Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Julita76 wrote:Dzień dobry dziewczyny, w końcu piątek jeszcze tylko przetrwać do wieczora i weekend...w końcu będę mogła trochę zwolnić tempo
Ewa dotarła do Ciebie @??
Lola co u Ciebie?? ustały krwawienia czy się rozkręciły??
Lonia a do Ciebie pewnie przez scratching przyjdzie wcześniej?? obstawiasz już jakiś termin??
Ewelina, Cometa jak samopoczucie ??
Miłego dnia życzęzawsze mialam dluzsze cykle co 30 kilka dni. Od czasu stymulacji skrocily mi sie do 28. Wiec sugerujac sie tym 28, @ powinna przyjsc w niedziele. Ale jak nigdy zadnych zwiastunow wiec sie zastanawiam co to bedzie dalej. Dobrze by bylo gdyby jednak sie opoznila o 2 dni bo w innym przypadku przyjdzie mi rozpoczac monitoring cyklu 25 grudnia a to bedzie graniczyc z cudem. sugerujac sie wczesniejszym transferem, jesli wszystko pojdzie wedlug planu transfer powinien byc w okolicach sylwestra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 22:07
Lola79, Julita76, ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Torunianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:W takim razie Lonia życzę Ci, żeby się @ odrobinę przesunęła
Ale fajnie to Ty też jeszcze w starym roku byłabyś zafasolkowanaVanili, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:przecież nie będą jej tam fasoli wkładać
a jak by się tak udało grudzień-styczen to będzie niezly boom we wrześniu hyhyhyewlinaaa85, Julita76, Lonia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Oooo nie
Ja sobie dam wsadzić zarodek i będę z tego miała dziecko a nie zielsko
-
No właśnie. Roślina.
Ja nie wiem kto wymyślił ten trend na fasolki i groszki ale dla mnie jest to infantylne i niepoważne. No trudno, tak mam. Pewnie dlatego, żem już wiekowaJulita76, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:No właśnie. Roślina.
Ja nie wiem kto wymyślił ten trend na fasolki i groszki ale dla mnie jest to infantylne i niepoważne. No trudno, tak mam. Pewnie dlatego, żem już wiekowaa jednak jak przypomnę sobie pierwsze usg mojego teraz już starego dziecka to kojarzy się faktycznie z fasolą
Fakt nigdy go tak nie nazywałam i obecnych też tak nie nazywam, ale to kwestia osobistych upodobańWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 09:43
-
Julita,jeśli masz rocznik w nicku to rzeczywiście trochę bardziej wiekowa jesteś
ale tylko trochę.
Piszesz, że to dziecko już też nie najnowsze - czyli miałaś je x lat temu. Miałaś inny stan umysłu
Ja dzieci nie mam i podchodzę do ciąży z takim stanem umysłu jaki mam obecnie. A obecnie niepoważne mi się wydaje fasolkowanie, groszkowanie czy rozdawanie wirusków ciążowych. I to całe dziubdziusiowanie i dzidziolkowanie... To mi pasuje do 19- latek, które właśnie wymyśliły, że chcą dzidziolka.
Cóż, każdy wiek rządzi się swoimi prawamiZaraz wam zrobię testa kto jest za fasolinkami a kto za dzieciakami i wyjdzie szydło z worka (nie mieszać w to polityki) haha
Bez urazy. Peace § love. Love § peace.Julita76, ewa84, Vanili, ivf-ivf, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa gratuluje i @ i awatara
Gładko już będzie, a jak niby ma być...musimy wierzyć że będzie już tylko gładko bo inaczej zamiast na porodówce skończymy w wariatkowie
Cometa dawaj ten test !!!!!!!!!! ciekawe jak u mnie wyjdzie że jestem stabilną emocjonalnie dojrzałą kobietą czy głupiutkim podlotkiem
ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Vanili lubią tę wiadomość
-
Pozbyłyśmy się znaków zapytania, więc aktualizuję. Proponuję trzymać kciuli za udany transferros Vanili i jeszcze jakby kto potrzymał za moje podglądy jajców to by się też przydało:
Kalendarz kciukowy:
13.12 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif Vanili- transfer
13.12 ComeToMeBaby- I wizyta usg
14.12 Lola79 – III wizyta usg i czekamy na 2 podejście
14.12 ewlinaaa85- I wizyta usg
16.12 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif Julita76- beta (10dpt)
17.12 ewa84- I wizyta usg
18.12 Bydgoszczanka- termin @ i zaczynamy stymulację
29.12 Ania1986- wizyta zapoznawcza
Vanili lubi tę wiadomość
-
Julita76 wrote:Cometa dawaj ten test !!!!!!!!!! ciekawe jak u mnie wyjdzie że jestem stabilną emocjonalnie dojrzałą kobietą czy głupiutkim podlotkiem
Eeee, nie... boję się ze jak wam zrobię testa to spadnę z piedestału
Ale będę robić obserwacje i skrzętnie wszystko notować
A która będzie przesadzać z dzidziolkami dostanie
hahahaaaa
ewlinaaa85, ivf-ivf, Torunianka, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:
hahahahaah...dobre, dobre
ewa84, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość