Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Julita76 wrote:Punkcja 14dc transfer 19dc, ale ja akurat słabo reagowałam na stymulacje na początku dopiero po zmianie w 6dc się poprawiło. Vanili chyba jest bardziej standardowym przypadkiem
Punkcja 11dc a transfer jutro hihi czyli 16 dc.ewa84 lubi tę wiadomość
-
Kobitki mam pytanie. Ile Was wyniosły leki przed i po stymulacji orientacyjnie? I czy po punkcji tez trzeba się kluc? Bo ja dopiero teraz zaczynam się wdrażać w temat. Koleżanka mi kiedyś mówiła że jakieś przeciw zakrzepowe dość bolesne miała. ...
Ech mam nadzieję że w poniedziałek będę miała już jasność i dołączę do grona niebawem oczekującychWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 22:02
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Kobitki mam pytanie. Ile Was wyniosły leki przed i po stymulacji orientacyjnie? I czy po punkcji tez trzeba się kluc? Bo ja dopiero teraz zaczynam się wdrażać w temat. Koleżanka mi kiedyś mówiła że jakieś przeciw zakrzepowe dość bolesne miała. ...
Ech mam nadzieję że w poniedziałek będę miała już jasność i dołączę do grona niebawem oczekujących -
Lola79 wrote:Kobitki mam pytanie. Ile Was wyniosły leki przed i po stymulacji orientacyjnie? I czy po punkcji tez trzeba się kluc? Bo ja dopiero teraz zaczynam się wdrażać w temat. Koleżanka mi kiedyś mówiła że jakieś przeciw zakrzepowe dość bolesne miała. ...
Ech mam nadzieję że w poniedziałek będę miała już jasność i dołączę do grona niebawem oczekujących
na pewno bedzie dobrze
ja zastanawiam sie czy menopur juz moge sobie rozrobic skoro mam rano zaczac zastrzyki musze wstac o 6 jesli musza byc o tej samej godzinie robione;/
ja dostalam menopur 1200 i cetrotidex4 zaplacilam ok 550zl
nie wiem jak dalej bedzie to wygladaloWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 22:12
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Ja jestem w trakcie stymulacji. Dostałam puregon i cetroide, zapłaciłam niecałe 300zł Lonia, Julita i Vanili beda wiedzialy wiecej bo one już po punkcji
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:No tak myślę właśnie czy będę miała te wydatki jeszcze przed świętami czy po tak słyszałam że do 1000 w sumie trzeba liczyć. W zależności od leków.
-
ewa84 wrote:ten menopur powinien by sypki ten proszek czy taki zbity?
No ja za leki do stymulacji dalam 780.00 z groszami. Za te po punkcji 250.00.
Ile jutro wydam aronoł ale z tego co zrozumiałam, po transferze trzeba się kluc chyba clexane to jest ten przeciw zakrzepowy?
Po punkcji dostalam enkorton, unidox i crinone - ten chyba byl taki drogi.
Juz się boję kolejnego kluciaComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Vanili wrote:Chyba byl zbity.
No ja za leki do stymulacji dalam 780.00 z groszami. Za te po punkcji 250.00.
Ile jutro wydam aronoł ale z tego co zrozumiałam, po transferze trzeba się kluc chyba clexane to jest ten przeciw zakrzepowy?
Po punkcji dostalam enkorton, unidox i crinone - ten chyba byl taki drogi.
Juz się boję kolejnego klucia
i ze mną... -
ja to myślałam, ze się skończy na tym menopurze i cetrotide... a tu jeszcze się trzeba kłuć?.....
i tak mnie koleżanki z wątku pocieszyły, że niektóre ciężarne jeszcze się przez całą ciążę kłują, więc ten... oby nie.