Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Torunianka wrote:Ja za to torbiele mam gdzieś co drugi mies czasami nawet mies w mies. Zawsze to nie pęknięte pęcherzyki i z @ usuwają się same z krwią. Nawet w czasie punkcji miałam i w niczym nie przeszkodziła.
-
nick nieaktualnyDziewczyny, z góry sorry że się wcinam z takimi informacjami, ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam przed chwilą sikańca, chyba się udało...mam bladą kreseczkę na teście...
ComeToMeBaby, Vanili, Lola79, Torunianka, Lonia, ewa84, Anatolka, mysza89 lubią tę wiadomość
-
Julita76 wrote:Dziewczyny, z góry sorry że się wcinam z takimi informacjami, ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam przed chwilą sikańca, chyba się udało...mam bladą kreseczkę na teście...
A miałam zamiar pytać cię, czy grzecznie doczekasz do bety
Jeśli teraz wieczorem Ci wyszedł bladzioch to rano powinien być wyraźniejszy.Julita76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJulita76 wrote:Dziewczyny, z góry sorry że się wcinam z takimi informacjami, ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam przed chwilą sikańca, chyba się udało...mam bladą kreseczkę na teście...
Cudownie!!!Julita76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:Dziewczyny, z góry sorry że się wcinam z takimi informacjami, ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam przed chwilą sikańca, chyba się udało...mam bladą kreseczkę na teście...
Wooow! A kiedy beta w planie? Cudna wiadomośćJulita76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laski po transferze dostalyscie gonapeptyl??? Czytam i czytam i jest napisane, ze przed zastosowaniem leku lekarz powinien się upewnić, że pacjentka nie jest w ciąży. I zonk
-
Lola79 wrote:Poważnie? No widzisz a ja się dowiedziałam że dopóki nie zniknie to nie mogę nic działać... Mam czekać na kolejną @ i usg.
Julita super wiadomośćJulita76 lubi tę wiadomość
-
Vanili wrote:Laski po transferze dostalyscie gonapeptyl??? Czytam i czytam i jest napisane, ze przed zastosowaniem leku lekarz powinien się upewnić, że pacjentka nie jest w ciąży. I zonk
Proszzzz: W jakim celu zalecono mi Gonapeptyl daily po transferze dwóch świeżych zarodków (w dniu 1, 4 i 7 po transferze)? W badaniu USG przed podaniem zarodków nie stwierdzono cech zespołu hiperstymulacji.
Istnieją badania, w których sugeruje się, że przyjmowanie analogów hormonu podwzgórzowego GnRHa (Gonapapetylu) po transferze ma na celu wspomaganie funkcji ciałka żółtego, działa bezpośrednio korzystnie na endometrium poprzez lokalne receptory oraz wywiera bezpośrednie działanie na zarodek; być może korzystne działanie GnRHa jest kombinacją wszystkich tych działań: http://www.rbej.com/content/8/1/107
Embriolog nOvum -
ComeToMeBaby wrote:Torunianka, Lola
Kwestia wielkości torbieli może?
Mała ok, duża nie ok? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lola79 wrote:Mój dość spory kurka... jak w miesiąc nie zniknie po kolejnej @ to będzie koniec mej przygody w Artvimedzie raczej. I szukanie prywatnej dobrej kliniki. Myślę czy nie zrobić u mojego gina prędzej usg w styczniu zanim pojadę do Kraka. Bo jeśli nie zniknie to wizyta mija się z celem. I skończy się jedynie uszczupleniem mojego portfela