Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej. Co tak tu cicho ? Jak dziewczyny po pt transferów i punkcji? Ja to siedzę z bólem jajników od / po owulacji i sobie myślę ....
Ogólnie zawsze na leżakowaniu w przedszkolu mam myśli takie,że te dzieci są podobne do mamy i taty i jakby to było jakbym z M zrobiła AK i potem widziała w tym dziecku jego rysy,a moich nie ...
Już głęboko idę z tematem, skoro tak się nov nie udaje przez te komórki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2020, 10:03
-
Milka90 wrote:Hej. Co tak tu cicho ? Jak dziewczyny po pt transferów i punkcji? Ja to siedzę z bólem jajników od / po owulacji i sobie myślę ....
Ogólnie zawsze na leżakowaniu w przedszkolu mam myśli takie,że te dzieci są podobne do mamy i taty i jakby to było jakbym z M zrobiła AK i potem widziała w tym dziecku jego rysy,a moich nie ...
Już głęboko idę z tematem, skoro tak się nov nie udaje przez te komórki
My podchodzimy do az. Więc nie będzie podobne do nikogo 😋 Ktoś na forum napisał, ze przy KD około 5% genów dziecka miesza się z genami ciężarnej, więc dziecko może być do Ciebie podobne. Z resztą nawet jeżeli to ludzie i tak będą się doszukiwać podobieństwa i je znajdą 😉Anuśla, nimsi, Rudzik1, Misia28, Megii_81 lubią tę wiadomość
-
Tak jak pisze Elfia. Ja mam koleżankę adoptowana i wszyscy mówią że ona cały ojciec. To jest sila sugestii.
Wilga czy ty dzisiaj nie miałaś transferu o 11? Jak tak to was widzialam😄
Ja mam punkcje w poniedziałek. W Artvi dziś byla nerwowka. Przyjela mnie dr Krysta, okazalo sie ze chyba dr Ch zapomnial mi powiedziec żebym morfologie i potas itd dziś zrobila. Mam zrobic jutro jak sie uda, a jak nie to w poniedzialek, tyle ze to za późno, ale nie ma innego wyjscia. W Diagnostyce na Galla zrobie jutro badania? Ps. Ta pielegniarka w Artvi jest tak nieuprzejma ze masakra😣Paulina12345, Rudzik1 lubią tę wiadomość
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
Anuśla wrote:Tak jak pisze Elfia. Ja mam koleżankę adoptowana i wszyscy mówią że ona cały ojciec. To jest sila sugestii.
Ja mam punkcje w poniedziałek. W Artvi dziś byla nerwowka. Przyjela mnie dr Krysta, okazalo sie ze chyba dr Ch zapomnial mi powiedziec żebym morfologie i potas itd dziś zrobila. Mam zrobic jutro jak sie uda, a jak nie to w poniedzialek, tyle ze to za późno, ale nie ma innego wyjscia. W Diagnostyce na Galla zrobie jutro badania? Ps. Ta pielegniarka w Artvi jest tak nieuprzejma ze masakra😣 -
ElfiaKsiężniczka wrote:też nie lubię jak jest ta starsza pielęgniarka. Przy dr to do rany przyloz, ale przy rejestracji to okropna ☹️
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
Mój synek jest z AZ i jak do porodu zastanawiałam się czy będzie do nas podobny chociaż trochę tak powiem Wam że teraz mam to w nosie. Jest najcudowniejszym naszym wymarzonym skarbem i to się liczy chociaż wszyscy mówią że to cały tata jest hihi
Anuśla, ElfiaKsiężniczka, Paulina12345, Rudzik1, Misia28, Wombat, Marzena, Megii_81, Milka90 lubią tę wiadomość
-
Anuśla wrote:Tak jak pisze Elfia. Ja mam koleżankę adoptowana i wszyscy mówią że ona cały ojciec. To jest sila sugestii.
Ja mam punkcje w poniedziałek. W Artvi dziś byla nerwowka. Przyjela mnie dr Krysta, okazalo sie ze chyba dr Ch zapomnial mi powiedziec żebym morfologie i potas itd dziś zrobila. Mam zrobic jutro jak sie uda, a jak nie to w poniedzialek, tyle ze to za późno, ale nie ma innego wyjscia. W Diagnostyce na Galla zrobie jutro badania? Ps. Ta pielegniarka w Artvi jest tak nieuprzejma ze masakra😣
Na galla zrobisz. Na cito będziesz mieszkanie wyniki za 3 godziny u nich wie spoko.
Taaaak. Ta pielęgniarka jest beznadziejna. Kazała mi czekać po 3 nieudanej inseminacji prawie 2 miesiace na wizytę u dr. a wyniki tarczycy wyszły mi koszmarnie wtedy. Nic do niej nie docieralo. Już nie mówiąc o tym jaka jest dyskretna w rejestracji. Koszmar.. . -
Anuśla wrote:Brr to mówisz że taka fałszywa? Masakra, takie zachowanie w prywatnej klinice. Jeszcze krew pobiera boleśnie. W sumie jest to taka typowa pielegniarka z PRL, że aż mamy ubaw z mężem.
Wombat lubi tę wiadomość
-
Ja mam pozytywne skojarzenia z tą pielęgniarką, bo ona mi od pierwszego strzału zawsze pobrała krew bez problemu, a u mnie jest z tym kiepsko. Poza tym zrobiła mi jeden zastrzyk i w recepcji miałam z nią doczynienia. Nie miałam z nią jakiś przebojów. Nie była przy punkcji ani transferze.
Ja sobie leżę, mierzę ciśnienie 4 razy dziennie i zażywam lek. Jak byłam w szpitalu to ktg wyszło ok, przepływy też, Młoda (wciąż bezimienna 🤦) ważyła w 36+3 2900g. Waliza spakowana, chyba wszystko kupione. Czekamy. W następny czwartek kontrola odnośnie ciśnienia.Rudzik1, Zanes, Wombat, Megii_81, nimsi lubią tę wiadomość
01.2020 dziewczynka 😍
06.2022 dziewczynka 😍
Mamy jeszcze ❄️❄️, cdn. -
Wow Misia ale to zleciało.
No z dyskrecja tej pani tez na bakier, dziś do mnie przy wszystkich: pani jest rocznik 87?
No Rodo pełna parą. W ogóle jakis balagan i nerwowka tam dziś była.
Rudzik nie wiem czy świeży, nie pytalam o to i nikt nie mówił. A wy już wiedzialyscie przed punkcja?
4 x IUI
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
nick nieaktualnyJa też mam pozytywne zdanie o pani Iwonie, była przy moich punkcjach i transferze pomagała mi się ubrać co nie jest łatwe jak się ma wenflon na dłoni. Mówiła do lekarzy mile rzeczy na mój temat. A krew pobiera bezbłędnie mam cienkie żyły a jej się to udawało za pierwszym razem. Miałam kiepskie doświadczenia z tą panią z rejestracji, która odeszła na macierzyński, jak zadzwoniłam po nieudanej inseminacji z prośbą o szybką wizytę to mi się ironicznie zaśmiała do słuchawki:-( czekałam dwa miesiące na kolejną wizytę bo pani nie umówiła mnie wcześniej:-( także każda z nas ma swoje doświadczenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2020, 22:15
-
Dziewczyny to gdzie macie suwaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2020, 22:56
Rudzik1, Megii_81, Marzena, Misia28 lubią tę wiadomość
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
Rudzik1 wrote:Wombat jak Twoja szyjka? Znasz już płeć swojego dzidziusia?
Juz prawie pewne, ze dziewczynka. Bardzo sie cieszymy szyjka poki co sie trzyma, zobaczymy co sie dowiem na polowkowychRudzik1, Marzena, Misia28, Anuśla, Megii_81, Hercia35 lubią tę wiadomość
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔