Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Czesc dziewczyny. Dzis test owulacyjny pozytywny. Bede dzwonić do dr Z. Jajnik mnie wieczorem zaczął bolec i nadal go czuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 07:19
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Emilka to owulacja juz za rogiem. Dzwon! Kciuki za twoja owu.
Asiastokrota ta stymulacja zrobi z ciebie pijaka hihi.pojedziesz na punkcje po tygodniowej libacji to się zdziwią
P.s. Wczoraj oglądałam trzecia część bridget Jones i śmiesznie jak robila test ciążowy w łazience. Koleżanka odczytala i mówi " jesteś w ciąży" ona nie uwierzyla wiec koleżanka wpadla na pomysl aby mocniej trzachac testem tak jak termometrem aby wynik byl bardziej wiarygodny. Na to bridget " nie trzachaj tak, bo zrobisz krzywdę dziecku!" Koleżanka" ale przeciez na teście nie ma dziecka!" Co najmniej komiczna sytuacja. Takze życzę wszystkim aby testy byly pozytywne i pamiętajcie: Nie trzachajcie bo robicie krzywdę dziecku:)ana1122, asiastokrota, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Kurde Asia08 MNIE MARTWI
Może dowiedziała się że jednak będzie chłopak I lata za nowymi ubrankami w kolorze niebieskim:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 07:46
-
sonia86 wrote:Ana wypluj te słowa;) polopiryna a Byłaś w artemidzie? Karcia powodzenia, co będziesz robić?19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
nick nieaktualny
-
Emilka daj znać koniecznie po rozmowie z dr Z. Chyba już nikt na forum nie odważy się obrazic twojego termometra;)
Asiastokrota na endometrium wcinaj orzechy brazylijskie. Ja tam o stosowaniu takich rzeczy jak czerwone winko, kropelki, orzechy, dong quai, itp. wolałam nie informować doktorów, wiedziałam że ich naukowy umysł tego nie ogarnie;)asiastokrota, e_mil_ka lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Czesc dziewczyny ja tez bylam wczoraj na wizycie. To prawda cala poczeklania ludzi. Serduszko bije ale dziwie sie ze dr nie puścił głosu bo pamietam ze Laura byla jakos w 6 tygodniu i drZ jej puscil. Krwiak dalej jest i zalecenie lezenia trwa. Zlecil badania i wizyta za 3 tygodnie. A i nie zalozyl mi karty ciąży bo powiedzial ze po badaniach "bo co ja tam wpisze bez badan" jego slowa. I tak samo dam przyklada Laury u dr Z wypisal badania i karte zalozyl pisala Laura. A przecież karte ciazy trzeba miec do 10 tygodnia bo sie becikowego nie dostanie. Asia 08 a ile placi sie za wizyte prywatna u dr P w gabinecie.
-
eni33 wrote:Czesc dziewczyny ja tez bylam wczoraj na wizycie. To prawda cala poczeklania ludzi. Serduszko bije ale dziwie sie ze dr nie puścił głosu bo pamietam ze Laura byla jakos w 6 tygodniu i drZ jej puscil. Krwiak dalej jest i zalecenie lezenia trwa. Zlecil badania i wizyta za 3 tygodnie. A i nie zalozyl mi karty ciąży bo powiedzial ze po badaniach "bo co ja tam wpisze bez badan" jego slowa. I tak samo dam przyklada Laury u dr Z wypisal badania i karte zalozyl pisala Laura. A przecież karte ciazy trzeba miec do 10 tygodnia bo sie becikowego nie dostanie. Asia 08 a ile placi sie za wizyte prywatna u dr P w gabinecie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 10:18