Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:dobra dziewczęta- uciekam. Rano wyruszamy w trasę, czas się kimnąć, bo jutro będe jak zombie.
Vanili- kciukam od rana.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVanili wrote:Chyba byl zbity.
No ja za leki do stymulacji dalam 780.00 z groszami. Za te po punkcji 250.00.
Ile jutro wydam aronoł ale z tego co zrozumiałam, po transferze trzeba się kluc chyba clexane to jest ten przeciw zakrzepowy?
Po punkcji dostalam enkorton, unidox i crinone - ten chyba byl taki drogi.
Juz się boję kolejnego klucia
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Vanili, pewnie oglądacie zdjęcia
Udanego transferu!
Hejka, właśnie dotarliśmy i jak pusalam 10 min temu to nas zawolali i przedstawili nam 6 pueknych juniorów ))ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pan embriolog powiedział, że rzadkością jest ze z 8 oocytow przy zapłodnieniu 6 z nich dochodzi do zapłodnienia wszystkich i cala szóstka rozwija się tak dobrze. Sa jak się wyrazil najwyższej jakości ♥
Dzięki dziewczyny, za kciukasy i wsparcie. Ja już ciut spokojniejsza, jajniole duze ale wsio ok.)ewa84, ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Julita76, Torunianka lubią tę wiadomość
-
vanili:super ze 6 jest takich dobrych )))
ewlinaaa85 wrote:Vanili a jednak jes szóstka maluchów
Cometa daj znać jak będziesz już po wizycie
Ewka jak tam twoje pierwsze wkłucie?
wczoraj ialam stres, ale dzis wtsalam po 6 specjalnie zeby zrobic zastrzyk, bylam w innym stanie swiadomosci jeszcze wiec poszlo gladko
ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość
-
ewa84 wrote:vanili:super ze 6 jest takich dobrych )))
wczoraj ialam stres, ale dzis wtsalam po 6 specjalnie zeby zrobic zastrzyk, bylam w innym stanie swiadomosci jeszcze wiec poszlo gladko -
nick nieaktualnyHej kochane! Milej niedzieli
Vanili super wiadomość, 6 maluszków
Marzenie kazdej z nas;)
Dziewczyny czy ktoras z Was ma amh przyblizone do mojego,bo podobno na tej podstawie dobieraja stymulacje
Moje amh 1.73
Fsh 4,8
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 11:25
-
Ania1986 wrote:Hej kochane! Milej niedzieli
Vanili super wiadomość, 6 maluszków
Marzenie kazdej z nas;)
Dziewczyny czy ktoras z Was ma amh przyblizone do mojego,bo podobno na tej podstawie dobieraja stymulacje
Moje amh 1.76
Fsh 4,8
jamialam fsh chyba calkiem podobnie bo 4,16
ale amh 4,26 (i zrobione pozno bo w 20dc a podobno wczesniej robiony wynik jest wyzszy) wiec raczej nie pomoge