Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Lola79 wrote:A powiedzcie mi co jest w tej łazience poza garderobą
Ale mam dziś stresaLola79 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hyhyhy no krzesełko, zlew, bidet. Ręczników, nawet papierowych nie widziałam, ale może się nie przypatrzylam. Ja się odświeżyłam tuż przed wejściem do gabinetu w tej łazience przy recepcji, więc już cyrków nie wyrabiałam w koszyczku białe kapcie jednorazowe to wzięłam, żeby nie latać po kafelkach na bosaka, a granatowe pakunki ominęłam
No to luz bidet w tej przy korytarzu tez jest? Myślę jak to zorganizować technicznie -
ewa84 wrote:Mnie w nocy ręce bolały jakby mięśnie że spać nie mogę
Nie wiem czy to menopur czy co -
Lola79 wrote:A już myślałam że jakaś wypasiona kabina prysznicowa jacuzzi itp hihi.
No to luz bidet w tej przy korytarzu tez jest? Myślę jak to zorganizować technicznie -
Julita76 wrote:Ja spodniczkę miałam na sobie tylko w dniu transferu, wolę jednak swoje kiecki, bo ta spódnisia zbyt kryjąca jednak nie jest
Lola, Ewwlinka ściskam za wasze dzisiejsze wizyty kciuki, i czekam na dobre wieści
Torunianka masz prawo i do żalu i do złości, tulę Cię mocno
Jak najbardziej powinnaś omówić temat z lekarze, bo bez zaufania do lekarza trochę kiepsko będzie przechodzić przez kolejne próby...u nas też embriolog zdecydował na zmianę metody z ICSI na IMSI, więc może u Was też była jakaś zmiana, sprawdzałaś w papierach?? tak czy owak, należą się Wam wyjaśnienia no i trzymam kciuki za dobry plan na drugie podejście -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej ja już wracam do domu nie miałam wizyty u Chruścika tylko u Dr. Serafina ale, świetny lekarz odpowiedział mi na karzde pytanie. Uspokoił mnie co do naszej metody podejścia bo jak to piwiedział - pani mąż ma zajebiste nasienie nic tylko dzieci robić byle do punkcji jajek nie przegrzeje hehe...
Następna wizyta w czwartek i też nie u Chruścika tylko u Dr. Kaczmarczyk hmm co wizyta inny lekarz.
Mam 8 pęcherzyków na prawym i 7 na lewym. Największy ma 14 mm a najmniejszy 9.
Endometrium mam tez spokoVanili, ComeToMeBaby, Lola79, Bydgoszczanka, Torunianka, ewa84, Julita76 lubią tę wiadomość
-
No to rewelacja. Gratuluję super wyniku. Będą mieli z czego wybierać )
Jestem zdziwiona bo myślałam, że jest ich tam ze 3-4lekarzy. Ja raz miałam wizyte u innego ale na pewno nie nazwywal sie tak jak podałaś. Zresztą nie dziwię się, wczoraj Chruscik powiedział, że tylko w tym tygodniu mieli 40 par chyba nowych...ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Ewelina, super wieści! To mamy jeden dzień różnicy i jedno jajko Mówił Ci dosłownie w ten sposób lekarz?! Że zajebiste nasienie? czy tak nam tutaj piszesz, bo mnie trochę to rozbawiło hyhy A teraz jaki plan masz z lekami i następną wizytą? Powiedział ci kiedy planują punkcję? Bo jeśli wszystko by było jak u mnie to może Ci wyznaczą na niedzielę.
Pewnie na drugim podglądzie będą weryfikować jeszcze wszystko na podstawie usg i estradiolu.
P.s. Spódniczkę Artvimed Stajl zakładałaś?ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCometa powiedział dosłownie tak jak napisałam heh fajny lekarz, trochę zakręcony ale na takim luzie heh i młodziutki
Ja od dziś zaczynam brać cetroide, a puregon zostaje dalej na rano. Pobrali mi krew, w czwartek dowiem się co dalej mam nadzieję że będzie jak piszesz i punkcja wypadnie w niedzielę.
Ps. Sukienki tym razem nie zakładałam miałam swoją hihi ale kapciuszki jak najbardziejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 22:43
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Ahaha, dobry as
No, to powodzenia z drugim zastrzykiem. Cetrotide jest mniej przyjemny, ale na mnie na szczęście nie zadziałał wybitnie wkurzająco, więc cieszę się, że omijają mnie zastrzykowe nieprzyjemności. Powodzenia!ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Torunianka wrote:Dziewczyny a by mogła mi któraś napisać jakie są dodatkowo płatne "procedury" do tego naszego ivf? Chciałabym jakoś dopomóc szczęściu przy kolejnym podejściu?
-
nick nieaktualnyewlinaaa85 wrote:Hej ja już wracam do domu nie miałam wizyty u Chruścika tylko u Dr. Serafina ale, świetny lekarz odpowiedział mi na karzde pytanie. Uspokoił mnie co do naszej metody podejścia bo jak to piwiedział - pani mąż ma zajebiste nasienie nic tylko dzieci robić byle do punkcji jajek nie przegrzeje hehe...
Następna wizyta w czwartek i też nie u Chruścika tylko u Dr. Kaczmarczyk hmm co wizyta inny lekarz.
Mam 8 pęcherzyków na prawym i 7 na lewym. Największy ma 14 mm a najmniejszy 9.
Endometrium mam tez spoko
Nazwisko tego lekarza kojarzę ale pojęcia nie mam który to, ja tam widywałam często jeszcze takiego blondyna ( trochę mi się kojarzy z albinosem, taki biały )
No to jeszcze czekamy na info od Loli
-
nick nieaktualnyJulita76 wrote:Brawo Ewelina, piękny wynik...będzie z czego wybierać
Nazwisko tego lekarza kojarzę ale pojęcia nie mam który to, ja tam widywałam często jeszcze takiego blondyna ( trochę mi się kojarzy z albinosem, taki biały )
No to jeszcze czekamy na info od Loli -
Torunianka: dziwne że przy słabych pojemnikach zwykłe ivf wam zaproponowali , Masz zkecone jakieś badania oprócz tego dna plemnika? Jeśli chcesz to podpytam znajomej jakie oni mieli zalecenia w podobnej sytuacji.
Co do dodatkowych reczy to ja mam w dokumentach o nacieciu otoczki zarodka i że jest to dodatkowo płatne -
ewa84 wrote:Torunianka: dziwne że przy słabych pojemnikach zwykłe ivf wam zaproponowali , Masz zkecone jakieś badania oprócz tego dna plemnika? Jeśli chcesz to podpytam znajomej jakie oni mieli zalecenia w podobnej sytuacji.
Co do dodatkowych reczy to ja mam w dokumentach o nacieciu otoczki zarodka i że jest to dodatkowo płatne