Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ewa84 wrote:Mnie też to czeka w czwartek już to widzę...
Dlaczego te zastrzyki należy robić pomiędzy 6-10?ewa84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:a jak z hiperką?
czytałam na wątku ivf że dziewczyny piją izotoniki po punkcji czy po transferze i im bardzo pomaga na lekką hiperkę. Mierz obwód brzucha- jeśli będzie się powiększał konsultuj objawy z lekarzem.
A Chruscik powiedział, że jesli będzie brzuch rosnac tzn ze prawdopodobnie jest ciąża.
Kiedyś czytałam wątek ivf ale tam jest tego tyle, że się poddalam... -
ewlinaaa85 wrote:Cometa jabteż wstrzykuję sobie pomalutku i dociskam potem wacikiem a mimo to puregon zostawia po sobie ślady a Ty też musisz rano brać te Twoje zastrzyki dalej a wieczorem cetroide czy tylko cetroide bierzesz?
tak, rano jadę dalej menopur, a wieczorami cetrotide. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:buahahaha ale nie w takim tempie
co za as. -
ComeToMeBaby wrote:buahahaha ale nie w takim tempie
co za as.
No tempo jest stanowczo zaaa szybkie ;/
Wczoraj bylo ok, rano dzisiaj też ale zaczeło sie po 14
Albo mi mleko zaszkodziło do kawy własciwie to piłam mleko z kawą;/ zbożową zeby nie było, albo chleb na sniadanie z ziarnem...
Tak nagle by sie pogorszyło? Ewidentnie czuje problem żołądkowy ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 19:27
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Tak tak masuję po karzdym zastrzyku kiedyś przeczytałam że ponoć lepiej się wchłania
Vanili, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Julita76 wrote:No nie do końca, bo ja mam okropnie wzdęty, wyglądam jakbym była przynajmniej w 4 miesiącu niektóre dziewczyny...między innymi ja mają duże wzdęcia jako objaw ciąży...tylko rano jestem w miarę "szczupła", tak od południ brzuch mi wypycha... no ale to raczej można uznać jako skutek uboczny ciąży niż samą ciąże
No właśnie, po nocy jak się wyśpię, wstaję taka lekka, a po kilku godz w pracy, siedzenia za biurkiem, od poludnia czyli 13-14 zaczynam miec problemy, brzuch jest wzdęty, ledwo sie ruszam i marze zeby spierdzielać do domu -
Vanili wrote:No właśnie, po nocy jak się wyśpię, wstaję taka lekka, a po kilku godz w pracy, siedzenia za biurkiem, od poludnia czyli 13-14 zaczynam miec problemy, brzuch jest wzdęty, ledwo sie ruszam i marze zeby spierdzielać do domu
ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
Piję jak cysterna Z trudem ok. 1,5 l mineralki + inne napoje.
Wiecie jaka to masakra wlać w siebie choćby szklankę wody przy takim wzdęciu?
O tej wodzie to Chrustu też mówił żeby się nie przejmować ze to nie tłuszcz tylko zatrzymanie wody, jak mu ostatnio o tym mówiłam.
Nie powiem poprawił mi tym humor ze hej! Zapunktował chłopakComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:No to może chłopa zatrudnij do tych zastrzyków? mi mąż robi i go chwalę, że tak profesjonalnie bezśladowo
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:O nieee zdecydowanie wolę sobie sama robić zastrzyki, podczas robienia nawet mnie nie boli a mężuś hmm .. on bardzo by chciał mi ten zastrzyk zrobić hyhy
Mój się stara jak może i mu całkiem nieźle wychodzi. Żal mi go, bo widzę z jakim cierpieniem to robi, że musi mnie kłuć.
Dzis rano chciałam sobie sama strzelić gonapeptyl ale jak zobaczyłam ile jest w tej strzykawie... to stwierdziłam, że lepiej go obudzę ;]ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:dziewczyny kiedy zaczelyscie czuc ze jajniki pracuja?
ja jestem po 3 zastrzyku i juz mi prawy jajnik szaleje ;/
julita: jak dlugie mialas normalnie cykle (zastanawiam sie czy to jakos przeklada sie na cykle stymulowane)ewa84 lubi tę wiadomość
-
Vanili wrote:Jajniki nie bola pojawia się sporadyczne uklucie. Macica tez boli jak lekko nacisne brzuch.
A Chruscik powiedział, że jesli będzie brzuch rosnac tzn ze prawdopodobnie jest ciąża.
Kiedyś czytałam wątek ivf ale tam jest tego tyle, że się poddalam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 20:11