Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
TERA83 wrote:Ana mi się.BEBETTO spodobały fajnie wyjmuje się gondole za pomocą guzików odczepiam raz z jednej raz z drugiej strony a nie trzeba na raz.wciskać żeby wyjąć i fajny leciutki i kształtem też mi się widzą w kangurku w Olsztynie fajnie pan doradzał
-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszla IGA !
16: eni - transfer
16: Lura82 - transfer
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
10: Laura82 - wizyta
10: Jagoda - wizyta
10: e_mil_ka - wyniki badań i wizyta
11: Izaura - crio transfer
18: Asiastokrota - wizyta rozpoczęcie stymulacji
19: Asiastokrota - wizyta rozpoczęcie stymulacji
19: Asia08 - wizyta
20: eni -wizyta serduszkowa
21: nadziejka88 - histeroskopia
24: e_mil_ka - wizyta
xx: Malgos741 - wizyta przed ivf
Maj
xx: Małgoś741 - podejście do ivf
Czerwiec
29: polopiryna - termin porodu
29: Asia08 - termin porodu
Lipiec:
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu -
Dziewczyny "moj" ginekolog tydzień temu na wizycie poinformował mnie o badaniach prenatalnych. Jako ze mam 35 lat mam darmowe. I polecil mi dr Hoppe z Olsztyna. Robila ktoras z Was u niego ?
Wiem, ze mozna w Olsztynie zrobic rowniez Nifty ale te kosztują juz 2400 ale mozna zrobic je juz po 10 tyg. Co o tym myślicie? Nie bedzie to nadgorliwosc? A moze robic dopiero jak u Hoppe nie daj Boże beda kiepskie?22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Hej Emilka, byłam u dr M, ależ ona jest fajna
stopień czystości wyszedł mi II, czyli dobrze, ale pobrała jeszcze wymaz, zamieniła dopochwową luteine na duphaston i przepisała nystatyne. Następna wizyta 24.04. badania prenatalne. Lura ja robię prenatalne w artemidzie u dr Z. W rejestracji mi panie powiedziały że opłata jak za wizytę plus 150 zł.
e_mil_ka, Izaura lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Laura, musisz ze skierowaniem juz dzwonic do Wojewodzkiego, bo tam ciezko o miejsce. Ja sie w grudniu nie dostalam i musialam placic w Artemidzie.
O tym Nifty slyszalam, ale nie zaglebialam sie."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Sonia86 mi też bardzo się ona podoba. Nawet zastanawialiśmy sie z mężem nad prowadzeniem u niej ciąży gdyby oczywiście się udało. Z nastyną bardzo dobry pomysł. Oby pomogła
sonia86 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Bebetto są na podobe camarello też Tak samo działają tylko dla mnie jeden minus bebeto to to że gondola jest O 5 cm mniejsza a ja do stycznia raczej będę jeździć W gondoli więc musi tam się zmieścić pol roczne dziecko I kombinezon
lekkie fajne ach ...
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:camarello też oglądałam ale z kolei minusem było zdejmowanie gondoli trzeba równocześnie z dwóch stron wypiąć i podnieść nam kobitkom może być ciężko, to w sumie taka różnica a tak oba ładne
lekkie fajne ach ...
TERA83 lubi tę wiadomość
-
Eni co ta U ciebie?
Laura Nie rob nify. Zrób ten test pappa i usg jak będzie dobrze to się ciesz I tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 18:54
-
Macie racje dr M bardzo sympatyczna i mnie uspokajala. Ale nie jest za dobrze mialyscie racje mam krwiaka i to przez to te krwawienie. Mam lezec i odpoczywac Dr widziala serduszko ze bije ale jeszcze za wczesnie zeby je uslyszec. Przepisala mi jeszcze luteine 2×1. No i wizyta 19 tak jak mialam wczesniej ustalona. Tylko zapomnialam sie zapytac skad ten krwiak mógł sie wziasc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 18:48
-
nick nieaktualny
-
eni33 wrote:Macie racje dr M bardzo sympatyczna i mnie uspokajala. Ale nie jest za dobrze mialyscie racje mam krwiaka i to przez to te krwawienie. Mam lezec i odpoczywac Dr widziala serduszko ze bije ale jeszcze za wczesnie zeby je uslyszec. Przepisala mi jeszcze luteine 2×1. No i wizyta 19 tak jak mialam wczesniej ustalona. Tylko zapomnialam sie zapytac skad ten krwiak mógł sie wziasc.
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny a mnie pobolewa w dole brzucha tak troche okresowo czy to może być wynik brania estrofemu? Co prawda biorę go bardzo mało bo tylko jedną tabletkę dziennie.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Eni bedzie dobrze. Wiem, ze teraz bardzo sie boisz ale zobaczysz szybko dojdziesz do siebie. Dużo odpoczywaj.
Dzieki dziewczyny za rady.
A mnie i meza choroba lapie. Gardło zawalone, a rano jeszcze bylo dobrze. Cebula juz sie robi, a teraz herbata z imbirem miodem.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤