Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Ana ty masz w brzuchu sale gimnastyczną
Boisko. W niedziele miala mecz w brzuszku.e_mil_ka, ana1122 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
polopiryna wrote:Z tym papierem to fakt
O niedrapkach czytałam i mam ambiwalentny stosunek. Może mnie nie powieszą jak będę miała, najwyżej nie założą.
Polopiryna na bank nie założą niedrapków
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny a po co te nakładki na piersi są? Może i głupie pytanie ale nigdy nie byłam w ciąży
-
Leo dobrze wiedziec bo ja wszystko źle kupiłam. Podklady mam z canpola a z Belli mi pewna matka W sklepie odradzila i majtki mam 2 sztuki wielorazowego użytku.
-
leo wrote:Co do papieru... ok, jest. W lutym był ten zwykły szary. Szczerze to normalnie jest kiepsko go używać a po porodzie... bierzcie swój
Polopiryna na bank nie założą niedrapkówmi przy CC było wszystko jedno
A majtki miałaś te siateczkowe ? Bo ja miałam tez z Canpola ale takie inne i kazały mi je wyrzucić i kupic wlasnie siateczkowe. Dziewczyna obok po SN tez je miała.
-
Jejku te porody że natura inaczej nie wymyśliła jeszcze jak wszystko idzie bez żadnej ingerencji lekarzy eh zacznie się penie niebawem stresik. Tak by człowiek chciałby już być po żeby wiedzieć ze.maleństwo bezpieczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 21:57
Asia08 lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heh możecie.się.śmiać Ale jutro jadę do diabetologa czuje ze się zacznie.... no i wiem że wcześnie jeszcze ale zajedziemy przy okazji popatrzeć do hurtowni wózki potem można szukać taniej jak się człowiek zdecyduje niby jeszcze pół roku ale popatrzeć można
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Eve, tak takie siateczkowe. Stwierdziliśmy z mężem ze jeszcze w życiu takiej "seksownej"bielizny nie miałam
Tera, tak jak mówisz można się rozglądać popatrzeć i później taniej szukać. My kupiliśmy wózek już w sierpniu bo była okazja. A warto się rozeznać.