Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Julita76 wrote:Dzień dobry dziewczyny, w końcu piątek jeszcze tylko przetrwać do wieczora i weekend...w końcu będę mogła trochę zwolnić tempo
Ewa dotarła do Ciebie @??
Lola co u Ciebie?? ustały krwawienia czy się rozkręciły??
Lonia a do Ciebie pewnie przez scratching przyjdzie wcześniej?? obstawiasz już jakiś termin??
Ewelina, Cometa jak samopoczucie ??
Miłego dnia życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 22:07
Lola79, Julita76, ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Torunianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:W takim razie Lonia życzę Ci, żeby się @ odrobinę przesunęła
Ale fajnie to Ty też jeszcze w starym roku byłabyś zafasolkowanaVanili, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:przecież nie będą jej tam fasoli wkładać
a jak by się tak udało grudzień-styczen to będzie niezly boom we wrześniu hyhyhyewlinaaa85, Julita76, Lonia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Oooo nie
Ja sobie dam wsadzić zarodek i będę z tego miała dziecko a nie zielsko
-
No właśnie. Roślina.
Ja nie wiem kto wymyślił ten trend na fasolki i groszki ale dla mnie jest to infantylne i niepoważne. No trudno, tak mam. Pewnie dlatego, żem już wiekowaJulita76, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:No właśnie. Roślina.
Ja nie wiem kto wymyślił ten trend na fasolki i groszki ale dla mnie jest to infantylne i niepoważne. No trudno, tak mam. Pewnie dlatego, żem już wiekowa
Fakt nigdy go tak nie nazywałam i obecnych też tak nie nazywam, ale to kwestia osobistych upodobańWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 09:43
-
Julita,jeśli masz rocznik w nicku to rzeczywiście trochę bardziej wiekowa jesteś ale tylko trochę.
Piszesz, że to dziecko już też nie najnowsze - czyli miałaś je x lat temu. Miałaś inny stan umysłu
Ja dzieci nie mam i podchodzę do ciąży z takim stanem umysłu jaki mam obecnie. A obecnie niepoważne mi się wydaje fasolkowanie, groszkowanie czy rozdawanie wirusków ciążowych. I to całe dziubdziusiowanie i dzidziolkowanie... To mi pasuje do 19- latek, które właśnie wymyśliły, że chcą dzidziolka.
Cóż, każdy wiek rządzi się swoimi prawami Zaraz wam zrobię testa kto jest za fasolinkami a kto za dzieciakami i wyjdzie szydło z worka (nie mieszać w to polityki) haha
Bez urazy. Peace § love. Love § peace.Julita76, ewa84, Vanili, ivf-ivf, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa gratuluje i @ i awatara
Gładko już będzie, a jak niby ma być...musimy wierzyć że będzie już tylko gładko bo inaczej zamiast na porodówce skończymy w wariatkowie
Cometa dawaj ten test !!!!!!!!!! ciekawe jak u mnie wyjdzie że jestem stabilną emocjonalnie dojrzałą kobietą czy głupiutkim podlotkiem
ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Vanili lubią tę wiadomość
-
Pozbyłyśmy się znaków zapytania, więc aktualizuję. Proponuję trzymać kciuli za udany transferros Vanili i jeszcze jakby kto potrzymał za moje podglądy jajców to by się też przydało:
Kalendarz kciukowy:
13.12 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif Vanili- transfer
13.12 ComeToMeBaby- I wizyta usg
14.12 Lola79 – III wizyta usg i czekamy na 2 podejście
14.12 ewlinaaa85- I wizyta usg
16.12 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif Julita76- beta (10dpt)
17.12 ewa84- I wizyta usg
18.12 Bydgoszczanka- termin @ i zaczynamy stymulację
29.12 Ania1986- wizyta zapoznawcza
Vanili lubi tę wiadomość
-
Julita76 wrote:Cometa dawaj ten test !!!!!!!!!! ciekawe jak u mnie wyjdzie że jestem stabilną emocjonalnie dojrzałą kobietą czy głupiutkim podlotkiem
Eeee, nie... boję się ze jak wam zrobię testa to spadnę z piedestału
Ale będę robić obserwacje i skrzętnie wszystko notować
A która będzie przesadzać z dzidziolkami dostanie
hahahaaaa
ewlinaaa85, ivf-ivf, Torunianka, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:
hahahahaah...dobre, dobre
ewa84, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość