Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Leo dobrze wiedziec bo ja wszystko źle kupiłam. Podklady mam z canpola a z Belli mi pewna matka W sklepie odradzila i majtki mam 2 sztuki wielorazowego użytku.
Spokojnie ja z canpola też miałam i wiesz jak zużyłam? Jako wkładki laktacyjne jak miałam nawał pokarmu lub też jak mrożone okłady na piersi. A majtek wielorazowych mi wystarczyło 2 szt, bo je można przepierać
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Izaura wrote:Zobaczyłam teraz troszkę takiego śluzu brązowego na władcę, ale to chyba normalne po transferze ? ?
-
Ana, czy ten syrop z cebuli nasila kaszel? Mam wrazenue, ze po nim jeszcze bardziej mnie meczy."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Ana, czy ten syrop z cebuli nasila kaszel? Mam wrazenue, ze po nim jeszcze bardziej mnie meczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 09:00
-
A ja obudzilam sie z wielka plama krwi na majtkach. Poprostu czysta krew. W artemidzie nikt rano nie przyjmuje musze jechac na sor. Boje sie.
-
eni33 wrote:A ja obudzilam sie z wielka plama krwi na majtkach. Poprostu czysta krew. W artemidzie nikt rano nie przyjmuje musze jechac na sor. Boje sie.
-
Eni, mysi byc dobrze. Daj nam znac. Moze to faktycznie tylko jakis krwiak.
Ana, tak troche mysle ze mi przechodzi bo zwykle rak mialam, ze pod koniec bardziej mnie ten kaszel meczyl. Polecze sie jeszcze domowymi specyfikami do jutra i jak cos to kupie cos w aptece."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
TERA83 wrote:Heh możecie.się.śmiać Ale jutro jadę do diabetologa czuje ze się zacznie.... no i wiem że wcześnie jeszcze ale zajedziemy przy okazji popatrzeć do hurtowni wózki potem można szukać taniej jak się człowiek zdecyduje niby jeszcze pół roku ale popatrzeć można
-
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:Masz rację szukaj już wózka. My pojechaliśmy już z wybranym A pani przez 2 godziny pokazywała nam na żywo jak one funkcjonują I nic Nie wybraliśmy. teraz niby mam już zamówiony ale Nie Jestem do niego przekonana I Nie wiem czy jeszcze Nie wybiorę innego
ana a jaki wybrałaś? -
słomka :) wrote:ana a jaki wybrałaś?
https://www.google.pl/search?q=camarelo+sirion&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjI58uDw57TAhXmFZoKHVuqAisQ_AUICCgB&biw=320&bih=451#imgrc=XQtKi7DlKTiPXM:Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 10:47
-
asiastokrota wrote:Ana ładny ten wózek
Nie ma on szelek żeby przypiąć bobasa jak już będzie w spacerówce?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 12:38
-
asiastokrota wrote:Ana co to za wózek jak dziecko może wypaść???