Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Makumba a gdzie jest ta instrukcja:-) ? ogólnie też jest cichy można przy nim spać
on ma 3 rodzaje puszczania tej pary . na 1 jak chodzi to nawet nie wiadomo czy działa:-P
Ana instrukcja zazwyczaj jest przy sprzęcie
Olejmy to -
Lura82 wrote:Lutinus bralam 100mg x 4 i bylo ok. Moze przez to, ze dupek jest doustnie? Nie mam pojęcia. Takiej migreny nigdy w życiu nie miałam, a przeciwbólowych nie chce brac. Apap i tak na mnie nigdy nie działał.
Karcia mnie wczoraj z krwawieniem bardzo mocnym nie przyjeli w szpitalu, bo stwierdzila babka, ze lekarza nie ma. Taaa? Bo co w święta kobiety np. nie rodza? Nie mialam ochoty walczyć i pojechalismy do Olsztyna.
Baaa kiedys moj maz palec skaleczyl tak ze czubek praktycznie wisiał. Nawet go w szpitalu nie opatrzyli, kazali jechac do przychodni. Szkoda słów na służbę zdrowia. -
Asia08 wrote:Laura, jak Ty sie teraz czujesz?
Tera, strasznue Ci wspolczuje tych problemow ze skora.
Lotta, czesc i powodzenia.
Asia, kciuki za jutro. Za tez mam wizyte i my zuar zapytac dr czy z naszej dziewczynki nie zrobil sie chlopczyk. Naczytalam sie o tych dziwnych przemianach.
Mozecie polecic jakis nawilzacz powietrza? -
Dzieki dziewczyny za nawizlacze. Musze cos kupic, bo ten kaszel to chyba tez przez to powietrze mi nie przechodzi. Wietrze sypialnie, ba nawet nawet mam w niej zimno a jak mnie zacznie dusic to masakra. Juz druga noc na kanapie spalam.
Makumba, musialambym znalezc takie zdjecie na ktorym sa narzady dziewczynki i chlopczyka. W poczatkowym okresie sa w sumie takie same a pozniej wyrasta kikucik.Ale i tak uwazam, ze te pomylki w ocenie plci to raczej wynik nieumiejetnego oka bardziej. Moze tez to, ze niektorzy juz najlepiej to w pierwszych tyg. by chcieli wiedziec.
Na fejsie jest taka grupa "oczekujac.pl" i tam takie rzeczy wypisuja.
Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 mi się wydaje że to Nie możliwe. ja widziałam twarz mojego synka I naprawdę ma rysy męskie wcale nie wygląda na dziewczynke. A poza tym znajomi pokazywali mi twarz ich córki I naprawdę nie było tam rys meskich tylko po prostu dziewczynka innej opcji nie widzę
-
Asia08 wrote:Dzieki dziewczyny za nawizlacze. Musze cos kupic, bo ten kaszel to chyba tez przez to powietrze mi nie przechodzi. Wietrze sypialnie, ba nawet nawet mam w niej zimno a jak mnie zacznie dusic to masakra. Juz druga noc na kanapie spalam.
Makumba, musialambym znalezc takie zdjecie na ktorym sa narzady dziewczynki i chlopczyka. W poczatkowym okresie sa w sumie takie same a pozniej wyrasta kikucik.Ale i tak uwazam, ze te pomylki w ocenie plci to raczej wynik nieumiejetnego oka bardziej. Moze tez to, ze niektorzy juz najlepiej to w pierwszych tyg. by chcieli wiedziec.
Na fejsie jest taka grupa "oczekujac.pl" i tam takie rzeczy wypisuja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 08:55
-
Ana, mi tez to sie wydawalo niemozliwe, ale czytajac te wpisy to jest naprawde duzo przypadkow takich pomylek. Nawet dzisiaj patrzylam specjalnie, to kobieta pisala ze do np.26 tc byla dziewczynka a urodzil sie chlopak. Albo lepsze: "W 23 tyg miał być chłopczyk od 28 tyg wyszło ze będzie dziewczynka a 2 tygodnie przed jajka wróciły."
Ja sobie tego nie wyobrazam i uwazam, ze jesli lekarz nie jest pewien, to nie powinien mowic jaka jest plec. Zaczekac az bedzie ta pewnosc.
Makumba, nawet sie wyspalam. Maz pewnie tez.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Witajcie dziewczyny,
Jestem tu nowa i właściwie na początku drogi.....
Dopiero zaczynam "przygodę" z kliniką, ale marzenie o dziecku jest już od paru lat.
Jak narazie wszystkie badania zlecone wychodzą dobrze. w tym cyklu zaczynam stymulację letrizolem narazie na cyklu naturalnym.
Cieszę się że jest to forum, bo czytam was tu od jakiegoś czasu. Pozdrawiamasiastokrota, e_mil_ka, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Karola, witamy. Powodzenia.
Ana, ja pozarlam 2 sniadanie i leze. Tez mi sie nie chce wstac, ale musze sie wypindrzyc przed wizyta i obiad zrobic.
Wiecie co? Moj pecherz zwariowal. Pojechalam na zakupy i tylko spokojnie Rossmanna zaliczylam. Jak wyszlam, to pedem lecialam do samochodu i wracalam do domu zeby sie nie posikac.A Nidzica jeszcze rozkopana, ze musialam krazyc.
Makumba lubi tę wiadomość
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
nadziejka88 wrote:Karola02 w jakim wieku jesteście i jak dlugo sie staracie? Czyli pierwszy cykl stymulowany przed wami.powodzenia!
Witaj
Oboje jesteśmy po 30-tce. Razem z obecnym partnerem już ponad 1,5 roku i żadnych rezultatów. Wcześniej z innym partnerem ponad 3 lata i też bez rezultatów, więc postanowiłam zacząc działać. Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko z górki
Dzięki
Karcia lubi tę wiadomość