyna tego krwawienia tzn zadnych krwiakow tam nie bylo. Dzwonila tylko do drP bo byl na oddziale i on powiedzial zeby wziasc jak wroce do domu 4 tabletki duphastonu a potem normalnie i lezec. I wrazie mocnego krwawienia to do szpitala znowu.
A badała Cię dopochwowo też? Ja jak miałam plamienie, to dr P przez wziernik sprawdzał, czy czegoś tam nie ma...
Dobrze, że umówiłaś się jeszcze na później na wizytę. Może więcej się dowiesz.
A to krwawienie ustało?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Eni masz jeszcze to krwawienie czy tylko w nocy bylo?
Moze byl jakis krwiaczek i sie oczyscil?
Bierzesz jeszcze acard, przy nim tez jest jakies ryzyko, żyłki sa delikatniejsze.
Tak sie o Ciebie martwię.
Moze to lepiej, ze będziesz w domu. Zawsze wiecej spokoju, a w szpitalu to nawet spac jest kiepsko22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Eni a ty nie bierzesz luteiny? Tylko sam duphaston?
Lez I dużo odpoczywaJ. Może przed wizyta zbadaj sobie progesteron dla samej siebie zobaczysz jaki będzie wynik. Może to po prostu oczyszczanie macicy niektóre dziewczyny maja takie skąpe @ W ciąży. Albo coś z tym progesteronem jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 13:54
-
Badala tylko dopochwowo.no jak tam bylam to jeszcze na podpasce byla krew i podczas badania tez mowila ze widzi. Teraz tez troche na papierze jest. Jak kiedys pisalam o tych krwawieniach to tamto bylo nic to teraz to byla straszna krew jak podczas okresu. Akard biore. No u mnie calo noc to nic nie bylo wstawalam siku w nocy i po 5 i bylo czysto obudzilam sie o 8 i poczulam lekkie klucie w dole brzucha i ze cos mi pocieklo ja do kibelka a tam pelno krwi.
-
Sam duphaston bo jak bylam 30 marca na wizycie to tak wtedy drD powiedzial.
-
nick nieaktualny
-
eni33 wrote:Sam duphaston bo jak bylam 30 marca na wizycie to tak wtedy drD powiedzial.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 14:24
-
Eni nie ma co teraz gdybac. Uspokoj się I lez plackiem. Przed wizyta zrobi sobie ten progesteron i zobaczysz co doktor M powie. Najważniejsze że na usg było wszystko dobrze.
-
Eni, zgadzam się z ana1122. Wiem, że to niełatwe, ale spokój i odpoczynek to to, czego teraz najbardziej Ci trzeba. Trzymam kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 14:27
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Cześć dziewczyny.
Eni ojej ale mnie zmartwiłaś informuj na bieżąco co sie dzieje. Może to ten acard powoduje te krwwienia.
Potrzebuje kobietki informacji czy dr Waśniewski prowadzi gabinet prywatny. Jesli tak to dajcie jakieś namiary. Potrzebne mi są dla koleżanki. Pilnie. -
Ana mi się.BEBETTO spodobały fajnie wyjmuje się gondole za pomocą guzików odczepiam raz z jednej raz z drugiej strony a nie trzeba na raz.wciskać żeby wyjąć i fajny leciutki i kształtem też mi się widzą w kangurku w Olsztynie fajnie pan doradzał
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:Ana mi się.BEBETTO spodobały fajnie wyjmuje się gondole za pomocą guzików odczepiam raz z jednej raz z drugiej strony a nie trzeba na raz.wciskać żeby wyjąć i fajny leciutki i kształtem też mi się widzą w kangurku w Olsztynie fajnie pan doradzał