Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka wspolczuje bo każdy sie zawsze martwi to za wcześnie to za późno te wizyty. Następnym razem umów sie juz od 14 dc i wykup pakiet monitoringu i troche trzeba po swojemu bo oni czasami się pomylą i sie nie wstrzeli:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 17:26
-
e_mil_ka wrote:Zrobiłam ten test. Wyszła blada druga kreska co każą w instrukcji interpretować jako ujemny. Sama już nie wiem.
-
nick nieaktualnyEmilka szkoda, ze dopiero zobaczylam bo bym Ci ten test ovu wybila z glowy. Z doswiadczenia wiem ze sa do dupy, wiele razy robiłam i nigdy jednoznacznie nie pokazał cz ovu byla lub nie.
Jesli czujesz ze ovulka moze być to moze lepiej jedz na monitoring do artemidy, jutro wiem ze jest dr D.... -
U mnie testy owu też wychodziły i przekładało się to na ból jajnika i śluz płodny. Może faktycznie umów się na wizytę jutro, żeby nie przegapić. Wczoraj dowiadywalam się o wynik posiewu i jest ok, mimo że ja dalej czuje dyskomfort i wydzielina też wydaje mi się podejrzana, w poniedziałek będę męczyć dr Z, bo jak tak dalej pójdzie to nerwica mnie wykończy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 18:26
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
sonia86 wrote:U mnie testy owu też wychodziły i przekładało się to na ból jajnika i śluz płodny. Może faktycznie umów się na wizytę jutro, żeby nie przegapić. Wczoraj dowiadywalam się o wynik posiewu i jest ok, mimo że ja dalej czuje dyskomfort i wydzielina też wydaje mi się podejrzana, w poniedziałek będę męczyć dr Z, bo jak tak dalej pójdzie to nerwica mnie wykończy.
-
Asiastokrota jak tam po wizycie? pisz bo jestem ciekawa a ja kobitki od jutra zaczynam nowa pracę trzymajcie kciuki
.No i widzę że przybyła moja imienniczka na orum
witamy, witamy
sonia86, asiastokrota, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
Karcia -
Hej, melduję się po wizycie. Łożysko chyba się cofnęło, bo jest ok. 1cm nad szyjką, młody głową w dół, waży ponad 1,5kg, morfologia trochę się poprawiła, ale nadal łykam żelastwo
Pan doktor chciał nam wcisnąć, że dziewczynka, ale się nie daliśmy
Pogadali, pożartowali i w ogóle bardzo fajnie. Zgadaliśmy się, że pochodzimy z tej samej miejscowości, a potem jak rozmawiałam z mamą, to się okazało, że mama pana doktorka była wychowawczynią mojego brata. Super wizyta, jestem spokojniejsza...i zmęczona, bo cały stres ostatnich tygodni ze mnie opadł, więc trzymajcie się cieplutko i...dobranoc
Izaura, leo, ana1122, Karcia, asiastokrota, Makumba, Lura82, malgos741 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
nick nieaktualny
-
sonia86 wrote:Ana wypluj te słowa;) polopiryna a Byłaś w artemidzie? Karcia powodzenia, co będziesz robić?
sonia86, Makumba lubią tę wiadomość
-
Karcia super! A co będziesz robila w nowej pracy?
Asiastokrota jak wizyta? Asia08 a jak u ciebie?
Polopiryna cieszymy sie ze juz kryzys zażegnany. Dbaj o siebie i maluszka.
Izaura lipa a czemu likwidują? Nie ma zysków czy co?Karcia, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Ja mam zawsze owulacje 20-23 dnia cyklu a teraz jest dopiero 15 dzień cyklu. U mnie z tym śluzem to ciężko stwierdzić. W tym samym dniu zdarza się śluz płodny a za chwile kremowy. Zobaczę jaką jutro rano będę miała temperaturę. Jutro planuje zrobić po pracy kolejny test. Jak będzie bardziej widoczna kreska to zadzwonię do dr Z.
-
Karcia wrote:Bede robic zapiekanki ,moze to nie jest praca moich marzen ale dobre I to. Tylko przeraza mnie obsluga kasy fiskalnej.
Karcia lubi tę wiadomość