Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Vanili wrote:Siedzę, czytam i kwicze ze śmiechu. Kometa ty to bys sie nadała na jakiś stand up
Ja zawsze w kiecce i też mi zawsze kulturnie proponujeVanili, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:kochana jakie niskie amh? przeciez jest w normie niskie to zaczyna byc ponizej 1 zobacz sobie na normy u Ciebie w badaniu:)
-
nick nieaktualny
-
Vanili wrote:Siedzę, czytam i kwicze ze śmiechu. Kometa ty to bys sie nadała na jakiś stand up
Ja zawsze w kiecce i też mi zawsze kulturnie proponuje
A czy można rozpakować, przymierzyć i powiedzieć, że rozmiar nie ten albo odcień nie pasuje do makijażu lub, że takich długich nie noszę?Lola79, Vanili, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Lola79 wrote:A jakie mieliście parametry nasienia? Myślę że lekarze mają mimo wszystko jakieś wytyczne którymi się kierują przy doborze metody. Konkretne wskazania pewnie są.
-
ewlinaaa85 wrote:Torunianka aż boję się przeżyć to co Ty przeżyłaś. Ja też będę pochodziła do zwykłego in vitro i też bardzo się boję że nie damy rady nic wychodować. Załamię się jeśli tak będzie jutro porozmawiam zlekarzem na temat innej opcji.
-
Torunianka wrote:Zazwyczaj były to pojedyncze plemniki. Morfologia chyba 2%. Więc bardzo kiepskie. W papierach było napisane oligoastenoteratozoospermia.
Torunianka lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:My też z czynnikiem męskim i na dzień dobry IMSI.
3-6 mln, słaby ruch i morfologia. -
Ponieważ po powrocie leżę w łóżku ze względu na jajniki, bo dają mi trochę popalić no i nie odpalam kompa z kalendarza to wklejam wersję skróconą, kciuki na jutro ( mam nadzieję, że nie przeoczyłam jakiegoś jutrzejszego wydarzenia):
14.12 Lola79 – III wizyta usg i czekamy na 2 podejście
14.12 ewlinaaa85- I wizyta usg
Za obie trzymam kciuki. Lola - aby plamienia zostały zidentyfikowane i abyś dostała dobry plan. Ewelina - udanego oglądania jajców. Pamiętaj - spódniczki czekają w pojemniku z laczkamiLola79, Vanili, Lonia, Julita76 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ponieważ po powrocie leżę w łóżku ze względu na jajniki, bo dają mi trochę popalić no i nie odpalam kompa z kalendarza to wklejam wersję skróconą, kciuki na jutro ( mam nadzieję, że nie przeoczyłam jakiegoś jutrzejszego wydarzenia):
Za obie trzymam kciuki. Lola - aby plamienia zostały zidentyfikowane i abyś dostała dobry plan. Ewelina - udanego oglądania jajców. Pamiętaj - spódniczki czekają w pojemniku z laczkami -
ComeToMeBaby wrote:Hahaha, czyli że zalegają. Może się więc skuszę. Ale będzie obciach jak przód do tyłu założę hahaha
A czy można rozpakować, przymierzyć i powiedzieć, że rozmiar nie ten albo odcień nie pasuje do makijażu lub, że takich długich nie noszę?ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Nooo, ochraniacze godności rozebranej pacjentki. Hyhyhy Tobie nie mówił? Bo ja się zdziwiłam, że mi wspomniał mimo, że miałam sukienkę to sobie wstyd zakryłam haha może mało osób używa i mu zalegają po magazynach? żona mówi, że jej granat do garderoby nie pasuje i chce się ich szybko pozbyć haha
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVanili wrote:Ja też zadowolona bylam z wyniku w normie, ale Chruscik powiedział, ze wynik to nie wszystko. Ważne jest tlo czyli u mnie: wiek + choroba i zniszczenia jakich dokonala + uszczerbek jajnika po laparo. Wiec wynik w normie nie zawsze jest ok.
Vanili lubi tę wiadomość
-
Hmmm u nas zwykle ivf jednak dr mówił że będą monitorować sytuację i ew zmieniać. Generalnie wydaje mi się ze dobór metody ma pomóc zapłodnieniu ale późniejsze dzielenie się komórek to inna sprawa. Mam tu znajomą której też przestały się dzielić w 5 dobie i chyba coś u męża z kariotypem wyszło oczywiście mogę się mylić w tej sprawie...
Mnie w nocy ręce bolały jakby mięśnie że spać nie mogę
Nie wiem czy to menopur czy co -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ponieważ po powrocie leżę w łóżku ze względu na jajniki, bo dają mi trochę popalić no i nie odpalam kompa z kalendarza to wklejam wersję skróconą, kciuki na jutro ( mam nadzieję, że nie przeoczyłam jakiegoś jutrzejszego wydarzenia):
Za obie trzymam kciuki. Lola - aby plamienia zostały zidentyfikowane i abyś dostała dobry plan. Ewelina - udanego oglądania jajców. Pamiętaj - spódniczki czekają w pojemniku z laczkami
Lola powodzenia dziś
Mnie od wczoraj tak ciągnie po jajnikach że ...ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa spodniczkę miałam na sobie tylko w dniu transferu, wolę jednak swoje kiecki, bo ta spódnisia zbyt kryjąca jednak nie jest
Lola, Ewwlinka ściskam za wasze dzisiejsze wizyty kciuki, i czekam na dobre wieści
Torunianka masz prawo i do żalu i do złości, tulę Cię mocno
Jak najbardziej powinnaś omówić temat z lekarze, bo bez zaufania do lekarza trochę kiepsko będzie przechodzić przez kolejne próby...u nas też embriolog zdecydował na zmianę metody z ICSI na IMSI, więc może u Was też była jakaś zmiana, sprawdzałaś w papierach?? tak czy owak, należą się Wam wyjaśnienia no i trzymam kciuki za dobry plan na drugie podejście
ComeToMeBaby, Torunianka lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Dzięki cometa. Co do spódniczek to już miałam to cudo na sobie jes przeogromna na mnie i wyglądam w niej jak w worku hihi
Lola powodzenia dziś
Mnie od wczoraj tak ciągnie po jajnikach że ...