Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Zauważyłam że jednak więcej osób idzie krótkim protokołem wydaje mi się że może mniej jajek jest Ale efekty są ładne:-) także myślę że to dobra decyzja
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Laura, jak Ty sie teraz czujesz?
Tera, strasznue Ci wspolczuje tych problemow ze skora.
Lotta, czesc i powodzenia.
Asia, kciuki za jutro. Za tez mam wizyte i my zuar zapytac dr czy z naszej dziewczynki nie zrobil sie chlopczyk. Naczytalam sie o tych dziwnych przemianach.
Mozecie polecic jakis nawilzacz powietrza?asiastokrota lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
A co do wagi, to dzisiaj sprawdzalam i niby spadlo mi 500 gram, ale jutro na magicznej wadze dr P sie okaze, czy faktycznie spadlo. No i w czwartek u diabetolog (ona akurat nie ma magicznej wagi)."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Co do wagi to ja przez święta na 100% nie przytylam. W sobote maz na obiad zrobil poprawkę z kurczaka i nawet nie sprobowalam, w niedzielę mama upiekla kurczaka to musieli go chować. Tak mi zapach kurczaka przeszkadza. Wczoraj pol dnia w szpitalu. Za to dziś katastrofa. Tak mnie głowa boli i tez nic jesc nie moge. Nic kompletnie mi nie pomaga. Ciekawe czy to nie od duzej dawki duphastonu. Teraz biorę 4razy dziennie po 2 tabletki.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
W uwadze pokazują szpital W Dzialdowie. Facet zmarł przez lekarza który go zbadal i wypuścił z zawalem do domu. Karcia a jak tam twoja sprawa? Dyrekcja coś się wypowiedziała?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 20:08
-
A mnie cos chyba bierze od 2 dni katar zapchany nos i caly czas psikam i troszke gardlo boli. Maz mi wlasnie kupil syrop Prenalen i krople do nosa. Mam nadzieje ze pomoze.
-
Lura82 wrote:Co do wagi to ja przez święta na 100% nie przytylam. W sobote maz na obiad zrobil poprawkę z kurczaka i nawet nie sprobowalam, w niedzielę mama upiekla kurczaka to musieli go chować. Tak mi zapach kurczaka przeszkadza. Wczoraj pol dnia w szpitalu. Za to dziś katastrofa. Tak mnie głowa boli i tez nic jesc nie moge. Nic kompletnie mi nie pomaga. Ciekawe czy to nie od duzej dawki duphastonu. Teraz biorę 4razy dziennie po 2 tabletki.
Ale generalnie jak nigdy nie miałam, tak w ciąży bardzo często mam bóle głowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 20:45
-
Ana tak odpowiedz od dyrekcji dostalam kilka dni temu ze bardzo przeprasza za zachowanie lekarki I ze wyciagnol konsekfencje ze przeprowadzil z nia rozmowe. Trele morele same glupity suma sumarum I tak gow... jej zrobili. Wyslalam tez do rzecznikia I odpisal ze zbasa sprawe I przyslal kopie dokumentu jakiwyslal do szpitala I teraz czekam na odpowiwdz ale wiadomo ze nic z tego nie wyjdzie bo tojedna wielka mafia. Niedawno w interwencji bylo ze w Mlawskim szpitalu zaglodzili chlopaka mlodego igdyby matka go nie wypisala na wlasne zadanie to bylo by pi chlopaku. A tak z innej beczki to wiecie moze ile jest zasilku dla bezrobotnych do reki ???Karcia
-
Asia08 wrote:Laura, jak Ty sie teraz czujesz?
Tera, strasznue Ci wspolczuje tych problemow ze skora.
Lotta, czesc i powodzenia.
Asia, kciuki za jutro. Za tez mam wizyte i my zuar zapytac dr czy z naszej dziewczynki nie zrobil sie chlopczyk. Naczytalam sie o tych dziwnych przemianach.
Mozecie polecic jakis nawilzacz powietrza? -
Makumba wrote:Lura to wysoki poziom progesteronu w organizmie. Miałam to samo. Niedługo zejdziesz z tej masakrycznej dawki, musisz wytrzymać. Łagodziłam bóle miętą wtartą w skronie.
Ale generalnie jak nigdy nie miałam, tak w ciąży bardzo często mam bóle głowy. -
ana1122 wrote:Asia A ja polecam taki http://allegro.pl/showitem/description/5935117257.html
A czemu nie jest napisane jaka ilość decybeli? Ana sprawdź w instrukcji jaki hałas się wydobywa (np. z wentylatora). Ja przy swoim śpię. Twoj jest Ultradzwiękowy i nawilża do 50 m2.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 23:25
-
Makumba wrote:E no wypas
A czemu nie jest napisane jaka ilość decybeli? Ana sprawdź w instrukcji jaki hałas się wydobywa. Ja przy swoim śpię. Ultradzwiękowy i do 50 m2.
on ma 3 rodzaje puszczania tej pary . na 1 jak chodzi to nawet nie wiadomo czy działa:-P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 21:22
-
ana1122 wrote:Dziewczyny Ale duphaston to ma 10 mg a luteina ma 50 mg ja brałam 200 mg plus 3 razy 10 duphastonu więc wy chyba Nie dużo bierzecie
Karcia mnie wczoraj z krwawieniem bardzo mocnym nie przyjeli w szpitalu, bo stwierdzila babka, ze lekarza nie ma. Taaa? Bo co w święta kobiety np. nie rodza? Nie mialam ochoty walczyć i pojechalismy do Olsztyna.
Baaa kiedys moj maz palec skaleczyl tak ze czubek praktycznie wisiał. Nawet go w szpitalu nie opatrzyli, kazali jechac do przychodni. Szkoda słów na służbę zdrowia.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
ana1122 wrote:Dziewczyny Ale duphaston to ma 10 mg a luteina ma 50 mg ja brałam 200 mg plus 3 razy 10 duphastonu więc wy chyba Nie dużo bierzecie
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE