X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia ja uwielbiam zapiekanki. Kasy sie nie boj bo to nie jest trudne. Pare kodów do zapamiętania. Po jednym dniu będziesz wymiatać :)

Emilka może to tylko falstart z owulacja i będzie we właściwym czasie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 21:06

Karcia lubi tę wiadomość

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia sama zobaczysz kasa to pikus gorzej z wybrednymi klientami :) Nadziejka mam taką nadzieję że to falstart tak jak ostatnio.

Karcia lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, nie wiedziałam że tu na forum same niecierpliwce są ;) No to tak, nie umiem rozmawiać z dr D ;) Główny wniosek z wizyty ha ha ha :) Od dzisiaj zaczynam stymulacje, idziemy krótkim protokołem z antagonistami. Od dzisiaj Gonal w sobotę i niedzielę dochodzi Cetrotide. Wizyta w poniedziałek u dr Z :):):) lubię :):):) Jak to dr D nic nie brać dodatkowego, nic nie działa, nie ma potrzeby. Stymenu nie mogę powiedział że może mi zaszkodzić, krople na endometrium wyśmiał. Badania musimy zrobić wszystkie. Dzisiejszy koszt Artemida 810 zł, apteka 1473 zł :)

Izaura, Karcia, Gosia321 lubią tę wiadomość

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Izaura lipa a czemu likwidują? Nie ma zysków czy co?[/QUOTE]
    To jest sieciowka sklepów z ciuchami. Otrzymałam info tylko ze sklep od jakiegoś czasu zarabia tylko na utrzymanie, a zwiększają im czynsz i punkt będzie zamkniety do konca wakacji :( Dobrze, ze chociaż poinformowali tak wczesnie, ale nie fajnie było to przekazywać mojej ekipie. Żyliśmy sie bardzo...

• asiastokrota Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu321 dziękuję, fajnie było pogadać. Musimy się umówić na dłużej :)

Karcia SUUUUPER, gratulacje. Jaka by to nie była praca to zawsze dobry początek. Trzymam kciuki i dziel się wrażeniami :), chętnie poczytam :)

Emilko to na pewno nie owulacja, spokojnie i trzymam kciuki :)

e_mil_ka, Karcia lubią tę wiadomość

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia super ze ruszacie && Na endometrium teraz pilam codziennie 1.2 lampki czerwonego wina i mialam ładne. Śmiechem wspomniałam o tym dr Anecie i Ona stwierdziła ze tu nie ma co się śmiać bo cz.wino na prawdę pomaga

Gosia321 lubi tę wiadomość

• asiastokrota Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polopirynko super wieści, odpoczywajcie i dbajcie o siebie. Duży ten twój bobas już :)

polopiryna lubi tę wiadomość

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura dr D w nic nie wierzy, krople powiedział że nie zaszkodzą ale zapomniałam kupić w aptece. Może lepiej winko.... Piłaś do transferu?

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia to ciekawie musiało byc a jakie dawki gonalu masz? I za co te 810 zl placilas? Wizyta 250 a reszta za badania i jakie?

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiastokrota super wieści. Dr D nie zna tych sposobów bo sam endometrium nie ma wiec nie miał na czym testować :D

asiastokrota, Gosia321, TERA83, ana1122, sonia86 lubią tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do stymenu to juz sama nie rozumiem. Dr w kaze brać dr p tak samo a dr d wyśmiewa i badz tu człowieku mądry.

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiastokrota ja piłam mi pomogło bo dobiłam do 10 mm a w poprzednim crio tylko 7mm bez winka.

asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie znowu cos się dzieje na forum :)

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dr.D odpisal ze prawdopodibnie rusza 27 kwietnia ale czy sie zakwalifikowalam to nie wiem i co teraz zrobic mam :(

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • Karcia Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Asia jakie dawki gonalu Ci przepisal ? I co tak srogo w tej aptece ?przeciez to nie koniec lekow bo jeszcze zapewne lutinus I inne po punkcji wiec biedna ta Twoja kieszen ale czego sie nie robi dla maluszka. Ana naszczescie niytam przy lidlu bo tam jest chora na leb szefowa :) ale ona wczesniej miala lokal na przeciwko tesco zanim przy lidlu otworzyla I teraz ten lokal przy tesco moja szwfowa przejela wiec bedziemy konkurencja :) .

asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość

Karcia
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka88 nie dowiesz się co za badania bo na paragonach "usługa medyczna". Podobno wszystkie moje i Marcina. Na poniedziałek zostało mi do zrobienia chlamidia i jeszcze coś nie pamiętam ;)Gonalu dostałam 150j, powiedziała że tym razem zmniejszymy dawki leków by uzyskać mniej komórek a lepszej jakości. Co do stymenu to powiedział że mam w jajnikach dużo "czegoś" i nie potrzebuje go brać bo może mi zaszkodzić.

Emilka Izaura wy mi napiszcie jak mam te wino pić i do kiedy :) czerwone? Jakie polecacie?

Ona84 nie napisał ci czy sie zakwalifikowałaś????

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karcia no widzisz tak mnie jakoś Pani aptekarka skasowała :) my tym razem nie mamy refundacji wszystkie leki na 100%. Będę płakać i płacić ;) Na razie kasę mam, bardzo chciałabym się zmieścić w 10 tys. :/

Karcia lubi tę wiadomość

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiastokrota wrote:
    Gosiu321 dziękuję, fajnie było pogadać. Musimy się umówić na dłużej :)

Karcia SUUUUPER, gratulacje. Jaka by to nie była praca to zawsze dobry początek. Trzymam kciuki i dziel się wrażeniami :), chętnie poczytam :)

Emilko to na pewno nie owulacja, spokojnie i trzymam kciuki :)
    Kochana mi tez bylo milo i faktycznie trzeba sie zastanowic i zgrac na jakies dluzsze spotkanie :)

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiastokrota wrote:
    Nadziejka88 nie dowiesz się co za badania bo na paragonach "usługa medyczna". Podobno wszystkie moje i Marcina. Na poniedziałek zostało mi do zrobienia chlamidia i jeszcze coś nie pamiętam ;)Gonalu dostałam 150j, powiedziała że tym razem zmniejszymy dawki leków by uzyskać mniej komórek a lepszej jakości. Co do stymenu to powiedział że mam w jajnikach dużo "czegoś" i nie potrzebuje go brać bo może mi zaszkodzić.

Emilka Izaura wy mi napiszcie jak mam te wino pić i do kiedy :) czerwone? Jakie polecacie?

Ona84 nie napisał ci czy sie zakwalifikowałaś????
    No wlasnie nie:( i teraz nie wiem chyba pojsc na normalna wizyte musze i tam mi powie cos albo odrazu juz w kierunku ivf

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2017, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Asiastokrota super wieści. Dr D nie zna tych sposobów bo sam endometrium nie ma wiec nie miał na czym testować :D
    Hehe padlam ze smiechu :D dobrze to ujelas on nie jest kobieta wiec wszystko o co pytamy dla niego nie dziala :D

e_mil_ka lubi tę wiadomość

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
‹‹ 973 974 975 976 977 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ