Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
O Jezu niech już ta wredota @ przyjdzie!!!
Leo Jak się czujesz?malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ana1122 ja byłam teraz na pierwszym cyklu stymulowanym clo i tez miałam dwa pęcherzyki, które jak się okazało wczoraj u dr W pękły. Progesteron w 19dc miałam 48,06 więc też duży. Dr powiedział że nic tylko w ciąży być. Trzymam zatem kciuki za Ciebie i pozostaje dla nas czekanie....
-
Ale opowiem Wam historię jak mnie babka w rejestracji wkurzyła wczoraj bo tydzień temu umawiałam się na pobranie prg na 15:30 a na wizytę do Dr W na 16:30 i dobrze że poprosiłam aby mi zapisała na wizytówce wszystkie dane czyli dzień tygodnia godzinę pobrania krwi i wizytę. Po urwaniu się z pracy o 14:30 wpadam o 15,25 do artemidy i mówię że na pobranie PRG a babka taka czarnula mocno wymalowana do mnie " Proszę Panią, ale następnym razem to proszę przyjeżdzać wcześniej! " ja na to że która jest godzina i mi mówi że jest 15:30 więc pokazałam jej wizytówkę na której widnieje godzina pobrania krwi 15:30 to ona znów "ale jak to pół godziny przed wizytą?" ja mówię że jak to pół godziny skoro mam na 16:30 to ona że ja to jestem zapisana na 16 i nie mogę teraz wejść bo muszę czekać na wyniki z laboratorium i przez to mają przestój. Jak mnie nie wkurzyła to tylko skwitowałam że jestem o czasie a co ona ma wpisane w swoje zeszyciki to mnie nie interesuje bo skoro się umawiam i proszę o zapisanie na kartce godzin to się ich trzymam i gdzieś zawiódł przekaz informacji albo zwyczajnie jakaś pomyłka. Piszę Wam tą historię abyście zawsze brały od nich wizytówki z datą i godzinami następnych wizyt. Bo nawet słowa przepraszam nie usłyszałam tylko stwierdzenie na sam koniec "skoro jest 15:30 to jest Pani o czasie". Człowiek zostawia ćwierć wypłaty co miesiąc u nich w klinice i jeszcze tak jest traktowany.
-
ta Pani która ma tak brwi mocno wymalowane? raz też mnie z równowagi wyprowadziłaAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Leo, jak się czujesz?
Polopiryna, fajnie że już po iui. Czekamy na super wieści.
A ja się pochorowałam i od wczoraj jestem na antybiotyku."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
asia-m-b wrote:ta Pani która ma tak brwi mocno wymalowane? raz też mnie z równowagi wyprowadziła
Z mężem stwierdziliśmy, że ona to chyba taka ważniejsza jest, bo co byliśmy to stała z założonymi rękami nad innymi paniami, nawet patrzyła jak krew pobierają."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Asia tez mi sie wydaje, ze ona taka wazniejsza bo tez za kazdym razem pokazywala dr jak wpisac do kompa pakiet i na "ty" do niego mowila. pewnie zwykla pielegniarka nie zwracalaby mi w ten sposob uwagi :p ale luzik ja sie nie dalam i juz wiem jak z nia postepowac
-
Stonka czy lwica, to chyba nie ma znaczenia Ważne, że dzielna kobietka jesteś i się nie poddajesz
asia-m-b, Asia08, malgos741, lawendowapani, leo lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF