Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki, trzymam mocno i za Vanili transfer i za twoje podglądanie, tylko dajcie szybko znać co i jak
A na którą masz wizytę?? Ciekawe czy się spotkacie z Vanili??Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 11:23
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:Vanili czy Wy już w drodze?
Zostajecie po transferze w Krakowie czy będziecie wracać od razu?
Właśnie wyjechaliśmy. Stres i nerwy. Nie wiem czemu. Mam dziwne nerwobole w klatce piersiowej wiec myślę że to podświadomość działa, bo po wczorajszym telefonie uspokoiło się. Dzis się zaczęło na nowo a do tego poranne mdłości zaliczyłam. Zonk.
Ja planuje odpocząć w hotelu po transferze i liczę ze będę mieć go rano a potem w drogę. Mowilam to wczoraj babeczce i powiedziała ze zobaczy co da się zrobić. Pokój musze oddac max chyba 14-15.
Chruscik powiedział, że on nie jest fanem leżenia po transferze i ze podobno niektóre pary przylatuja do nich do kliniki i w ten sam dzień wracaja samolotem.
My musimy wrócić bo ja nie mam urlopu a w pracy trudny okres. .. pokomplikowalo mi się trochę zawodowo jakis czas temu ale trudno. Damy radę jak mówi mój M ♥ -
Vanili, pewnie że wracają, ciekawe tylko czy mają z tego ciąże
Ja uważam, że poleżenie godzinkę czy dwie nikomu nie zaszkodzi. Nie ma chyba jednak sensu leżeć bite 2 dni, przecież jak kobiety zachodzą w ciążę to często nieświadomie i wykonują przy tym różne czynności a zarodek się zagnieżdża niezależnie od pozycji, którą przyjmujemy.
W każdym razie stres ci się załączył
Nie martw się, będzie dobrze, zaraz będziesz to miała za sobą Powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 11:55
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:dziewczynki czy któras z was jechala do krk pociagiem i wie jak dojechac z dworca pkp do kliniki? jakis bus?
ewa84 lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Torunianka coś pisała o tym że, raz jechała z dworca taxi koszt ok.30zl a ostatnio miała jehać tramwajem. Tramwajem jedzie się z dworca aż do ostatniego przystanku czyli do pętli tramwajowej. A z tamtąd to już góra 10 min drogi ponoć. Ja też prawdopodobnie pojadę busem do krk.
no ja jak znam zycie zgubie sie hahaha -
nick nieaktualnyVanili ale Ci się stres dał we znaki
Ja tam wracałam do domu w pozycji półleżącej i kazałam dziury omijać szerokim łukiem lepiej dmuchać na zimne...
w kolejnych dniach też uważam że nie ma co przesadzać, tylko funkcjonować normalnie. Natomiast unikam dźwigania i generalnych świątecznych porządków, niech chłopaki sprzątająWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 12:06
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Vanili: powodzenia a o l4 nie mozesz poprosic czy tez nie wchodzi w gre?
ok Kometa jakos dam rade
nie lubie tego jak dojade ale co zrobic - trasy ktore czasem wyznacza a warszawie sa od d*** strony tak aby sie zgubic
najwyzej taxi wezme
u mnie się sprawdza- obok jest mapka i można sprawdzić. -
Po pierwsze: Chyba mówił ze byly pozytywne bety.
Dwa: ja jestem za juniorami.
Trzy: podpisuję się Kometa pod twoim postem o dzidziulkowaniu obiema rencami hyhy
Cztery: nie chce na wariata lecieć do domu, wiec liczę ze uda mi sie wrocic do hotelu na te 3-4h przed trasą
Piąte: niektóre piją, palą, biora antyk, uprawiaja extremalne sportyi i cudem sa w ciąży
Szóste: nie dać się zwariować
Db wylaczam się bo zrobię wzorek na przedniej szybie mężowi. Źle ostatnio znoszę podróż i muszę patrzalki mieć na drogę. Ech.
Trzymam kciuki za ciebie Kometa, za jutrzejsze podglądanie, Julita76 o Tobie tez myślę i wspieram za pozytyw. Ewka wkoncu sie doczekalas @ super
Pozostałe laseczki uszy do góry, DAMY RADĘ !!!♥♥♥ComeToMeBaby, Julita76, ewlinaaa85, ewa84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej kochane, miłej soboty
my tez obawiamy sie najbardziej tego aby oganac to logistycznie, pewnie tez nie raz pojedziemy pendolino
bo autem to samo paliwo nie ma tragedii bo 160 zł w dwie strony ale dobija mnie fakt tego ze za sama autostrade w ta i spowrotem wyjdzie 80 zł przeciez to rozbój w biały dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 12:55
-
Ania1986 wrote:hej kochane, miłej soboty
my tez obawiamy sie najbardziej tego aby oganac to logicznie, pewnie tez nie raz pojedziemy pendolino
bo autem to samo paliwo nie ma tragedii bo 160 zł w dwie strony ale dobija mnie fakt tego ze za sama autostrade w ta i spowrotem wyjdzie 80 zł przeciez to rozbój w biały dzien
hehehe
no fakt- nas taka podróż w obie strony koło 300 zł wychodzi. Nie sprawdzałam ale to wersja mojego m.ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:hej kochane, miłej soboty
my tez obawiamy sie najbardziej tego aby oganac to logicznie, pewnie tez nie raz pojedziemy pendolino
bo autem to samo paliwo nie ma tragedii bo 160 zł w dwie strony ale dobija mnie fakt tego ze za sama autostrade w ta i spowrotem wyjdzie 80 zł przeciez to rozbój w biały dzien
w sumie to mogłabym sama jechać autem ale jakoś nie lubię kierować sama jak jadę w obce miejsce i jeszcze do Krk hihi -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:logicznie to by raczej logistycznie trzeba było ogarnąć
hehehe
no fakt- nas taka podróż w obie strony koło 300 zł wychodzi. Nie sprawdzałam ale to wersja mojego m.ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewlinaaa85 wrote:paliwo pomału mniej wyjdzie niż opłata na autostradzie. Ja mam wjazd na autostradę dosłownie 3 km ode mnie a i tak wolę jechać normalną drogą i jadę tylko pół godz dłużej
w sumie to mogłabym sama jechać autem ale jakoś nie lubię kierować sama jak jadę w obce miejsce i jeszcze do Krk hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 14:20
-
Nooo to już wszystko jasne Jutro 10:30.
Ale emocje. Kurka zapomniałam zapytać czy nadal jest 6-ka...ComeToMeBaby, Julita76, ewa84, Lola79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny