Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Asia08 ciekawe ile dziś sobie poczekasz u dr P
PS czekam na informacje po wizycie.
Ja mam nadzieję, że przemiła pani z rejestracji puści sms-a (jak ostatnio), że jest opóźnienie.Przed nami jest pani do prenatalnych z bliźniakami, więc pewnie sobie poczekamy.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Ja mam nadzieję, że przemiła pani z rejestracji puści sms-a (jak ostatnio), że jest opóźnienie.
Przed nami jest pani do prenatalnych z bliźniakami, więc pewnie sobie poczekamy.
-
ana1122 wrote:A to do jakiego lekarza idziesz?
Do dr P, ale do jego gabinetu.ana1122 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Karola02 w klinice na pewno ci pomogą. Troche sami podpowiedzą a resztę dowiesz sie z forum gdzie jeszcze "podrazyc" temat:) plan jest taki ze do konca roku beda z naszego wątku same ciążę
piękne i zdrowe....
ana1122, Asia08, asiastokrota, Lotta84, karola02 lubią tę wiadomość
-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszla IGA !
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
10: Laura82 - wizyta
10: Jagoda - wizyta
11: Izaura - crio transfer
19: Asiastokrota - wizyta rozpoczęcie stymulacji
19: Asia08 - wizyta
20: eni -wizyta serduszkowa
21: nadziejka88 - histeroskopia
24: e_mil_ka - wizyta
xx: Malgos741 - wizyta przed ivf
Maj
xx: Małgoś741 - podejście do ivf
Czerwiec
29: polopiryna - termin porodu
29: Asia08 - termin porodu
Lipiec:
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu -
a ja chyba wykituję z nerwów. zazwyczaj mam temperaturę przed owulacja w ciągu dnia 36,5 a po owulacji 36,9. Dzisiaj czułam własnie, że tak mi jakoś ciepło no i temperatura 36,9. A jak to oznacza że owulka już się pojawiła? A ja w poniedziałek mam wizyte dopiero. Wiem że znowu będziecie na mnie krzyczec za ten termometr
Nie chcę czekac na crio kolejny miesiąc.
-
Emilko jeszcze kwitne w poczekalni zaczynam zapuszczać korzonki tu
Nie będę na ciebie krzyczeć, temperatura nie koniecznie musi oznaczać owulację, oby nie trzymam kciukie_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Lotta84 starania maja nie zaklocac dotychczasowego zycia wiec jesli wczesniej cwiczylas to teraz tez ćwicz. Jesli natomiast nie cwiczylas to ja bym się mocno nie pilowala sportem tylko jakies lekkie ćwiczenia.
Emilka hmmm może jeszcze nie bylo owulki zobaczysz na wizycie. Nie denerwuj sie na rzeczy na które nie ma się wpływu.
Asia a co takie opóźnienie jest? To wymecz dr d abyś wszystko wiedziala i aby nie było niedopowiedzeńczekamy na wieści. A jak wyniki ze szpitala?
asiastokrota, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:a ja chyba wykituję z nerwów. zazwyczaj mam temperaturę przed owulacja w ciągu dnia 36,5 a po owulacji 36,9. Dzisiaj czułam własnie, że tak mi jakoś ciepło no i temperatura 36,9. A jak to oznacza że owulka już się pojawiła? A ja w poniedziałek mam wizyte dopiero. Wiem że znowu będziecie na mnie krzyczec za ten termometr
Nie chcę czekac na crio kolejny miesiąc.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Asiastokrota w takim razie czekamy. Nadziejka denerwuje się dlatego ze za każdym razem byłam monitorowana już od 14 dnia cyklu a teraz dr Z nie mówił żeby wcześniej przyjeżdżać na wizyty dlatego się martwię.
-
e_mil_ka wrote:a w Działdowie w aptece mają takie testy?
e_mil_ka lubi tę wiadomość