Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia ja uwielbiam zapiekanki. Kasy sie nie boj bo to nie jest trudne. Pare kodów do zapamiętania. Po jednym dniu będziesz wymiatać
Emilka może to tylko falstart z owulacja i będzie we właściwym czasie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 21:06
Karcia lubi tę wiadomość
-
Cześć, nie wiedziałam że tu na forum same niecierpliwce są
No to tak, nie umiem rozmawiać z dr D
Główny wniosek z wizyty ha ha ha
Od dzisiaj zaczynam stymulacje, idziemy krótkim protokołem z antagonistami. Od dzisiaj Gonal w sobotę i niedzielę dochodzi Cetrotide. Wizyta w poniedziałek u dr Z
lubię
Jak to dr D nic nie brać dodatkowego, nic nie działa, nie ma potrzeby. Stymenu nie mogę powiedział że może mi zaszkodzić, krople na endometrium wyśmiał. Badania musimy zrobić wszystkie. Dzisiejszy koszt Artemida 810 zł, apteka 1473 zł
Izaura, Karcia, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
Izaura lipa a czemu likwidują? Nie ma zysków czy co?[/QUOTE]
To jest sieciowka sklepów z ciuchami. Otrzymałam info tylko ze sklep od jakiegoś czasu zarabia tylko na utrzymanie, a zwiększają im czynsz i punkt będzie zamkniety do konca wakacjiDobrze, ze chociaż poinformowali tak wczesnie, ale nie fajnie było to przekazywać mojej ekipie. Żyliśmy sie bardzo...
-
Gosiu321 dziękuję, fajnie było pogadać. Musimy się umówić na dłużej
Karcia SUUUUPER, gratulacje. Jaka by to nie była praca to zawsze dobry początek. Trzymam kciuki i dziel się wrażeniami, chętnie poczytam
Emilko to na pewno nie owulacja, spokojnie i trzymam kciukie_mil_ka, Karcia lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
nick nieaktualny
-
Polopirynko super wieści, odpoczywajcie i dbajcie o siebie. Duży ten twój bobas już
polopiryna lubi tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Izaura dr D w nic nie wierzy, krople powiedział że nie zaszkodzą ale zapomniałam kupić w aptece. Może lepiej winko.... Piłaś do transferu?Asia
4 x iui
4 próby ivf
Wlasnie Asia jakie dawki gonalu Ci przepisal ? I co tak srogo w tej aptece ?przeciez to nie koniec lekow bo jeszcze zapewne lutinus I inne po punkcji wiec biedna ta Twoja kieszen ale czego sie nie robi dla maluszka. Ana naszczescie niytam przy lidlu bo tam jest chora na leb szefowa
ale ona wczesniej miala lokal na przeciwko tesco zanim przy lidlu otworzyla I teraz ten lokal przy tesco moja szwfowa przejela wiec bedziemy konkurencja
.
asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
Karcia -
Nadziejka88 nie dowiesz się co za badania bo na paragonach "usługa medyczna". Podobno wszystkie moje i Marcina. Na poniedziałek zostało mi do zrobienia chlamidia i jeszcze coś nie pamiętam ;)Gonalu dostałam 150j, powiedziała że tym razem zmniejszymy dawki leków by uzyskać mniej komórek a lepszej jakości. Co do stymenu to powiedział że mam w jajnikach dużo "czegoś" i nie potrzebuje go brać bo może mi zaszkodzić.
Emilka Izaura wy mi napiszcie jak mam te wino pić i do kiedyczerwone? Jakie polecacie?
Ona84 nie napisał ci czy sie zakwalifikowałaś????Asia
4 x iui
4 próby ivf
Karcia no widzisz tak mnie jakoś Pani aptekarka skasowała
my tym razem nie mamy refundacji wszystkie leki na 100%. Będę płakać i płacić
Na razie kasę mam, bardzo chciałabym się zmieścić w 10 tys.
Karcia lubi tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
asiastokrota wrote:Gosiu321 dziękuję, fajnie było pogadać. Musimy się umówić na dłużej
Karcia SUUUUPER, gratulacje. Jaka by to nie była praca to zawsze dobry początek. Trzymam kciuki i dziel się wrażeniami, chętnie poczytam
Emilko to na pewno nie owulacja, spokojnie i trzymam kciukiBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Nadziejka88 nie dowiesz się co za badania bo na paragonach "usługa medyczna". Podobno wszystkie moje i Marcina. Na poniedziałek zostało mi do zrobienia chlamidia i jeszcze coś nie pamiętam ;)Gonalu dostałam 150j, powiedziała że tym razem zmniejszymy dawki leków by uzyskać mniej komórek a lepszej jakości. Co do stymenu to powiedział że mam w jajnikach dużo "czegoś" i nie potrzebuje go brać bo może mi zaszkodzić.
Emilka Izaura wy mi napiszcie jak mam te wino pić i do kiedyczerwone? Jakie polecacie?
Ona84 nie napisał ci czy sie zakwalifikowałaś???? -
e_mil_ka wrote:Asiastokrota super wieści. Dr D nie zna tych sposobów bo sam endometrium nie ma wiec nie miał na czym testować
dobrze to ujelas on nie jest kobieta wiec wszystko o co pytamy dla niego nie dziala
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤