Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nadziejka na pewno Asiastokrota musiała zrobić wirusologie i jej mąż też. Do tego chlamydia i czystość pochwy
Asiastokrota czerwone oczywiście na mnie najlepiej wino swojskiej roboty.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:No wlasnie nie:( i teraz nie wiem chyba pojsc na normalna wizyte musze i tam mi powie cos albo odrazu juz w kierunku ivf
Spróbuj napisać jutro smsa konkretnie zapytaj czy jesteś zakwalifikowana czy nie. Męcz go może odpowie co i jak, powodzenia. Trzymam kciuki żeby ci się udało nie płacić.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
e_mil_ka wrote:Asiastokrota ja piłam mi pomogło bo dobiłam do 10 mm a w poprzednim crio tylko 7mm bez winka.
ale nie wiedzialam ze moze az takie cuda zdzialac ta przyjemnosc
asiastokrota, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Kochana mi tez bylo milo i faktycznie trzeba sie zastanowic i zgrac na jakies dluzsze spotkanie
Kombinuj kiedy i gdzie, ja chętnieGosia321 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Nadziejka88 Emilka ma rację robiliśmy wirusologię. Chlamidie i czystość w poniedziałek bo dziś jeszcze okres mam. Zakręt ze mnie straszny
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
ona84 wrote:No wlasnie nie:( i teraz nie wiem chyba pojsc na normalna wizyte musze i tam mi powie cos albo odrazu juz w kierunku ivfBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Izaura wrote:Asia ja piłam czerwone Carlo Rossi sweet - pychota. Codziennie piłam po kiliszku, czasem dwa, nawet trzy
i tak do transferu
Myslalam ze w gre wchodzi tylko polwytrawne i wytrawnea slodkie to ja lubie
szkoda ze biale tak nie dziala bo carlo rossi moscato poszlo by w ruch
asiastokrota, Izaura lubią tę wiadomość
-
Gosia321 skąd ty wiesz te wszystkie rzeczy??? To zaczyna być podejrzane
Gosia321 lubi tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
e_mil_ka wrote:Nadziejka na pewno Asiastokrota musiała zrobić wirusologie i jej mąż też. Do tego chlamydia i czystość pochwy
Asiastokrota czerwone oczywiście na mnie najlepiej wino swojskiej roboty.
Ooo to musze przed podejsciem zawitac do mamusiowej piwnicy po swojskie czerwone winkoe_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Hehe Asia to jedno juz masz ode mnie chyba ze juz je spalaszowalas
Myslalam ze w gre wchodzi tylko polwytrawne i wytrawnea slodkie to ja lubie
szkoda ze biale tak nie dziala bo carlo rossi moscato poszlo by w ruch
Mam mam koleżanko czeka na odpowiedni moment, który właśnie nadchodzi..... oj będę ja się delektować będę. Oczywiście wszystko dla ładnego endometriumGosia321, Izaura lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
asiastokrota wrote:Nadziejka88 nie dowiesz się co za badania bo na paragonach "usługa medyczna". Podobno wszystkie moje i Marcina. Na poniedziałek zostało mi do zrobienia chlamidia i jeszcze coś nie pamiętam ;)Gonalu dostałam 150j, powiedziała że tym razem zmniejszymy dawki leków by uzyskać mniej komórek a lepszej jakości. Co do stymenu to powiedział że mam w jajnikach dużo "czegoś" i nie potrzebuje go brać bo może mi zaszkodzić.
Emilka Izaura wy mi napiszcie jak mam te wino pić i do kiedyczerwone? Jakie polecacie?
Ona84 nie napisał ci czy sie zakwalifikowałaś????
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
asiastokrota wrote:Kombinuj kiedy i gdzie, ja chętnie
majowka bylaby dobrym terminem no ale jedziecie na hamburgera do Bialegostoku
i przywiesc sobie dzieciaka
-
TERA83 wrote:Asiu a Menopur potrzebujesz?mam jeszcze jedno opakowanieAsia
4 x iui
4 próby ivf
Gosia321 wrote:Zastanowie sie i dam znac
majowka bylaby dobrym terminem no ale jedziecie na hamburgera do Bialegostoku
i przywiesc sobie dzieciaka
Gosia321, malgos741, ana1122 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
asiastokrota wrote:Oczywiście będę potrzebować, z miłą chęcią odkupię
asiastokrota lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE