Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:hey nasienie chyba lipa morfologia 84% nieprawidlowa:(
-
lena30 wrote:Dziwne! Właśnie dzwoniłam do artemida i dr W dziś przyjmuje. Mam wrażenie ze próbują na siłę stworzyć bazę pacjentek dla tej nowej pani dokotor
-
A tak wogule cos jest nie tak bylam dzis na wizycie myslalam ze estradiol podskoczy a tu z 25 na 44 to i tak malo bo 13 dzien cyklu. Pani dr mozwi ze nie zabardzo widac pecherzyki i ze maja jakies dziwne krztalty, endometrium 4 to tez malo a i najwarzniejsze powiedziala ze widzi jakis plyn za macica ale nic nie powiedziala wiecej na ten temat i teraz sie martwie i dlatego we wtorek ide jeszcze raz zeby sie upewnic i zdecydowac co dalej bo powoli musze tez miec robiona droznosc jajowodow.
-
Dzwoniłam właśnie do kliniki, żeby dowiedzieć się jak z moimi pozostałymi 2 zarodkami czy dotrwały do 6 doby i je zamrozili. Jaka niemiła niespodzianka mnie spotkała, kiedy odebrał pan - chyba embriolog - i powiedział, że po 14 dniach dopiero się dowiem jak zadzwonię z wynikiem testu ciążowego Doktor mówił, że mogę zadzwonić pod koniec tygodnia a tu dupa.. Nie dość, że płacę za procedurę to jeszcze się o informację nie mogę doprosićArtemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Lewandowa zadzwoń do dr D i zapytaj. Niech się dowie co z Waszymi zarodeczkami.
lawendowapani lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Polopiryna a to byla twoja 1 iui. Ile lat sie staracie i czy mialas drożność jajowodow.
-
Nie wiem co to za moda - jak będzie test pozytywny to mi powiedzą a jak nie to za kare nie ? ehh. A głowa mnie tak boli, coś z ciśnieniem chyba musi być, bo ziewam cały czas.
To normalne, że piersi przestały boleć ? Mam już schiza na tym punkcie. Staram się nie doszukiwać objawów, ale jak do transferu bolały tak teraz cisza. Tylko podbrzusze co jakiś czas boli jak na @. Teraz rozumiem co oznacza niekończące się czekanie.Artemida Białystok
09.03.2016 - pick up
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
lawendowapani wrote:Nie wiem co to za moda...
-
Fionka to,ze mam napisane na karcie ze szpitala,ze po 14dniach to mnie nie przekonuje. Na karcie mam również wpisane,ze 2 zarodki miały być mrożone w 6 dobie czyli w miniony wtorek. A jesli lekarz kazał dzwonić pod koniec tygodnia to tak zrobiłam nie rozumiem czemu każą czekać 14 dni i dowiadywać sie włącznie z wynikiem testów. Dla niektórych wiedza czy maja zarodki zamrożone jest bardzo cenna,żeby wiedzieli jak maja dalej postępować w razie niepowodzenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 16:38
Artemida Białystok
09.03.2016 - pick up
Lewandowa wiem, ze łatwo powiedzieć Ale staraj się nie doszukiwać objawów, sama dobrze wiesz, ze różnie jest jedne bolą piersi inne nie bolą.. A z zarodkami nie rozumiem, masz prawo wiedzieć czy je zamrozili. Nasze były mrożone w 5 dobie, mam na karcie informacyjnej: taranferowany zarodek: 4AB zamrozono 4 blastocysty.
Ja bym bez zastanowienia dzwoniła do dr D i zapytałalawendowapani, leo lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
eni33 wrote:U mojego meza tez byla morfologia 86% nieprawidlowa.
-
Dziewczyny, kwestia tego ile jest ogólnie plemników w ml. Jak jest dużo, to wyliczcie sobie ten procent. Czytałam, że do inseminacji musi być co najmniej 1mln prawidłowych na ml.
19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
A mnie cały czas boli lewy jajnik. Rano, tuż przed IUI, miał 25mm, ale pani doktor nie umiała mi powiedzieć, czy owulacja była czy nie. Z tego, co czuję i wiem z obserwacji poprzednich cykli, raczej jeszcze nie było Mam nadzieję, że któryś z chłopaków okaże się na tyle silny, że doczeka się spotkania z jajeczkiem Choć, co ma być to będzie, a myśleniem o tym bez przerwy i nakręcaniem nic nie zdziałam19.03.2016 - I iui , 14.07.2016 - II iui , 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
ona84 wrote:eni i co lekarz powiedzial na nasienie
-
ona84 wrote:a co z ta witamina D ja ja mam15 a od 0-20 to jest deficyt
chyba ja jej mam braki na to wyglada