Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyVanili wrote:Laski po transferze dostalyscie gonapeptyl??? Czytam i czytam i jest napisane, ze przed zastosowaniem leku lekarz powinien się upewnić, że pacjentka nie jest w ciąży. I zonk
A jak już Nasza skarbica wiedzy - Cometa - napisała wcześniej, wiele się nie pomyliłam -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Julita po cichu gratuluję
Dziewczyny czy clexane zawsze jest przepisywane po transferze w artvimedzie?
Dzięki Aniu
Póki co wychodzi nam tu że clexane wszystkie dostajemy...tylko progesteron pod różną postacią mamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 22:48
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:Dziewczyny zmykam spać, bo o 6 jutro pobudka...a przy tej pogodzie ostatnimi czasy mam problem z wyjściem spod kołderki rano...
Kolorowych snówWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 00:25
Julita76, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Lola79 wrote:Ponad 4x2 cm chyba z tego co pisze na zdjęciu usg. Wiec niezbyt mała. .. Dr Ch zasugerował nie pęknięty pęcherzyk Graffa. Jak żyję lat 36,5 to nie miałam do czynienia z żadnym rodzajem. .
Wielkosc nie ma tragedii ja miałam po clo 4,7x6,3 cm dostałam odrazu duphaston i po kolejnej @ nic nie było nawet nie wiedziałam do usg że ja mam -
ComeToMeBaby wrote:Torunianka, Lola
Kwestia wielkości torbieli może?
Mała ok, duża nie ok?
Wg mnie różnica polega na tym że u Torunianki znaleziono torbiel dopiero w trakcie brania leków czyli po tym jak zaczęła stymulacje- torbiel nie była duża i pod kontrola ( usg co 2,3 dni) więc lekarz zdecydował że działają dalej, nie wiem czy miała Torunianka usg tuż przed @ poprzedzającą stymulacje bo być może powstała ona od zastrzyków???
U loli torbiel jest lekarz o niej wie i nie chcę ryzykować podając hormony do czasu aż ona się nie wchłonieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 07:17
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLonia wrote:Wielkie gratulacje, nie przemeczaj sie i zmykaj na zwolnienie z pracy. Ja pierwsza zalozylam watek a Ty pierwsza z nas jestes w ciazy. Cudowny zwiastun .... :* :* :* ekipa Artvimed
Chętnie bym uciekła na zwolnienie, ale najpierw ktoś by mi musiał L4 wypisać...a wizyta dopiero dwa tygodnie od pozytywnej bety ma być...więc do tego czasu jakoś muszę jeszcze pociągnąć
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:A czemu masz ochotę iść na zwolnienie po becie? Tak od razu? Takie założenie, że w ciąży nie pracujemy? Czy co, bo nie nadążam.
-
Julita76 wrote:Dziewczyny, z góry sorry że się wcinam z takimi informacjami, ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam przed chwilą sikańca, chyba się udało...mam bladą kreseczkę na teście...
Julita76 lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewlinaaa85 wrote:Julita powtórzyłaś rano sikańca czy czekasz na bete? kurcze jak to miło widzieć że, jednak są efekty hyhy
Lola79, ComeToMeBaby, Anatolka, Torunianka, Vanili, ewa84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny